• ΕΚΟΨΑ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗ!!!

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #62124  από passenger
 Τρί Οκτ 18, 2011 11:57 pm
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ έγραψε:Περπατάω με την βοήθιεια ενός υπέροχου μπλέ μπαστουνιού . Το ξεβούλωμα όπως σωστά είπες των φλεβών δεν με οδήγησε στο να το πετάξω.Τελικά τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται ,

Γιώργο θα συμφωνήσω μαζί σου , έχω βαρεθεί να έρχομαι σε αντιπαράθεση με αρκετά άτομα από εδώ μέσα , για τη ΧΕΝΦΑ στο κάτω κάτω δεν είναι και δική μου δουλειά . Εγώ ξέρω ότι 8 στους δέκα που έχουν κάνει την επέμβαση στην Ελλάδα , έχουν πάθει επαναστενωση .
Και κάτι άλλο , Δηλώσεις του τύπου εγώ έγινα καλά , και ότι και άλλοι χιλιάδες που έχουμε κάνει την επέμβαση γίναμε καλά , καλά είναι να αποφεύγονται !!!!
Συγγνώμη Πελοπίδα δεν έχω τίποτα μαζί σου, δεν σε ξέρω άλλωστε , αλλά θεωρώ ότι ήταν ατυχής δήλωση .
Δεν ξέρω αν έγινες καλά ….. ( Μπορεί και μακάρι ) αλλά αυτό θα το πεις μετά από 5-6 χρόνια αν δεν έχεις επιδείνωση , και υποτροπές όχι τώρα , γιατί έτσι και γω με το copaxon έγινα καλά , εδώ και 1,5 χρόνο χωρίς υποτροπές !!!!
Υ.Γ. Εγώ για κάποια άτομα που ΗΤΑΝ κυρίως εδώ έχω τις αμφιβολίες μου , και πείτε με παράξενο η ότι άλλο θέλετε
Υ.Γ. 2 Δεν εννοώ να μην ψαχτείτε για ΧΕΝΦΑ , εννοώ να το ψάξετε όμως πολύ!!!!!!!
 #62126  από pelopidas
 Τετ Οκτ 19, 2011 8:40 am
Γιώργο θα συμφωνήσω μαζί σου , έχω βαρεθεί να έρχομαι σε αντιπαράθεση με αρκετά άτομα από εδώ μέσα , για τη ΧΕΝΦΑ στο κάτω κάτω δεν είναι και δική μου δουλειά . Εγώ ξέρω ότι 8 στους δέκα που έχουν κάνει την επέμβαση στην Ελλάδα , έχουν πάθει επαναστενωση .
Και κάτι άλλο , Δηλώσεις του τύπου εγώ έγινα καλά , και ότι και άλλοι χιλιάδες που έχουμε κάνει την επέμβαση γίναμε καλά , καλά είναι να αποφεύγονται !!!!
Συγγνώμη Πελοπίδα δεν έχω τίποτα μαζί σου, δεν σε ξέρω άλλωστε , αλλά θεωρώ ότι ήταν ατυχής δήλωση .
Δεν ξέρω αν έγινες καλά ….. ( Μπορεί και μακάρι ) αλλά αυτό θα το πεις μετά από 5-6 χρόνια αν δεν έχεις επιδείνωση , και υποτροπές όχι τώρα , γιατί έτσι και γω με το copaxon έγινα καλά , εδώ και 1,5 χρόνο χωρίς υποτροπές !!!!
Υ.Γ. Εγώ για κάποια άτομα που ΗΤΑΝ κυρίως εδώ έχω τις αμφιβολίες μου , και πείτε με παράξενο η ότι άλλο θέλετε
Υ.Γ. 2 Δεν εννοώ να μην ψαχτείτε για ΧΕΝΦΑ , εννοώ να το ψάξετε όμως πολύ!!!!!!![/quote]

δεν νομιζω οτι πρεπει να αποφυγω αυτη τη δηλωση, γιατι ειναι αληθινη
και εξηγουμαι: απο ολα αυτα τα συμπτωματα, δεν εμεινε τιποτα
ναι, πηρα ακτινοβολια οση απο δυο αξονικες, και πληρωσα περιπου 7000 ευρω
απο φαρμακα παιρνω μονο μια απλη ασπιρινη, οπως χιλιαδες κοσμος για αλλο λογο

και μονο οτι μια βδομαδα μετα την αγγειοπλαστικη αρχισαν να υποχωρουν τα συμπτωματα, μου φτανει
το οτι 4 μηνες μετα δεν εχω τιποτα, μου αποδεικνυει οτι η χενφα οχι μονο υπαρχει (και η θεωρια της ειναι τοσο απλη, που ολοι μπορουν να την καταλαβουν. Ειδικα αν εχουν κανει καποια στιγμη τον υδραυλικο! :lol: ), αλλα και δουλευει σαν θεραπεια.
Αν/οταν ξαναβουλωσω, θα παω παλι εκει που πρεπει.

Νομιζω οτι ο πρωτες αγγειοπλαστικες στην ελλαδα ηταν επιτυχεις απο τυχη μονο, συμπτωματικα δηλαδη. Ομως αυτο επαιξε τον (αρνητικο) ρολο του.

Καλα να ειμαστε ολοι μας, το κουβαρι θα λυθει
Καμια φορα υπαρχουν και οι απο μηχανης θεοι!
 #62165  από litsa
 Τετ Οκτ 19, 2011 3:58 pm
μακάρι να ξετυλιχτεί αυτό το κουβάρι..

