Εγω που τα παρακολουθω,μια χαρα ειναι
τι να πω???????κ το ασβεστιο μου.ολα 

Σκλήρυνση κατά πλάκας
podiki έγραψε:Παιδιά ειδικά οι γυναίκες , έχετε παρατηρήσει σε τι φάση είναι ο σίδηρος στο αίμα και η φερριτίνη σας? Εγώ έχω πρόβλημα με τη φερριτίνη μου αλλά ο σίδηρος φαίνεται νορμάλ στις εξετάσεις .ο σιδηρος δεν ειναι αξιοπιστος, μπορει το πρωι να ειναι 70 και το βραδυ 170
podiki έγραψε:Παιδιά ειδικά οι γυναίκες , έχετε παρατηρήσει σε τι φάση είναι ο σίδηρος στο αίμα και η φερριτίνη σας? Εγώ έχω πρόβλημα με τη φερριτίνη μου αλλά ο σίδηρος φαίνεται νορμάλ στις εξετάσεις .Eμενα η φερριτινη μου ειναι στα 340 και βαλε αλλα εχω παντα χαμηλο σιδηρο και περνω και χαπια λογω του οτι εχω και χαμηλη πιεση και μου γυρναει ολος ο κοσμος μετα......
kiriakidouchr έγραψε:podiki έγραψε:Παιδιά ειδικά οι γυναίκες , έχετε παρατηρήσει σε τι φάση είναι ο σίδηρος στο αίμα και η φερριτίνη σας? Εγώ έχω πρόβλημα με τη φερριτίνη μου αλλά ο σίδηρος φαίνεται νορμάλ στις εξετάσεις .Eμενα η φερριτινη μου ειναι στα 340 και βαλε αλλα εχω παντα χαμηλο σιδηρο και περνω και χαπια λογω του οτι εχω και χαμηλη πιεση και μου γυρναει ολος ο κοσμος μετα......
Εμενα προσωπικα με πειραζουν οι ενεσεις κανω rebif 22!
χαιρετω
pelopidas έγραψε:μηπως θα επρεπε να δοκιμασουμε φαρμακα που απορροφουν τον σιδηρο και τον διωχνουν οπως χρησιμοποιουν οι ασθενεις που κανουν συχνες μεταγγισεις?Τότε δεν θα δημιουργήσουμε αναιμία, που υποτίθεται ότι είναι κάτι κακό?
pelopidas έγραψε:αυτο ειναι και η δικη μου απορια:μπορει να ακουστει και λιγο χαζο..γνωστης δεν ειμαι.αλλα μιας και μιλαμε για σιδηρο μπορει αυτο να εχει καποια συσχετηση με την εγκυμοσυνη?Εννοω οτι οι περισσοτερες γυναικες στην διαρκεια της εγκυμοσυνης εχουν ειδικα τα πρωτα τριμηνα μειωμενες ωσεις η και καθολου.Η ελλειψη σιδηρου θα μπορουσε να εχει καποια σχεση?
αν οι εστιες στον εγκεφαλο ειναι εναποθεσεις σιδηρου συμφωνα με την χενφα,
και ξερουμε οτι ο σιδηρος ειναι τοξικος για ολα τα κυτταρα
μηπως η προσληψη παραπανω σιδηρου επιδεινωνει την κατασταση?
μηπως θα επρεπε να δοκιμασουμε φαρμακα που απορροφουν τον σιδηρο και τον διωχνουν οπως χρησιμοποιουν οι ασθενεις που κανουν συχνες μεταγγισεις?