ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ έγραψε:Περπατάω με την βοήθιεια ενός υπέροχου μπλέ μπαστουνιού . Το ξεβούλωμα όπως σωστά είπες των φλεβών δεν με οδήγησε στο να το πετάξω.Τελικά τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται ,
Γιώργο θα συμφωνήσω μαζί σου , έχω βαρεθεί να έρχομαι σε αντιπαράθεση με αρκετά άτομα από εδώ μέσα , για τη ΧΕΝΦΑ στο κάτω κάτω δεν είναι και δική μου δουλειά . Εγώ ξέρω ότι 8 στους δέκα που έχουν κάνει την επέμβαση στην Ελλάδα , έχουν πάθει επαναστενωση .
Και κάτι άλλο , Δηλώσεις του τύπου εγώ έγινα καλά , και ότι και άλλοι χιλιάδες που έχουμε κάνει την επέμβαση γίναμε καλά , καλά είναι να αποφεύγονται !!!!
Συγγνώμη Πελοπίδα δεν έχω τίποτα μαζί σου, δεν σε ξέρω άλλωστε , αλλά θεωρώ ότι ήταν ατυχής δήλωση .
Δεν ξέρω αν έγινες καλά ….. ( Μπορεί και μακάρι ) αλλά αυτό θα το πεις μετά από 5-6 χρόνια αν δεν έχεις επιδείνωση , και υποτροπές όχι τώρα , γιατί έτσι και γω με το copaxon έγινα καλά , εδώ και 1,5 χρόνο χωρίς υποτροπές !!!!
Υ.Γ. Εγώ για κάποια άτομα που ΗΤΑΝ κυρίως εδώ έχω τις αμφιβολίες μου , και πείτε με παράξενο η ότι άλλο θέλετε
Υ.Γ. 2 Δεν εννοώ να μην ψαχτείτε για ΧΕΝΦΑ , εννοώ να το ψάξετε όμως πολύ!!!!!!!
Οι λαοί που δεν έχουν μνήμη , έχουν μνημόνια !!!