• ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #83391  από αιμιλια
 Τρί Ιαν 01, 2013 9:50 pm
ΕΧΩ ΔΙΑΓΝΩΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΜΕ ΚΟΠΩΣΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.ΜΟΥ ΔΩΣΑΝ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ, ΚΑΙ ΠΕΡΝΩ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ, ΕΧΩ ΕΣΤΙΕΣ ΣΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ. ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΣΑς ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΕΜΙΕΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ..ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΙΜΑΤΟΣ Κ.Τ.Λ
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ... :scared-eek: :sad-roulette:
 #83393  από anastasis
 Τρί Ιαν 01, 2013 10:02 pm
Αγαπητη Αιμιλια πρωτα απο ολα καλη χρονια με υγεια υγεια υγεια!!!Πρωτα απο ολα οσο ειναι δυνατον ηρεμησε ειναι μια φαση δυσκολα αντιμετωπισιμη αυτη αλλα οσο μπορεις χαλαρα...ακουσε τους γιατρους...λυσε τις αποριες σου και διαβασε οσο μπορεις το φορουμ διοτι θα βρεις σημαντικες πληροφοριες...Ευχομαι ολα να ειναι περαστικα και να μην σε ξαναενοχλησει η ΣΚΠ...Αν θες πες μας και για σενα τιποτα αλλο...καλη συνεχεια!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: και κλως ηλθες :romance-caress:
 #83394  από αιμιλια
 Τρί Ιαν 01, 2013 10:12 pm
ΣΕ ευχαριστω πολυ, επισης και σε ολο τον κοσμο. Υγεια πανω απ'ολα.μετα απο αυτο τιποτα αλλο δεν εχει αξια στην ζωη εκτος απο οικογενεια, ζωη και αγαπη.
Ειμαι 36 ετων παντρεμενη με παιδι και προστοπαρων δουλευω αλλα ποιος ξερει τι φυλαει το μελλον.
Απλως θελω να βεβαιωθω πως ειμαι σε καλα χερια εδω στην Ελλαδα, αν οχι ισως σπευσω εξωτερικο και παλι αν κανω λαθος και δεν προλαβω την εξελιξη?Αυτη την στιγμη απληστη ειμαι πιστευω και εγωιστρια που σκεφτομαι πως πρεπει να γινω καλα την στιγμη που υποφερουν τοσοι επισης.

Σα ευχαριστω
 #83405  από Στάθης
 Τετ Ιαν 02, 2013 12:39 pm
Γεια σου Αιμιλια, αν και η χρονιά δεν σου μπήκε με το δεξί, να ευχηθώ γρήγορα περαστικά, μια καλή χρονιά με υπομονή και δύναμη με όσο κατά το δυνατόν αισιόδοξες σκέψεις. Σαν βιώνεις καινούργια δεδομένα, είναι λογικό να έχει σειστεί η γη κάτω από τα πόδια σου. Το ίδιο μου συνέβει, και φαντάζομαι εντός εκτός και επί τάυτα όλων διαγνωσμένων και μη .....

