Ανακεφαλαιωνω τα ΚΕΠΑ -βασανα μου !!!!!! Εκανα αιτηση στο ΚΕΠΑ Πατησιων στις 27 Ιουλιου 2012 . Το Δεκεμβρη , εμαθα οτι αυτο το ΚΕΠΑ , εχει προβλημα και δεν βαζει τις αιτησεις στο συστημα .Δηλαδη, τις αφηνει στην ακρη. Τελικα, στις 8 Ιανουαριου , μπηκα στο συστημα . Αρχισα, λοιπον, να περιμενω , καθε μερα, τον ταχυδρομο .Να περιμενω τη συστημενη επιστολη , που θα με ενημερωνε για το ραντεβου με την υγειονομικη επιτροπη .Ο ταχυδρομος , ερχοταν, λογαριασμους εφερνε , οχι την επιστολη !!!!!!!! Βαρεθηκα να περιμενω , πια , κι ετσι σημερα, πηγα στην Αγιου Κωνσταντινου .Κι εμαθα , ποτε θα επανεξεταστω .......!!!!!!!!! ΣΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τρελαθηκα !!!!! Σχεδον εννεα μηνες , μετα απο την αιτηση μου !!!!!Ελεος !!!!!!!!!!!!!!!!! Επισης, μου ειπαν οτι το Μαρτιο ΔΕΝ θα λειτουργησουν υγειονομικες επιτροπες στην Αττικη, επειδη οι γιατροι θα πηγαινουν στα σπιτια των αναπηρων , που εχουν ζητησει την κατ'οικον εξεταση .......Ελεος ...και (ξανα)ελεος.......Σκεφτομαι, οτι στις 15 Απριλιου, θα ειναι ΜΟΝΟ η αρχη , ενος νεου Γολγοθα !!!! Θα παρω το...πολυποθητο ποσοστο ? Κι αν το παρω, θα βγει γρηγορα η αποφαση? Και...ποτε θα πληρωθω????Ακομα κι αν ολα πανε καλα, θα παρω χρηματα μετα τον Ιουνιο !!!!!! Σωθηκα...
Η κυρια προϊσταμενη του κεντρικου ΚΕΠΑ, με ακουσε που φωναζα και μου ειπε να κανω υπομονη !!!!!!!!!! Της ειπα οτι εγω κανω υπομονη , αλλά ΔΕΗ, ΟΤΕ, διαχειριστης της πολυκατοικιας, σχολη της κορης μου κλπ..κλπ...ΔΕΝ κανουν υπομονη !!!!!!! Η απαντηση της ...''σημερα, κι αυτοι κανουν υπομονη '' .....!!!!!!!!! Θα μας τρελανει ???????? Η ΔΕΗ ...κανει υπομονη ??????
[[/b]

ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!!!-Ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ , ΤΟΝ ΝΗΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ !!!