"Την διαδικασία αυτή κατάφεραν να σταματήσουν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ, οι οποίοι ανακάλυψαν ότι με τη χορήγηση των θραυσμάτων των πρωτεϊνών που φυσιολογικά είναι ο στόχος των επιθέσεων του ανοσοποιητικού, το λάθος αυτό μπορεί να διορθωθεί."
Μακάρι τι να πω.....
Νιώθω ότι θα έρθει αργά η γρήγορα κάτι καλό για όλους. Σήμερα βέβαια για κάποιον νεοδιαγνωσμένο, το πράγματα είναι πολύ καλύτερα από τι πριν 10 χρόνια. Έτσι σε 10 χρόνια από τώρα η πάθηση ίσως και ευχή μου να βρίσκεται σε εγκυκλοπαίδεια ιστορικού περιεχομένου.
Εμπόδια σίγουρα θα υπάρξουν, όμως π.χ. στην περίπτωσή μου μπόρεσα ακόμα και σήμερα να διαμορφώσω την αγωγή που χρειαζόνταν ο οργανισμός μου να επανέλθει, με πολύ καλά αποτελέσματα.
Στο μέλλον, θα είναι πολύ πιο εύκολο. Λίγο τα πειράματα με την χημεία να ελαττωθούν. Αν η λύση είναι σε πρωτεΐνες, τότε πάμε δυνατά !

“Η φύση θεραπεύει, η επιστήμη καθοδηγεί, η πίστη ολοκληρώνει.”