Αιμιλία μου αν τυχαία βρήκες το forum mssociety, τότε μεσ' την ατυχία σου έχεις σύμμαχο και εξηγώ.......
Η σκπ είναι μια ασθένεια πολύπλοκη, ασαφής και για τον καθένα μας ξεχωριστή
Δεν ξέρω αν ακολουθείς κάποια αγωγή για τη νόσο, ή πόσα χρόνια έχεις διαγνωστεί, ή αν πρώτη φορά παίρνεις κορτιζόνη.
Η κορτιζόνη που παίρνεις όντως σε "φτιάχνει", σε ανεβάζει και θα σε απογειώσει.Μην αγχωθείς αν μετά νιώσεις μικρή αδυναμία, κόπωση, θλιψούλα, ή και επιδεινωσούλα κάποιες φορές, θα φύγουν όπως ήρθαν και είναι καραδιαπιστωμένο από τους περισσότερους, είναι ψευδή τα φαινόμενα, δηλαδή περαστική παρενέργεια.Αλλά μπορεί και να μη συμβεί τίποτα απ' αυτά, είπαμε είμαστε ξεχωριστοί
Πίστεψέ με Αμαλία δεν έχει καμία απολύτως αξία, να προβληματίζεσαι για το μέλλον σου με τη νόσο

.
Ας σκέφτεσαι πως θα είσαι πιο λειτουργική μαμά, σύντροφος και επαγγελματίας, πίστεψέ με αν απασχολείς το μυαλό σου με τη σκπ, μόνο χάσιμο θα βιώνεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου.
Μα θα μου πεις είναι πάντα μπροστά μου τα συμπτώματά της............Θα προσπαθήσεις να συνηθίσεις, όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα για όλους σας.
Σου εύχομαι να βρεις γρήγορα τη γαλήνη, αλλά και ν΄αργήσεις μην αγχώνεσαι, εκεί είναι και περιμένει να τη βρεις
ΥΓ Στάθη, θέλω να σ΄ευχαριστήσω δημόσια για το forum που ως ο ιθύνων νους δημιούργησες