• ΚΕΠΑ-ταλαιπωρια

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #86430  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Φεβ 25, 2013 8:54 pm
Ανακεφαλαιωνω τα ΚΕΠΑ -βασανα μου !!!!!! Εκανα αιτηση στο ΚΕΠΑ Πατησιων στις 27 Ιουλιου 2012 . Το Δεκεμβρη , εμαθα οτι αυτο το ΚΕΠΑ , εχει προβλημα και δεν βαζει τις αιτησεις στο συστημα .Δηλαδη, τις αφηνει στην ακρη. Τελικα, στις 8 Ιανουαριου , μπηκα στο συστημα . Αρχισα, λοιπον, να περιμενω , καθε μερα, τον ταχυδρομο .Να περιμενω τη συστημενη επιστολη , που θα με ενημερωνε για το ραντεβου με την υγειονομικη επιτροπη .Ο ταχυδρομος , ερχοταν, λογαριασμους εφερνε , οχι την επιστολη !!!!!!!! Βαρεθηκα να περιμενω , πια , κι ετσι σημερα, πηγα στην Αγιου Κωνσταντινου .Κι εμαθα , ποτε θα επανεξεταστω .......!!!!!!!!! ΣΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette:Τρελαθηκα !!!!! Σχεδον εννεα μηνες , μετα απο την αιτηση μου !!!!!Ελεος !!!!!!!!!!!!!!!!! Επισης, μου ειπαν οτι το Μαρτιο ΔΕΝ θα λειτουργησουν υγειονομικες επιτροπες στην Αττικη, επειδη οι γιατροι θα πηγαινουν στα σπιτια των αναπηρων , που εχουν ζητησει την κατ'οικον εξεταση .......Ελεος ...και (ξανα)ελεος.......Σκεφτομαι, οτι στις 15 Απριλιου, θα ειναι ΜΟΝΟ η αρχη , ενος νεου Γολγοθα !!!! Θα παρω το...πολυποθητο ποσοστο ? Κι αν το παρω, θα βγει γρηγορα η αποφαση? Και...ποτε θα πληρωθω????Ακομα κι αν ολα πανε καλα, θα παρω χρηματα μετα τον Ιουνιο !!!!!! Σωθηκα... :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer:Η κυρια προϊσταμενη του κεντρικου ΚΕΠΑ, με ακουσε που φωναζα και μου ειπε να κανω υπομονη !!!!!!!!!! Της ειπα οτι εγω κανω υπομονη , αλλά ΔΕΗ, ΟΤΕ, διαχειριστης της πολυκατοικιας, σχολη της κορης μου κλπ..κλπ...ΔΕΝ κανουν υπομονη !!!!!!! Η απαντηση της ...''σημερα, κι αυτοι κανουν υπομονη '' .....!!!!!!!!! Θα μας τρελανει ???????? Η ΔΕΗ ...κανει υπομονη ?????? :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: [[/b]
 #86441  από tarirs
 Τρί Φεβ 26, 2013 12:14 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Ανακεφαλαιωνω τα ΚΕΠΑ -βασανα μου !!!!!! Εκανα αιτηση στο ΚΕΠΑ Πατησιων στις 27 Ιουλιου 2012 . Το Δεκεμβρη , εμαθα οτι αυτο το ΚΕΠΑ , εχει προβλημα και δεν βαζει τις αιτησεις στο συστημα .Δηλαδη, τις αφηνει στην ακρη. Τελικα, στις 8 Ιανουαριου , μπηκα στο συστημα . Αρχισα, λοιπον, να περιμενω , καθε μερα, τον ταχυδρομο .Να περιμενω τη συστημενη επιστολη , που θα με ενημερωνε για το ραντεβου με την υγειονομικη επιτροπη .Ο ταχυδρομος , ερχοταν, λογαριασμους εφερνε , οχι την επιστολη !!!!!!!! Βαρεθηκα να περιμενω , πια , κι ετσι σημερα, πηγα στην Αγιου Κωνσταντινου .Κι εμαθα , ποτε θα επανεξεταστω .......!!!!!!!!! ΣΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette:Τρελαθηκα !!!!! Σχεδον εννεα μηνες , μετα απο την αιτηση μου !!!!!Ελεος !!!!!!!!!!!!!!!!! Επισης, μου ειπαν οτι το Μαρτιο ΔΕΝ θα λειτουργησουν υγειονομικες επιτροπες στην Αττικη, επειδη οι γιατροι θα πηγαινουν στα σπιτια των αναπηρων , που εχουν ζητησει την κατ'οικον εξεταση .......Ελεος ...και (ξανα)ελεος.......Σκεφτομαι, οτι στις 15 Απριλιου, θα ειναι ΜΟΝΟ η αρχη , ενος νεου Γολγοθα !!!! Θα παρω το...πολυποθητο ποσοστο ? Κι αν το παρω, θα βγει γρηγορα η αποφαση? Και...ποτε θα πληρωθω????Ακομα κι αν ολα πανε καλα, θα παρω χρηματα μετα τον Ιουνιο !!!!!! Σωθηκα... :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer:Η κυρια προϊσταμενη του κεντρικου ΚΕΠΑ, με ακουσε που φωναζα και μου ειπε να κανω υπομονη !!!!!!!!!! Της ειπα οτι εγω κανω υπομονη , αλλά ΔΕΗ, ΟΤΕ, διαχειριστης της πολυκατοικιας, σχολη της κορης μου κλπ..κλπ...ΔΕΝ κανουν υπομονη !!!!!!! Η απαντηση της ...''σημερα, κι αυτοι κανουν υπομονη '' .....!!!!!!!!! Θα μας τρελανει ???????? Η ΔΕΗ ...κανει υπομονη ?????? :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: [[/b]

