• ΣΤΟ ΤΣΑΚ!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #51358  από maria E
 Σάβ Απρ 16, 2011 2:40 pm
Χθες το μεσημερι πηγα να σκοτωθω!Και πολυ χαιρομαι που τελικα δε σκοτωθηκα γιατι θα μου ηταν λιγο δυσκολο να σας πω τι μου συνεβη...Και οχι,ουτε επεσα,ουτε στραβοπατησα,ουτε ζαλιστηκα,ουτε εχασα την ισορροπια μου,τιποτα!
Γυρνουσα απο ψωνια,στον κοσμο μου,πτωμα,και ψιλοβριζοντας γιατι με πονουσε ο αστραγαλος μου....Ξαφνικα,ακουω εναν θορυβο σαν να γκρεμιζεται κατι,δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει,αλλα νιωθω οτι αυτο που συμβαινει,συμβαινει κοντα μου!Προλαβα μονο να κανω ενα βημα πισω,για να δω τις πετρες και τα υπολοιπα να προσγειωνονται μπροστα στα ποδια μου!Κοιταω πανω και βλεπω ενα τεραστιο κομματι σοβα(ετσι το λενε?)να εχει ξεκολλησει απο το μπαλκονι που ειναι απο πανω μου!Απο το πουθενα καλε!
Μενω σαν χανος για μερικα δευτερολεπτα και μετα με πιανει νευρικο γελιο....Βγαινει ο μαγαζατορας,ασπρος σαν πανι,και τρεχει προς εμενα.."Θα σκοτωνοσουν!"μου λεει..."Αντε καλε..."του λεω εγω...Ερχονται αλλοι δυο απο πισω μου και μου λενε οτι ειδαν ολη την σκηνη,κι οτι την γλυτωσα στο τσακ!
Το φανταζεστε?....τοσα χρονια ταλαιπωριας με την κατασταση μας,τοσα φαρμακα,τοσοι γιατροι,τοσο αγχος για το μελλον,τοσες αγωνιες....και να παω απο...σοβα????
Ειλικρινα ενιωσα σαν καποιους αστροναυτες που περνανε ολη τη ζωη τους σε διαστημικα ταξιδια,παιρνουν συνταξη και μετα σκοτωνονται σε τροχαιο!
Χθες πηγα να παθω ζημια αλλα δεν την επαθα...και ειμαι ευγνωμων γι αυτο..
Και εδωσα σαφεις οδηγιες και στην οικογενεια μου...
Αν ειναι να παω με τετοιο τροπο(σοβας,γλαστρα,ζαρντινιερα κτλ),τους απαγορεψα να το κοινοποιησουν....Θα σκοτωθω που θα σκοτωθω...δε θα γινω και ρεζιλι!!!
 #51362  από soulla
 Σάβ Απρ 16, 2011 4:02 pm
ΕΜΑΡΙΑ ΩΡΑΙΑ ΦΑΣΗ ΝΑ ΠΑς ΑΠΟ ΣΟΒΑ..ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΘΑ ΗΤΑΝ Ε ΜΑΡΙΑ????????? :scared-eek:
 #51373  από FANTOMAS
 Σάβ Απρ 16, 2011 4:53 pm
Δεύτερη φορά που κέρδισες το Lotto . Μία με τη Π.Σ και μία τώρα. :happy-partydance:
 #51391  από litsa
 Σάβ Απρ 16, 2011 10:31 pm
αλο! γέλασα με τον τρόπο της περιγραφής !!!
να ζητήσεις αποζημείωση... !!
ακου εκει απο σοβά!!
και ωραία η ανακοινωση στην οικογένεια..

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!
 #51414  από pazpanos
 Κυρ Απρ 17, 2011 11:04 am
καλά είναι δυνατόν εκεί που περπατάς να σου έρθει ο ουρανός στο κεφάλι; έλεος! Ευτυχώς πάντως που δεν χτύπησες και το αντιμετωπίζεις με χιούμορ
 #51421  από Στάθης
 Κυρ Απρ 17, 2011 1:20 pm
Το ζησες και αυτό Μαρία... Τα παιχνίδια της ζωής μας κανένας δεν μπορεί να προβλέψει... Εαν πήγαινες από σοβά, μάλλον θα έβλεπες τον Άγιο Πέτρο με μιστρί......

Ευτυχώς Μαρία μου πήγαινε άναψε ένα κεράκι για το καλό (ή μάλλον λαμπάδα :-D ). Φιλιά !!!
 #51494  από Μαρία
 Δευ Απρ 18, 2011 4:57 pm
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
Ήσουν πολυ περιγραφικη! Σ εκανα εικόνα και ακομα γελάω!!!
Αλλά όχι μετα απο τέτοια ταλαιπωρία που περνάμε στο τέλος να πάμε απο σοβά
Έλεος τα λεφτα μας πίσω!!!
 #51528  από Νικος
 Δευ Απρ 18, 2011 9:14 pm
Όχι και έτσι................
Υπάρχουν τρόποι και τρόποι να αφήσεις τον μάταιο τούτο κόσμο
  • Από σφαίρα πολεμώντας στα βουνά σαν τον Tse :violence-snipersmiley:
  • Σε αγώνα στην F1, εσύ και ο Ayrton Senna :obscene-smokingpimp:
  • Από καρδιά γιατί έχασες τον ερωτά της ζωής σου :romance-adore:
  • Από πυρηνική έκρηξη (μα τι λέω? :shock: )
  • Στον ύπνο σου από βαθιά γεράματα :angelic-sunshine:
  • Έστω σε ένα ταπεινό ατύχημα στην δουλειά.............
Αλλα απο σοβά????? Ε όχι υπάρχουν και όρια :!:
 #52056  από panos59
 Σάβ Απρ 30, 2011 11:41 pm
Τίποτε ........
Σύρε άναψε Μαράκι ένα κεράκι στον Άγιό σου που σε προστάτεψε ....
Εικόνα
... και κάνε και τον Σταυρό σου!
Δεν ειναι ώρες για περπέτειες.

τσςςςςςςςς ......
άκου να δεις ...... στο τσακ!
σ' άλλους πέφτει το Λαχείο και σ' άλλους σοβάς!
Και τι σοβάς .... Εξ ύψους σοβάς (πώς λέμε Εξ Ύψους Βοήθεια!)

Πάντως, θαυμάζω το χιούμορ και το σθένος σου, βρε κορίτσι! Εύγε σου!

:romance-kisscheek:

:romance-caress: