• ΚΕΠΑ-ταλαιπωρια

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #88732  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Απρ 16, 2013 10:12 am
:scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: .......Εκει ...οπου , η προσφωνηση '' Κυρία '' ....ακουγεται σαν ....ΒΡΙΣΙΑ...!!!!! Εκει οπου ,η προσφωνηση ''Κυρία'' ...δειχνει.......ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΙΣΟΣ ....!!!!!! Εκει οπου, η προσφωνηση ''Κυρία'' , σημαινει ..............''ΣΚΟΥΠΙΔΙ'' και ''ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ'' ....... :scared-shocked:......ΕΚΕΙ !!!!!!! ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ..... :sad-pacing:
 #88739  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Τρί Απρ 16, 2013 12:41 pm
Αυτοί οι ΑΛΗΤΕΣ, έχουν οδηγίες να κόβουν όσο μπορούν περισσότερους για εξοικονόμηση κονδυλίων σαν να αφορούν ειδικές προσφορές κρεάτων στα σουπερμάρκετ! Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια γι αυτούς περνάει σε τρίτη και τέταρτη μοίρα.
Άννα μου επειδή είναι η δικιά σου η υγεία αυτό που μας ενδιαφέρει όλους εδώ πρώτα απ’ όλα πρέπει να ηρεμήσεις και αφού πέρασε πια αυτός ο εφιάλτης (σαν να τόξερες βρε παιδί μου πως θα κακοπεράσεις..), τώρα πρέπει να χαλαρώσεις για το καλό το δικό σου, μιας και δεν μπορείς να κάνεις και τίποτε άλλο. Όσο για το αποτέλεσμα μακάρι όλα όσα περιμένεις να βγούν θετικά.
Το καλύτερο πάντως θα ήταν πριν το τέλος του μήνα να πας εκεί ..τροχάδην με φόρμες γυμναστικής και να τους πεις πως δεν τους χρειάζεσαι πια αφού ως εκ θαύματος έγινες τελείως καλά και τις εξετάσεις τους και τους τρόπους τους να τα βάλουν εκεί που ξέρουν.
Έλα ρίξε ένα χαμόγελο όσο δύσκολο και να είναι και όλα θα πάνε κατ' ευχήν.
 #88740  από βικυ
 Τρί Απρ 16, 2013 1:02 pm
Αννα :romance-caress:
 #88741  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Απρ 16, 2013 1:04 pm
:greetings-waveyellow: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #88742  από Giot
 Τρί Απρ 16, 2013 1:19 pm
Αννα και από εμένα την αμέριστη συμπαράσταση και κατανόησή μου. Θυμώνω και συγχύζομαι για όλα αυτά, γιατί συμβαίνουν, όχι από την ΣΚΠ αλλά γιατί κάποιοι στους άγριους καιρούς που ζούμε αποφάσισαν ότι η ασθένεια κοστίζει και το κόστος πρέπει να το αναλαμβάνει ο ασθενής, αν δεν μπορεί, τόσο το χειρότερο για εκείνον. Τι παει να πει δηλ. "να μην αδικηθείτε"; Σε ποια ζυγαριά ζυγίζεται ο πόνος, η αδυναμία της ασθένειας; Δεν αποδεικνύεται από τις εξετάσεις τίποτα, χρειάζεται το live και χρειάζεται να είναι καλό και ακριβές; Τι περιμένεις όμως από αυτούς τους "ζυγιστές" που βγάζουν στην εργασία ασθενείς με σύνδρομο Down όχι γιατί τους έπιασε ξαφνικά ο πόνος της ένταξής τους στην κοινωνία αλλά επειδή τους κόβουν το επίδομα και δεν έχουν άλλους πόρους για να ζήσουν; Για αυτή την αίσθηση δικαίου μιλάμε, από αυτές τις επιτροπές που τις έστησαν επίτηδες έτσι και που είσαι ακόμα. Μέχρι και υπερκατάσκοπους των δυο ηπείρων περιλαμβάνει...
Αννα, (και όσοι πέρασαν τα ίδια), ούτε για μια στιγμή μη σου περάσει από το μυαλό ότι ευθύνεσαι για ό,τι ένιωσες. Αλλωστε δεν είσαι μόνη σου, είμαστε χιλιάδες. Φιλιά.
 #88833  από anna1290
 Πέμ Απρ 18, 2013 11:03 pm
Σου ευχομαι καλη επιτυχια!!!!και..μην ξεχνας ..στο ΥΨΟΣ ΣΟΥ!!!! :greetings-waveyellow:
 #88852  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Απρ 19, 2013 9:58 am
anna1290 έγραψε:Σου ευχομαι καλη επιτυχια!!!!και..μην ξεχνας ..στο ΥΨΟΣ ΣΟΥ!!!! :greetings-waveyellow:
:text-thankyouyellow: ...ετσι κι αλλιως, ψηλη ειμαι ... :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #90055  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Μάιος 15, 2013 9:58 pm
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ !!!!!!!! ....Δεξια πυραμιδικη συνδρομη με ορθοκυστικες διαταραχες ......Στην κινητικη αναπηρια ποσοστο αναπηριας 40 % ......Συνολικο ποσοστο αναπηριας 50 % .Φυσικα, επιδομα ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ !!!!!!!!!! Δε σχολιαζω !!!!! Ειμαι απογοητευμενη...θυμωμενη....ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ........ΠΟΛΥ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ!!!!!!!!!! ΕΚΑΝΑ ΕΝΣΤΑΣΗ !!!!!!!
 #90064  από anni
 Τετ Μάιος 15, 2013 11:35 pm
Αννα τι να πω...δεν ντρεπονται λιγο......δεν ξερω που θα φτασει αυτο το χαλι......θελουν να μας παρουν και αυτα που δικαιουμαστε.....το καταλαβαμε!!!!!!!!

ενσταση εκανες οποτε περιμενεις.....μακαρι να αλλαξει κατι ....
:romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #90066  από tarirs
 Πέμ Μάιος 16, 2013 12:15 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε:ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ !!!!!!!! ....Δεξια πυραμιδικη συνδρομη με ορθοκυστικες διαταραχες ......Στην κινητικη αναπηρια ποσοστο αναπηριας 40 % ......Συνολικο ποσοστο αναπηριας 50 % .Φυσικα, επιδομα ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ !!!!!!!!!! Δε σχολιαζω !!!!! Ειμαι απογοητευμενη...θυμωμενη....ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ........ΠΟΛΥ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ!!!!!!!!!! ΕΚΑΝΑ ΕΝΣΤΑΣΗ !!!!!!!

ΗΜΑΡΤΟΝ ΗΜΑΡΤΟΝ ΗΜΑΡΤΟΝ... !!!!!!!!!!!!!!!!

Κατα τα αλλα σου ελεγε μην την χαρακτηρισω....''συνεργασου μην αδικηθεις...'' Α,μωρη π***@ν@...το ειπα δεν αντεξα ας φαω και ban...δεν μπορω αλλο βρε παιδια..δεν αντεχω......

Και ενσταση που εκανες Αννα μου..οκ,λεω μπορει να σου βαλουν το ποσοστο,που πρεπει για την κατασταση σου...ΜΕΧΡΙ να περασεις...πως θα την βγαλεις κοριτσι μου.....

Εγω περασα επιτροπη για την διωρθωση για την μαλακια που εκαναν μην το γραψουν σωστα και περιμενω πληρωμη..και τι μου λενε....??? MAXIMUM 2 μηνες....εχει να φαει το μωρο μου..αφου περιμενω εδω και 1 χρονο και 1 μηνα τωρα....
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9