:violence-pistoldouble: :scared-eek: :scared-eek:

Για αλλη μια φορα για την χωρα μου νιωθω..... :sad-pacing: :sad-pacing:

ΒΑΡΕΘΗΚΑ-ΣΙΧΑΘΗΚΑ.....

Αφου συνεχως λεω στην συζηγο να τα παρατησω ΟΛΑ και να παμε προσ τουρκια μερια,διοτι ειναι πιο οικονομικα....ενα τσακ θελω..να μου πει οκ......και την εκανα....ΠΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ....!!!! ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ....
 #86443  από sofia13
 Τρί Φεβ 26, 2013 12:47 am
Φίλε Τάσο, ευτυχώς που δε συμφωνεί η σύζυγος....
Εστω και για ταξιδάκι μόνο, πήγες ποτέ στη γείτονα χώρα; Υποθέτω όχι. Αν πήγαινες, θα
'εβλεπες πολύ νέους ανθρώπους, να περιμένουν πότε θα πετάξεις το υπόλοιπο απο το σαντου'ι'τσάκι σου , να τρέχουν να το αρπάξουν για να φάνε κάτι.
Και αυτά τα φαινόμενα και άλλα χειρότερα, όχι βέβαια στις τουριστικές γειτονιές που συννήθως
μας πάνε τα συμβεβλημένα πρακτορεία, αλλά λίγο μόνος σου να τριγυρίσεις (με κίνδυνο μεγάλο),
θα δείς τέρατα.
Δεν αντέχεται η ζωή εκεί αν δεν ''τά' χεις'' Τάσο. Ξέχασέτο .
Χάλι μαύρο κι΄αδιόρθωτο. Πάς άνθρωπος και φεύγεις άρρωστος με ότι βλέπεις.!
 #86456  από Π.Μ79
 Τρί Φεβ 26, 2013 10:57 am
Άννα, δυστυχώς το 9μηνο είναι πλέον γεγονός για όλους και για όσους θέλουν και σύνταξη, το χρονικό, μεγαλώνει πολύ.

ΑΝ πάρεις το 67%, τότε θα πάρεις την απόφαση στα χέρια σου σε 20 μέρες.
Μετά, το πας στο ταμείο σου και εκεί απλά παρακαλάς την/τον υπάλληλο να εκκαθαρίσει τη χαρτούρα γρήγορα. Αν αυτό γίνει, θα πάρεις μία προκαταβολή σε επιταγή και τα υπόλοιπα θα μπαίνουν στο λογαριασμό σου.

