Γιάννη θα σου πω το εξης:
Σε εκπομπή που χαζευα σε τοπικο Κρητικό καναλι αφιερωμένη στη ΣΚΠ παρέλασε όλη η νευρολογική του ΠΑΓΝΗ από τον διευθυντή μέχρι τον τελευταίο ειδικευόμενο.. Είπαν τις γνωστές π.....ριες και μάλιστα οι ειδικευόμενοι χρησιμοποιώντας λάθος ιατρικές εκφράσεις
Ειπώθηκαν όμως από χείλη νευρολόγων τα εξής κοσμογονικά.
1) Οι μαγνητικές και οι απεικονιζόμενες εστίες δεν έχουν εντελει σχέση με την πορεία και τη βαρύτητα της νόσου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (διευθυντής και επιμελητής)
2) Οι ιντερφερόνες δεν είναι αποτελεσματικες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και εγώ δεν τις σύστηνα (διευθυντής - χαχαχαχαχαχαχα)
Καπου εδώ, έχοντας πέσει από τον καναπέ, περιμένω τη συνέχεια και σκέφτομαι "Λες?"
Μετά όμως αρχίζει ο διευθυντής τα περί φινγκολιμόντ με πολύ προσεκτικές εκφράσεις, η αλήθεια είναι, μην τυχόν και το πει για θεραπεία. Τα γνωστά για "μείωση πιθανότητας..." κλπ. κλπ. Οπότε ερχομαι και γω στα συγκαλά μου. Ουφ και τρόμαξα..
ΠΑΓΑΝΙΑ έχουν βγει και διαφημίζουν το καινούργιο ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ χαπι. Και στα πλαίσια αυτά δε διστάζουν να ρίξουν στα τάρταρα τις μαγνητικές και πιο σημαντικό τις ιντερφερόνες..
Πώς να τους πιστέψεις? ΠΩΣ???
Πριν 3.5 χρόνια που ξέρω και μπορώ να μιλήσω κανείς δε λοιδωρούσε τις ιντερφερόνες. Ποιός σου λέει ότι σε μερικά χρόνια δε θα βγάζουν άχρηστο το φιγκολιμόντ για να διαφημίσουν το πιο καινούργιο και ακόμα πιο πανακριβο οτιδήποτε?
Για αυτούς τους λόγους "παροτρύνουμε", αν το κάνουμε, να αμφισβητεί κανείς τα φάρμακα τα βασισμένα σε αναπόδεικτες θεωρίες. Εγώ προσωπικά στενοχωριέμαι που δεν το έκανα και με θεωρώ βλάκα. Ευτυχώς ημουν τυχερή και τα σταμάτησα νωρίς.
Υ.Γ. Συγγνώμη για το τεράστιο ποστ και να σημειώσω τη λαμπερή απουσία του "δικου" μου νευρολόγου από όλη την εκπομπή. Είναι αυτός που έχω αναφέρει σε άλλο thread ότι συμμετέχει στην ομάδα για τη νευραγγειακη κατεύθυνση και προφανώς δεν τον "παίζουν" σε τέτοια προτζεκτ..