• γεια και απο μενα.

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #8593  από φουσκα
 Δευ Σεπ 14, 2009 7:23 pm
γεια σας.ειμαι 25 χρονων και το μαιο ειχα τα πρωτα συμπτωματα δηλ μουδιασμα,μυρμυγκιασμα,ελλειψη ισορροπιας,απωλεια αφης και αισθησης στην πατουσα,αισθημα παγωμενου, σε ολη τη δεξια μου πλευρα(απο πανω ως κατω).
ετσι λοιπον σκεφτηκα τη πρωτη μερα:μουδιασμα ειναι μωρε θα περασει!!!!!!χαχαχαχαχα(και μετα ξυπνησα)!
τεσπα,πηγα σε νοσοκομειο της θεσνικης(απαραδεκτοι γιατροι), μου κανανε κ εξετασεις κ παρακεντηση κ μαγνητικη.
ειχα εστιες if you wanna know αλλα το ενυ ηταν καλο(γιουχου)!!
:D πριν λιγες μερες εκανα τη δευτερη μαγνητικη........δεν την ειδε ακομα ο γιατρος μου!
παντως εχω μια εστια διαμετρου 2,3 εκ :shock: !!!!!!!!!!!μπορει να μην ξερω απο ιατρικη αλλα δεν μου ακουγεται καλο και μια αλλη μικροτερη.
δεν ξερω αν πασχω απο ms αλλα ειμαι πολυ χαλαρη διοτι εχω ενα φοβερο γιατρο διπλα μου που μου ειπε την εξης φραση και μου εχει μεινει:ΟΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ,ΟΛΑ!!!!
 #8601  από LL--MM
 Δευ Σεπ 14, 2009 10:46 pm
Καλώς όρισες... Μπορεί και να μήν είναι απομυελινωτικές, πάντως καλό κουράγιο!!!
 #8602  από φουσκα
 Δευ Σεπ 14, 2009 10:50 pm
εμενα δεν θα μου πει κανενας καλωσόρισες? :( :( :(
θα ηθελα να ρωτησω οποιον γνωριζει,γινεται μια εστια να μεγαλωσει σε μεγεθος?
επισης μου ειπε ο γιατρος μου οτι υπαρχουν διαφορες μορφες στην ασθενεια αυτη.Το γεγονος οτι εχω εστιες και οτι παρουσιασα συμπτωματα ειναι το πρωτο.
Να σημειωσω οτι δεν μου εδωσαν κορτιζονη και το μουδιασμα για να φυγει εκανε 1μιση και βαλε μηνα!αφου εγυγε το μουδιασμα αισθανομαι αδυναμη κ κουρασμενη στη δεξια πλευρα που ειχε επηρεαστει,αφηστε που απο την παρακεντηση τραβαει η πλατη ορισμενες φορες!!!!!
τελος του μηνος θα συναντηθω με το γιατρο μου να δει τη νεα μου μαγνητικη!αχαχαχαχαχ!!!
πεστε μου την αποψη σας!ειχε καποιος παρομοια συμπτωματα?
 #8603  από φουσκα
 Δευ Σεπ 14, 2009 10:52 pm
LL--MM έγραψε:Καλώς όρισες... Μπορεί και να μήν είναι απομυελινωτικές, πάντως καλό κουράγιο!!!
νομιζω οτι ειναι :( :( :(
γιατι κατω η μαγνητικη λεει,οτι τα παραπανω ευρυματα συνηγορουν για χρονια απομυελινωτικη νοσο!
 #8604  από φουσκα
 Δευ Σεπ 14, 2009 11:10 pm
τι ειναι το σκιαστικο στις εστιες??κατατοπιστε με λιγο?
εχει τυχει καποιος οπως εγω να εχει εστιες κ συμπτωματα αλλα το ενυ του να ειναι καλο?
η διαγνωση πως γινεται,με τι στοιχεια?
τα χω παιξει εντελως!!!!!!βοηθεια!
 #8605  από ΜΙΜΙΚΑ
 Δευ Σεπ 14, 2009 11:11 pm
Μην παραπονιέσαι βρε κουτό :lol: ! Καλώς το μας !!! Αγοράκι ή κοριτσάκι?
Μπορεί να την έχεις πάρει εντελώς "ξώφαλτσα" την ασθένεια, αφού σου γράφουν στη μαγνητική ότι είναι χρόνια ιστορία και δεν είναι πρόσφατη η βλάβη.
Ναι μία εστία μπορεί να μεγαλώσει αλλά μπορεί να μην σε ξαναενοχλήσει και ποτέ.
Χαλάρωσε 8-) και περίμενε να δεις τι θα σου πει και ο γιατρός σου.
Να μας πεις τα νέα σου και εδώ είμαστε όλοι για να μιλάμε :D .
Ματς
 #8606  από φουσκα
 Δευ Σεπ 14, 2009 11:16 pm
κοριτσακι ειμαι τρομαρα μου!γιατι κουραζομαι?γιατι ειμαι αδυναμη?γιατι γιατι γιατι?
γιατι η δεξια μου μερια δεν εχει επανελθει???οεο?
 #8607  από ΜΙΜΙΚΑ
 Δευ Σεπ 14, 2009 11:21 pm
Γιατί κλάνει το γατί :lol: ! Ψυχραιμία είπαμε! ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ :evil: ??? Φυσιολογική είναι η κούραση που αισθάνεσαι και το ότι δεν έχεις ακόμη επανέλθει στα φυσιολογικά σου. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου να αναλάβει δυνάμεις μετά την πρόσφατη ταλαιπωρία του. Και βάλε κάτω το γιατρό σου ( :oops: όχι βρε δεν εννοώ αυτό) να πάρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να καταλάβεις και να ξεφοβηθείς.
Αντε καλό μου ... ;)
 #8608  από mary_d_ath
 Δευ Σεπ 14, 2009 11:22 pm
Γειά σου φούσκα!! (ωραίο ψευδώνυμο παρεμπιπτόντως, μου θυμίζει μια καθηγήτρια που είχαμε στο σχολείο και κοροϊδεύαμε :lol: )
Πάνω απ' όλα ψυχραιμία!!
Τα πάντα αντιμετωπίζονται!! Στο 'πε και η γιατρός σου, περίμενε να δεις πρώτα απ' όλα τη διάγνωση και μην αγχώνεσαι!!
Το άγχος δεν κάνει πουθενά καλό!!
 #8610  από φουσκα
 Δευ Σεπ 14, 2009 11:34 pm
φουσκα με φωναζει ο φιλος μου κ ετσι το εβαλα!!!
οσο πιο γρηγορα αρχισει κανεις τα φαρμακα τοσο καλυτερα?και ξαναρωταω υπαρχει καποιος που να εχει εστιες κ συμπτωματα αλλα το ενυ καλο?και αν ναι τι εκανε?τι αισθανοταν?