• !!! ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ!!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #112894  από smaroula
 Τρί Σεπ 08, 2015 10:46 am
καλημέρα,
ναι, το είδαμε κι αυτό! 2η φορά αιτήσεις.
Εγώ δεν πήγα ακόμη να την ξανακάνω.

Από την εμπειρία σας, γιατί είναι η 1η φορά που θα είμαι ειδική κατηγορία στον πίνακα, δηλώνετε και δουλεύετε κοντά στο σπίτι σας?
Είμαι ΠΕ02 και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να δουλέψω κοντά στο σπίτι μου (περιοχές Κ.Μακεδονίας) ή θα πρέπει να δηλώσω περιοχές και πιο μακριά? Με φοβίζει ωστόσο το γεγονός να με βρει κάποια ώση σε νησί...
Θα εκτιμούσα τη γνώμη σας!
Ευχαριστώ και καλή τοποθέτηση εύχομαι σε όλους μας!
 #112899  από maestro
 Τρί Σεπ 08, 2015 2:20 pm
smaroula έγραψε: .....
Από την εμπειρία σας, γιατί είναι η 1η φορά που θα είμαι ειδική κατηγορία στον πίνακα, δηλώνετε και δουλεύετε κοντά στο σπίτι σας?
Είμαι ΠΕ02 και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να δουλέψω κοντά στο σπίτι μου (περιοχές Κ.Μακεδονίας) ή θα πρέπει να δηλώσω περιοχές και πιο μακριά? Με φοβίζει ωστόσο το γεγονός να με βρει κάποια ώση σε νησί...
Θα εκτιμούσα τη γνώμη σας!
Ευχαριστώ και καλή τοποθέτηση εύχομαι σε όλους μας!
Ναι, φυσικά και έχω από τους πρώτους δυνατότητα επιλογής(εφόσον βρίσκομαι στις πρώτες θέσεις του πίνακα) και τοποθετούμε εκεί που θέλω(δηλώνω και δουλεύω κοντά στο σπίτι μου).
Σχετικά με το ερώτημα σας, για την περιοχή τοποθέτησης και την προτεραιότητά σας, εαν είστε στον πίνακα των αναπληρωτών με προϋπηρεσία, ανεβαίνετε θέσεις και πηγαίνετε ψηλά(ίσως και στις πρώτες θέσεις) με αποτέλεσμα να έχετε δυνατότητα ευνοϊκότερης επιλογής περιοχής τοποθέτησης. Διαφορετικά, εαν είστε στον πίνακα Κατάταξης Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μηδενικής προϋπηρεσίας, πάλι προτάσσεστε στον πίνακα, αλλά τοποθέτηση γίνεται μόνο εφόσον υπάρχουν κενά.
Επίσης, εύχομαι καλή τοποθέτηση σε όλους μας!

ΥΓ
"Εν κατακλείδι", να θυμάστε πως όποιος είναι ψηλότερα στον πίνακα, επιλέγει πρώτος την σχολική μονάδα που τον ενδιαφέρει. Εαν, κάποια Διεύθυνση Εκπαίδευσης το παραβιάσει αυτό. πηγαίνετε στους προϊσταμένους ή κινήστε άλλες διαδικασίες.
 #112902  από smaroula
 Τρί Σεπ 08, 2015 4:05 pm
maestro ευχαριστώ!
είμαι στον πίνακα Β, γιατί έχω λίγα μόρια από ωρομισθία και αρκετά από τον τελευταίο ΑΣΕΠ. Φαντάζομαι όμως ότι τώρα που ανοίγουν οι πίνακες με την προϋπηρεσία αρκετοί και από την ειδική κατηγορία θα έχουν περισσότερη προϋπηρεσία. Κρίνοντας από τους ενδεικτικούς πίνακες που είχε βγάλει το υπουργείο θα είμαι σειρά περίπου 70-80. Αναρωτιέμαι αν είναι μια καλή σειρά για να δουλέψει κάποιος ΠΕ02 στην Κεντρική Μακεδονία...
Ευχαριστώ και πάλι
 #112904  από maestro
 Τρί Σεπ 08, 2015 8:30 pm
smaroula έγραψε:maestro ευχαριστώ!
είμαι στον πίνακα Β, γιατί έχω λίγα μόρια από ωρομισθία και αρκετά από τον τελευταίο ΑΣΕΠ. Φαντάζομαι όμως ότι τώρα που ανοίγουν οι πίνακες με την προϋπηρεσία αρκετοί και από την ειδική κατηγορία θα έχουν περισσότερη προϋπηρεσία. Κρίνοντας από τους ενδεικτικούς πίνακες που είχε βγάλει το υπουργείο θα είμαι σειρά περίπου 70-80. Αναρωτιέμαι αν είναι μια καλή σειρά για να δουλέψει κάποιος ΠΕ02 στην Κεντρική Μακεδονία...
Ευχαριστώ και πάλι
Ναι, όντως στον Πίνακα Κατάταξης Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 2014-2015, η 75 θέση είναι τελευταία της Ειδικής Κατηγορία ΕΚ.
Στην 76 είναι η 1η θέση από τα άτομα που δεν ανήκουν στις ΕΚ.
Σε κάθε περίπτωση, εσύ θα είσαι μια τουλάχιστον θέση πάνω. από τον 1ο υποψήφιο που δεν είναι ειδική κατηγορία.
Σκέψου θετικά και όλα θα πάνε καλά..
 #112908  από smaroula
 Τετ Σεπ 09, 2015 3:25 pm
maestro έγραψε: Σκέψου θετικά και όλα θα πάνε καλά..
:smile-hi: maestro, ευχαριστώ! προσπαθώ αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα...
 #113036  από smaroula
 Κυρ Σεπ 20, 2015 10:08 pm
filly33 έγραψε:Συνοδοιπόροι πώς τα πήγατε; smaroula,maestro και λοιποι;?
filly33, θα σας πω στα σίγουρα, μόλις δω το όνομά μου σε πίνακα τοποθετήσεων!!
είμαι λίγο παρακάτω, από αυτό που περίμενα. Να ρωτήσω πώς κατατασσόμαστε στην ειδική κατηγορία; αν κατάλαβα καλά, προτάσσονται οι πολύτεκνοι, μετά οι πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία και μετά οι πάσχοντες από σκπ? ανεξάρτητα από τα μόρια; κάτι τέτοιο υποψιάζομαι, γιατί 20-30 θέσεις πάνω από εμένα υπάρχουν άτομα με λιγότερα μόρια από αυτά που έχω εγώ...

Καλή τοποθέτηση να έχουμε όλοι μας!
καλή δύναμη!