Την 1η φορά, η εκκαθάριση έγινε σε 1μισι μήνα, τη 2η φορά, παρακάλεσα την κοπέλα στο ΙΚΑ και έγινε σε 3 μέρες.
Δυστυχώς, για πολλοστή φορά, αποδεικνύεται ότι ο δημόσιος τομέας κινείται όπως γουστάρει.

Σοφία, αυτά που περιγράφεις γίνονται και εδώ και θα έλεγα σε μεγάλο βαθμό, όχι μεγαλύτερο καθώς είμαστε 10 εκατομμύρια και η Τουρκία 80 εκατομμύρια.
Όποιος θέλει να αλλάξει χώρα, καλύτερα να πάει κάπου όπου η οικονομική κρίση είναι απλά θεωρία (Σουηδία, Αυστραλία, Κίνα, Ρωσία κλπ).
 #86460  από Λήδα
 Τρί Φεβ 26, 2013 12:15 pm
Δεν ξέρω να κλαίω ή να ουρλιάζω!!!!!!!!!!!!!!Άννα.......... :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
Ας της κόβανε αυτής το μισθό κ να δω ποιά υπομονή θα είχε!!!!Που πριν 2 εβδομάδες με το πολύ κρύο βλέπαμε ταινία με μπουφάν κ κασκόλ!!!!! κ μιλώ κυριολεκτικά. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Έπρεπε να πάρω σήμερα την "μερα" μου κ να έρθω στη διαμαρτυρία.Δεν πειράζει, στην επόμενη, γιατί δυστυχώς θα υπάρξει κ άλλη με την αλητία που κυριαρχεί :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
 #86462  από Λήδα
 Τρί Φεβ 26, 2013 1:14 pm
Ταινία στο σπίτι έτσι??? :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: Στο σινεμά σίγουρα θα ήταν πιο ζεστά!!!
 #86467  από litsa
 Τρί Φεβ 26, 2013 2:05 pm
λυπάμαι πολύ για την κατάντια της Ελλάδας!...
 #86495  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Φεβ 26, 2013 10:05 pm
Λήδα έγραψε:Δεν ξέρω να κλαίω ή να ουρλιάζω!!!!!!!!!!!!!!Άννα.......... :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
Ας της κόβανε αυτής το μισθό κ να δω ποιά υπομονή θα είχε!!!!Που πριν 2 εβδομάδες με το πολύ κρύο βλέπαμε ταινία με μπουφάν κ κασκόλ!!!!! κ μιλώ κυριολεκτικά. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Έπρεπε να πάρω σήμερα την "μερα" μου κ να έρθω στη διαμαρτυρία.Δεν πειράζει, στην επόμενη, γιατί δυστυχώς θα υπάρξει κ άλλη με την αλητία που κυριαρχεί :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: Ληδα μου, σιγουρα θα υπαρξει κι αλλη διαμαρτυρια !!!! Οχο μονο μια, αλλά πολλες !!! Δεν γινεται διαφορετικα !!!!! Εγω , το αποφασισα !!!! Θα ειμαι στους δρομους !!!! Μπορω δεν μπορω !!!!! Σημερα, ταλαιπωρηθηκα πολυ, γιατι δεν ειχα καποιον να με κραταει αλλά δεν πειραζει !!!!!! Εξω απο το Υπουργειο Οικονομικων , ειχαμε μερικες καρεκλες και καθησα !!! Δεν θα με πειραζε να καθησω καταχαμα !!!! Εδω κινδυνευουμε να μας οδηγησουν στο θανατο, απο πεινα..........!!!!!! Στους δρομους, απο εδω και περα :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: ΥΓ.Ναι, στο σινεμα, θα ηταν ζεστα .Ομως, θα επρεπε να πληρωσετε εισιτηριο .....
 #86502  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Φεβ 26, 2013 11:59 pm
http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.ac ... eID=589267 Μερικοι-μερικοι μας ζηλευουν !!!!!!!!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9