Να θυμάσαι πως σήμερα, μπορεί να πλέεις σε πολύ πιο αισιόδοξα και επλιδοφόρα πελάγη, διότι υπάρχουν πολύ τρόποι να διαχειριστείς την κατάσταση (σε σχέση με πριν δέκα χρόνια..), σίγουρα όμως το άγχος, στρες και οι δυστυχείς σκέψεις δεν είναι απ αυτές. Να χαίρεσαι την υπέροχη οικογένεια σου, να σου ζήσει και το παιδάκι και ποτέ μην το βάλεις κάτω. Να ρωτάς να ψάχνεις πληροφορίες, γνώρισε την κατάστασή σου με το Α και Ω, μην αφήνεις τίποτα στην τύχη. Σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσει η κοινωνία του Mssociety. Η θεραπεία σου με κορτιζόνη θα σου δώσει χρόνο, σταθεροποίηση και βελτίωση. Σαν φάρμακο έχει τις παρενέργειές του, οπότε κάνε υπομονή ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός.
Συνημμένα
message2.jpg
message2.jpg (72.47 KiB) Προβλήθηκε 2331 φορές
 #83406  από sofia13
 Τετ Ιαν 02, 2013 12:49 pm
Kαλημέρα Αιμιλία και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ .
Απο την αρχή δέκρινα πανικό και αγωνία. Απολύτως δικαιολογημένα συναισθήματα.
Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να ακολουθήσεις ότι σου είπε παραπάνω ο Στάθης.
Ψαξε , μάθε, διάβασε στο φόρουμ για παραπάνω πληροφορίες και όλα θα πάνε καλά!
Και πάλι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ για όλους μας. :greetings-waveyellow:
 #83407  από soulla
 Τετ Ιαν 02, 2013 12:58 pm
ΟΛΟΣΩΣΤΟς Ο ΣΤΑΘΗς,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΕ :romance-kisscheek:
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΙΜΙΛΙΑ :romance-kisscheek:
 #83410  από Ammochostos
 Τετ Ιαν 02, 2013 2:30 pm
Αιμιλία καλώς βρεθήκαμε (και εγω καινούριος στη ζεστή γειτονιά του φόρουμ). Ετοιμάσου για το πιό ενδιαφέρον ταξίδι της ζωής σου, το οποίο θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις πρωτόγνωρα επίπεδα αυτογνωσίας και αυτοεκτίμησης. Οι συμβουλές του φίλου Στάθη πιο πάνω είναι...spot on!!! :bow-yellow:
 #83411  από αιμιλια
 Τετ Ιαν 02, 2013 2:44 pm
Στάθης έγραψε:Γεια σου Αιμιλια, αν και η χρονιά δεν σου μπήκε με το δεξί, να ευχηθώ γρήγορα περαστικά, μια καλή χρονιά με υπομονή και δύναμη με όσο κατά το δυνατόν αισιόδοξες σκέψεις. Σαν βιώνεις καινούργια δεδομένα, είναι λογικό να έχει σειστεί η γη κάτω από τα πόδια σου. Το ίδιο μου συνέβει, και φαντάζομαι εντός εκτός και επί τάυτα όλων διαγνωσμένων και μη .....

Να θυμάσαι πως σήμερα, μπορεί να πλέεις σε πολύ πιο αισιόδοξα και επλιδοφόρα πελάγη, διότι υπάρχουν πολύ τρόποι να διαχειριστείς την κατάσταση (σε σχέση με πριν δέκα χρόνια..), σίγουρα όμως το άγχος, στρες και οι δυστυχείς σκέψεις δεν είναι απ αυτές. Να χαίρεσαι την υπέροχη οικογένεια σου, να σου ζήσει και το παιδάκι και ποτέ μην το βάλεις κάτω. Να ρωτάς να ψάχνεις πληροφορίες, γνώρισε την κατάστασή σου με το Α και Ω, μην αφήνεις τίποτα στην τύχη. Σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσει η κοινωνία του Mssociety. Η θεραπεία σου με κορτιζόνη θα σου δώσει χρόνο, σταθεροποίηση και βελτίωση. Σαν φάρμακο έχει τις παρενέργειές του, οπότε κάνε υπομονή ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός.

Τα λογια σου με συγκινησαν, οπως την εικονα με τα φοβερα λογια που αναρτησες πως ισως τωρα τετοιες στιγμες στην ζωη εκτιμας τα παντα αληθευει!!Ξυπναωτο πρωι και λεω στον εαυτο μου, πως η ζωη ειναι ωραια!!!λαΜΠΕΙ ο ΟΥΡΑΝΟς!!ΖΩΩΩ!!!ΞΑΝΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ, ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ!!!(ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ SΟ HIGH?)ΜΟΛΙς ΟΜΩς ΘΥΜΗΘΩ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ, ΝΙΩΘΩ ΤΙς ΜΙΚΡΟ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙς Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙ ΒΥΘΙΖΟΜΑΙ....
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΤΥΧΑΙΑ ΕΔΩ :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :romance-adore:
 #83423  από Κωνσταντίνα
 Τετ Ιαν 02, 2013 7:01 pm
Αιμιλία μου αν τυχαία βρήκες το forum mssociety, τότε μεσ' την ατυχία σου έχεις σύμμαχο και εξηγώ.......
Η σκπ είναι μια ασθένεια πολύπλοκη, ασαφής και για τον καθένα μας ξεχωριστή :confusion-seeingstars:
Δεν ξέρω αν ακολουθείς κάποια αγωγή για τη νόσο, ή πόσα χρόνια έχεις διαγνωστεί, ή αν πρώτη φορά παίρνεις κορτιζόνη.

