γεια σας.ειμαι 25 χρονων και το μαιο ειχα τα πρωτα συμπτωματα δηλ μουδιασμα,μυρμυγκιασμα,ελλειψη ισορροπιας,απωλεια αφης και αισθησης στην πατουσα,αισθημα παγωμενου, σε ολη τη δεξια μου πλευρα(απο πανω ως κατω).
ετσι λοιπον σκεφτηκα τη πρωτη μερα:μουδιασμα ειναι μωρε θα περασει!!!!!!χαχαχαχαχα(και μετα ξυπνησα)!
τεσπα,πηγα σε νοσοκομειο της θεσνικης(απαραδεκτοι γιατροι), μου κανανε κ εξετασεις κ παρακεντηση κ μαγνητικη.
ειχα εστιες if you wanna know αλλα το ενυ ηταν καλο(γιουχου)!!
πριν λιγες μερες εκανα τη δευτερη μαγνητικη........δεν την ειδε ακομα ο γιατρος μου!
παντως εχω μια εστια διαμετρου 2,3 εκ
!!!!!!!!!!!μπορει να μην ξερω απο ιατρικη αλλα δεν μου ακουγεται καλο και μια αλλη μικροτερη.
δεν ξερω αν πασχω απο ms αλλα ειμαι πολυ χαλαρη διοτι εχω ενα φοβερο γιατρο διπλα μου που μου ειπε την εξης φραση και μου εχει μεινει:ΟΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ,ΟΛΑ!!!!
ετσι λοιπον σκεφτηκα τη πρωτη μερα:μουδιασμα ειναι μωρε θα περασει!!!!!!χαχαχαχαχα(και μετα ξυπνησα)!
τεσπα,πηγα σε νοσοκομειο της θεσνικης(απαραδεκτοι γιατροι), μου κανανε κ εξετασεις κ παρακεντηση κ μαγνητικη.
ειχα εστιες if you wanna know αλλα το ενυ ηταν καλο(γιουχου)!!

παντως εχω μια εστια διαμετρου 2,3 εκ

δεν ξερω αν πασχω απο ms αλλα ειμαι πολυ χαλαρη διοτι εχω ενα φοβερο γιατρο διπλα μου που μου ειπε την εξης φραση και μου εχει μεινει:ΟΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ,ΟΛΑ!!!!