• Βρήκαν τρόπο να αποκαθιστούν τα αυτοάνοσα!

• Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #106491  από eleni POL
 Δευ Σεπ 29, 2014 10:47 am
:smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping:

Ας βάλουμε μέσα στο καλάθι μας όμως οτι έρευνες γίνονται ,όλο και κάτι θα βρούν!
απο καλυτερα φάρμακα μέχρι και καλυτερη ποιότητα ζωής. :text-bravo: :text-bravo: :text-bravo: :text-bravo:
 #106492  από neroxytis
 Δευ Σεπ 29, 2014 10:52 am
Έχει ενδιαφέρον η τεχνική. Αν η ΣΚΠ είναι αυτοάνοσος θα έχει αποτέλεσμα στην υποτροπιάζουσα μορφή.
 #106782  από petros
 Παρ Οκτ 10, 2014 11:23 am
Φυσικα και ειναι αυτοανοση. Οτι δεν γνωριζουμε, το βαφτιζουμε. Ειναι τοσο αυτοανοση που ψαχνουμε γονιδια - ιους - βακτηρια - βιταμινες - φλεβες
Επισης ξερουν τοσα πολλα για την παθηση που οι μορφες ειναι 2-3 - 4 και ενιοτε 5. Αλλα δεν ξερουμε ποτε μεταλλασονται , γιατι,με πιο τροπο κοκ.

Επισης χρησιμο θα ειναι να δουμε και τις παρενεργειες. Αν γλυτωσεις την σκπ και παθεις καρκινο -283 στο πηλικο.
 #108581  από GeorgiaB
 Παρ Ιαν 09, 2015 1:29 pm
Γεια σας παιδιά. Οπωσδήποτε είναι πολύ ενδιαφέρουσα η έρευνα που έχει γίνει. Ας κρατάμε όμως μικρό καλάθι όπως λέει κι ο Βασίλης. Κι εγώ όμως πιστεύω ότι η θεραπεία θα βρεθεί μέσω τροποποίησης του ανοσοποιητικού. Πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί για ποιο λόγο το ανοσοποιητικό επιτίθεται στον ίδιο τον εαυτό μας. Μου θυμίζει μια παλιά φράση που λεγόταν όταν νευρίαζε κάποιος. Τρώει τα σπλάχνα του. Για να δούμε όμως......
 #108585  από Στάθης
 Παρ Ιαν 09, 2015 6:09 pm
"Την διαδικασία αυτή κατάφεραν να σταματήσουν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ, οι οποίοι ανακάλυψαν ότι με τη χορήγηση των θραυσμάτων των πρωτεϊνών που φυσιολογικά είναι ο στόχος των επιθέσεων του ανοσοποιητικού, το λάθος αυτό μπορεί να διορθωθεί."

Μακάρι τι να πω.....

Νιώθω ότι θα έρθει αργά η γρήγορα κάτι καλό για όλους. Σήμερα βέβαια για κάποιον νεοδιαγνωσμένο, το πράγματα είναι πολύ καλύτερα από τι πριν 10 χρόνια. Έτσι σε 10 χρόνια από τώρα η πάθηση ίσως και ευχή μου να βρίσκεται σε εγκυκλοπαίδεια ιστορικού περιεχομένου.

Εμπόδια σίγουρα θα υπάρξουν, όμως π.χ. στην περίπτωσή μου μπόρεσα ακόμα και σήμερα να διαμορφώσω την αγωγή που χρειαζόνταν ο οργανισμός μου να επανέλθει, με πολύ καλά αποτελέσματα.

Στο μέλλον, θα είναι πολύ πιο εύκολο. Λίγο τα πειράματα με την χημεία να ελαττωθούν. Αν η λύση είναι σε πρωτεΐνες, τότε πάμε δυνατά !