Η κορτιζόνη που παίρνεις όντως σε "φτιάχνει", σε ανεβάζει και θα σε απογειώσει.Μην αγχωθείς αν μετά νιώσεις μικρή αδυναμία, κόπωση, θλιψούλα, ή και επιδεινωσούλα κάποιες φορές, θα φύγουν όπως ήρθαν και είναι καραδιαπιστωμένο από τους περισσότερους, είναι ψευδή τα φαινόμενα, δηλαδή περαστική παρενέργεια.Αλλά μπορεί και να μη συμβεί τίποτα απ' αυτά, είπαμε είμαστε ξεχωριστοί :eusa-dance:

Πίστεψέ με Αμαλία δεν έχει καμία απολύτως αξία, να προβληματίζεσαι για το μέλλον σου με τη νόσο :eusa-naughty: .
Ας σκέφτεσαι πως θα είσαι πιο λειτουργική μαμά, σύντροφος και επαγγελματίας, πίστεψέ με αν απασχολείς το μυαλό σου με τη σκπ, μόνο χάσιμο θα βιώνεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου.
Μα θα μου πεις είναι πάντα μπροστά μου τα συμπτώματά της............Θα προσπαθήσεις να συνηθίσεις, όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα για όλους σας.

Σου εύχομαι να βρεις γρήγορα τη γαλήνη, αλλά και ν΄αργήσεις μην αγχώνεσαι, εκεί είναι και περιμένει να τη βρεις :romance-caress: :romance-kisscheek: :romance-caress:

ΥΓ Στάθη, θέλω να σ΄ευχαριστήσω δημόσια για το forum που ως ο ιθύνων νους δημιούργησες
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
 #83424  από αιμιλια
 Τετ Ιαν 02, 2013 7:42 pm
:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
Κωνσταντίνα έγραψε:Αιμιλία μου αν τυχαία βρήκες το forum mssociety, τότε μεσ' την ατυχία σου έχεις σύμμαχο και εξηγώ.......
Η σκπ είναι μια ασθένεια πολύπλοκη, ασαφής και για τον καθένα μας ξεχωριστή :confusion-seeingstars:
Δεν ξέρω αν ακολουθείς κάποια αγωγή για τη νόσο, ή πόσα χρόνια έχεις διαγνωστεί, ή αν πρώτη φορά παίρνεις κορτιζόνη.

Η κορτιζόνη που παίρνεις όντως σε "φτιάχνει", σε ανεβάζει και θα σε απογειώσει.Μην αγχωθείς αν μετά νιώσεις μικρή αδυναμία, κόπωση, θλιψούλα, ή και επιδεινωσούλα κάποιες φορές, θα φύγουν όπως ήρθαν και είναι καραδιαπιστωμένο από τους περισσότερους, είναι ψευδή τα φαινόμενα, δηλαδή περαστική παρενέργεια.Αλλά μπορεί και να μη συμβεί τίποτα απ' αυτά, είπαμε είμαστε ξεχωριστοί :eusa-dance:

Πίστεψέ με Αμαλία δεν έχει καμία απολύτως αξία, να προβληματίζεσαι για το μέλλον σου με τη νόσο :eusa-naughty: .
Ας σκέφτεσαι πως θα είσαι πιο λειτουργική μαμά, σύντροφος και επαγγελματίας, πίστεψέ με αν απασχολείς το μυαλό σου με τη σκπ, μόνο χάσιμο θα βιώνεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου.
Μα θα μου πεις είναι πάντα μπροστά μου τα συμπτώματά της............Θα προσπαθήσεις να συνηθίσεις, όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα για όλους σας.

Σου εύχομαι να βρεις γρήγορα τη γαλήνη, αλλά και ν΄αργήσεις μην αγχώνεσαι, εκεί είναι και περιμένει να τη βρεις :romance-caress: :romance-kisscheek: :romance-caress:

ΥΓ Στάθη, θέλω να σ΄ευχαριστήσω δημόσια για το forum που ως ο ιθύνων νους δημιούργησες
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ!3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ Μ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ.ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΩ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ.ΟΝΤΩΣ,ΤΥΧΕΡΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑς ΒΡΗΚΑ,ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩς ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΣΟΣ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΑΥΤΗ. ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.......ΚΑΝΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΣΥΝΕΧΩς ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΩ. ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ. :banana-dreads: ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΓΑΛΩΣΑ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ.[/color][/color]