Γεια σας...
Με λένε Βάσω,είμαι 14 χρονών,πηγαίνω στην Β γυμνασίου και πάσχω από ΣΚΠ... Πριν από 8 μήνες είχα ένα περιστατικό οπτικής νευρίτιδας, που με οδήγησε μετά από πολλές επισκέψεις στον οφθαλμίατρο στο νοσοκομείο.Εκεί διαγνώστηκα με ΣΚΠ...
Ειναι πολλα που δεν ξερω και με κανουν να ανησυχω αλλα προσπαθω να ειμαι θετικη...Κατα τ γνωμη μου αυτο που με επηρρεαζει περισσοτερο στην εκβαση της ΣΚΠ ειναι το αγχος...Και δεν ξερω πως να το ελεγχω..όπος θελει και μπορει ας μου συστησει καποιους τροπους..!
Βάσω έγραψε:Γεια σας...Γεια σου Βάσω! Είμαι σχεδόν 19 χρονών και διαγνώσθηκα πέρυσι με σκπ. Κι εγώ από το πολύ άγχος το έπαθα μάλλον,οπότε δεν νομίζω είμαι η κατάλληλη να σου προτίνω τρόπους.Ό,τι θέλεις όμως,μπορείς να μου στείλεις ένα προσωπικό μήνυμα!Με λένε Βάσω,είμαι 14 χρονών,πηγαίνω στην Β γυμνασίου και πάσχω από ΣΚΠ... Πριν από 8 μήνες είχα ένα περιστατικό οπτικής νευρίτιδας, που με οδήγησε μετά από πολλές επισκέψεις στον οφθαλμίατρο στο νοσοκομείο.Εκεί διαγνώστηκα με ΣΚΠ...
Ειναι πολλα που δεν ξερω και με κανουν να ανησυχω αλλα προσπαθω να ειμαι θετικη...Κατα τ γνωμη μου αυτο που με επηρρεαζει περισσοτερο στην εκβαση της ΣΚΠ ειναι το αγχος...Και δεν ξερω πως να το ελεγχω..όπος θελει και μπορει ας μου συστησει καποιους τροπους..!
![]()