καλησπερα σας.. εχω μια κορουλα 17 μηνων κ μετα το καλοκαιρι λεμε να βαλουμς μπρος για το 2ο..εχω δυο γιατρους ο ενας ειναι γνωστος καθηγητης της θεσσαλονικης κ η αλλη ειναι μια πολυ πολυ καλη σχετικα νεαρη γιατρος την οποια βρισκω οποτε την χρειαζομαι κ μιλαμε σαν φιλες εχουμε πολυ καλη σχεση... η γιατρος μου λοιπον μου ειχε πει πριν 2 1/2 χρονια να μεινω εγκυος κ πως θα με βοηθησει παρα πολυ η εγκυμοσυνη οπως κ εγινε ηταν η καλυτερη περιοδος της ζωης μου περα απο την χαρα του οτι θα φερω εναν ανθρωπο στον κοσμο αλλα δεν ειχα κ καθολου υποτροπες καθολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης αλλα και μετα δεν εχω τπτ ( φτου μην με ματιασω)..μου ειχε πει πως εαν γεννουσα φυσιολογικα να εβαζα πολυ γρηγορα για το δευτερο γιατι πραγματικα θα μου κανει καλο...κ αφου τα εζησα κ ετι εγινε ναι συμφωνω....λιγους μηνες μετα την γεννηση της νεραιδας μου πηγα στον καθηγητη σε καποια φαση με ρωτησε τι κανει η μικρη σου?του απαντω καλα ..περιμενουμε να ξεπεταχτει να βαλουμε μπρος για το 2ο κ μου λεει με αυστηρο υφος...ενα κ καλο δεν θα κανεις αλλο....του λεω για ποιον λογο???γιατι μου απαντα ταλαιπωτηται πολυ ο οργανισμος κ δεν σου κανει καλο...εφυγα με ενα βλεμα γεματο απορια κ πηγα στην κοπελα την γιατρο μου στην Ολγα μου...δεν της λεω τι μου ειπε ο καθηγητης κ απλα την ρωτω μηπως εχουν αλλαξει τα νεα κ δεν πρεπει να κανω αλλο παιδι...η απαντηση της????κανε οσο πιο πολλα μπορεις....εχοντας βιωσει ολο αυτο κ δεν ειναι κατι που απλα μου ειπαν λεω πως θα κανω οσα περισσοτερα μπορω (θελουμε 3) γιατι λατρευω τα παιδια κ γιατι πραγματικα μου εκανε τοσο μεγαλο καλο....
δλδ δεν φτανει που εχουμε ΣΚΠ τι δλδ?δεν μπορουμε να γινουμαι κ μανες????
δλδ δεν φτανει που εχουμε ΣΚΠ τι δλδ?δεν μπορουμε να γινουμαι κ μανες????
den peirazei pou den sou'rthe i zaria tzogarises sto oneiro k eisai etoimos gia ola...