smaroula έγραψε:
.....
Από την εμπειρία σας, γιατί είναι η 1η φορά που θα είμαι ειδική κατηγορία στον πίνακα, δηλώνετε και δουλεύετε κοντά στο σπίτι σας?
Είμαι ΠΕ02 και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να δουλέψω κοντά στο σπίτι μου (περιοχές Κ.Μακεδονίας) ή θα πρέπει να δηλώσω περιοχές και πιο μακριά? Με φοβίζει ωστόσο το γεγονός να με βρει κάποια ώση σε νησί...
Θα εκτιμούσα τη γνώμη σας!
Ευχαριστώ και καλή τοποθέτηση εύχομαι σε όλους μας!
Ναι, φυσικά και έχω από τους πρώτους δυνατότητα επιλογής(εφόσον βρίσκομαι στις πρώτες θέσεις του πίνακα) και τοποθετούμε εκεί που θέλω(δηλώνω και δουλεύω κοντά στο σπίτι μου).
Σχετικά με το ερώτημα σας, για την περιοχή τοποθέτησης και την προτεραιότητά σας, εαν είστε στον πίνακα των αναπληρωτών με προϋπηρεσία, ανεβαίνετε θέσεις και πηγαίνετε ψηλά(ίσως και στις πρώτες θέσεις) με αποτέλεσμα να έχετε δυνατότητα ευνοϊκότερης επιλογής περιοχής τοποθέτησης. Διαφορετικά, εαν είστε στον πίνακα Κατάταξης Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μηδενικής προϋπηρεσίας, πάλι προτάσσεστε στον πίνακα, αλλά τοποθέτηση γίνεται μόνο εφόσον υπάρχουν κενά.
Επίσης, εύχομαι καλή τοποθέτηση σε όλους μας!
ΥΓ
"Εν κατακλείδι", να θυμάστε πως όποιος είναι ψηλότερα στον πίνακα, επιλέγει πρώτος την σχολική μονάδα που τον ενδιαφέρει. Εαν, κάποια Διεύθυνση Εκπαίδευσης το παραβιάσει αυτό. πηγαίνετε στους προϊσταμένους ή κινήστε άλλες διαδικασίες.