είδατε ότι υπάρχουν τόσες γνώμες και τόσα έχουν γραφτεί που χρειαζεται ακόμα άλλα τόσα για να επιβεβαιωθεί ο σωστός τρόπος για την σκπ...

υπομονή λοιπόν και ψυχραιμία!!
 #62177  από passenger
 Τετ Οκτ 19, 2011 6:09 pm
pelopidas έγραψε:Γιώργο θα συμφωνήσω μαζί σου , έχω βαρεθεί να έρχομαι σε αντιπαράθεση με αρκετά άτομα από εδώ μέσα , για τη ΧΕΝΦΑ στο κάτω κάτω δεν είναι και δική μου δουλειά . Εγώ ξέρω ότι 8 στους δέκα που έχουν κάνει την επέμβαση στην Ελλάδα , έχουν πάθει επαναστενωση .
Υ.Γ. 2 Δεν εννοώ να μην ψαχτείτε για ΧΕΝΦΑ , εννοώ να το ψάξετε όμως πολύ!!!!!!!

δεν νομιζω οτι πρεπει να αποφυγω αυτη τη δηλωση, γιατι ειναι αληθινη
και εξηγουμαι: απο ολα αυτα τα συμπτωματα, δεν εμεινε τιποτα
ναι, πηρα ακτινοβολια οση απο δυο αξονικες, και πληρωσα περιπου 7000 ευρω
απο φαρμακα παιρνω μονο μια απλη ασπιρινη, οπως χιλιαδες κοσμος για αλλο λογο

και μονο οτι μια βδομαδα μετα την αγγειοπλαστικη αρχισαν να υποχωρουν τα συμπτωματα, μου φτανει
το οτι 4 μηνες μετα δεν εχω τιποτα, μου αποδεικνυει οτι η χενφα οχι μονο υπαρχει (και η θεωρια της ειναι τοσο απλη, που ολοι μπορουν να την καταλαβουν. Ειδικα αν εχουν κανει καποια στιγμη τον υδραυλικο! :lol: ), αλλα και δουλευει σαν θεραπεια.
Αν/οταν ξαναβουλωσω, θα παω παλι εκει που πρεπει.

Νομιζω οτι ο πρωτες αγγειοπλαστικες στην ελλαδα ηταν επιτυχεις απο τυχη μονο, συμπτωματικα δηλαδη. Ομως αυτο επαιξε τον (αρνητικο) ρολο του.

Καλα να ειμαστε ολοι μας, το κουβαρι θα λυθει
Καμια φορα υπαρχουν και οι απο μηχανης θεοι!

Πελοπίδα εύχομαι να έχεις γίνει καλά . Ίσως να το εύχομαι και περισσότερο και από εσένα!!!! Αν εσύ έχεις γίνει καλά , όλοι μας αργά η γρήγορα θα γίνουμε καλά .
Εγώ με το copaxon δεν μπορώ να υποστηρίξω ότι έγινα καλά , παρά μονό ότι με βοήθησε , και έτσι (αγοράζω ) χρόνο εν αναμονή των εξελίξεων ( ΧΕΝΦΑ ) .
Από εκεί και περά , είσαι ο πρώτος υποστηρικτής της ΧΕΝΦΑ , που όταν κάποιος τον αμφισβήτησε , δεν απάντησε επιθετικά και απόλυτα , και στο στιλ ….. Κοίτα τις βιβλιογραφίες, και δεν ξέρεις, και πως τολμάς να με αμφισβητείς ,και φεύγω από δω κτλ.
Μπράβο + 1000 από μένα
:handgestures-salute: :handgestures-salute: :handgestures-salute:
 #62179  από Π.Μ79
 Τετ Οκτ 19, 2011 6:18 pm
Φίλε passenger, το έχω γράψει παλιότερα κάπου στο φόρουμ, ότι αν δεν αισθανόμουν τις πάμπολλες ενοχλήσεις και συμπτώματα που έχει η σκλήρυνση, δε θα είχα κανένα πρόβλημα να βάζω ένεση.
(εδώ οι διαβητικοί κάποιοι απ'αυτούς τουλάχιστον, τρυπιούνται 3 φορές την ημέρα).

Φαντάζομαι ότι και συ δεν έχεις ''προβλήματα'' από την κυρά.
Μακάρι να παραμείνεις πάντα έτσι και ας τρυπιέσαι κάθε μέρα.

Εύχομαι και γω βεβαίως το κουβάρι να ξετυλιχτεί σύντομα και όλοι να δούμε μια καλύτερη μέρα.

Δυστυχώς το ίντερνετ είναι απρόσωπο και πολλά πράγματα που γράφονται, καμιά φορά βγάζουν άλλο νόημα και δημιουργούνται παρεξηγήσεις.
Το να τσακώνονται άτομα μεταξύ τους, απρόσωπα κιόλας, δεν επιφέρει κανενός είδους λύση.

Ειρήνη λοιπόν και μακάρι όλοι να έχουμε σύμμαχο το χρόνο.
 #62192  από billios
 Τετ Οκτ 19, 2011 11:03 pm
pelopidas-passenger-Π.Μ79.

κυριοι, :text-+1: η' μαλλον +1000 και στους τρεις .
:text-bravo:
 #62196  από Μιμικαμ
 Τετ Οκτ 19, 2011 11:20 pm
Τέτοιου είδους συζητήσεις, αν μή τι αλλο, νομίζω ηρεμούν τα ηδη τεντωμένα νεύρα μας,
μας δένει και μας φέρνει πιο κοντα, μακάρι να μπορούσαν ολοι να συνομιλούν σ'αυτο το
επίπεδο......μπράβο παιδιά, συγχαρητήρια σε ολους σας.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #62197  από kath
 Τετ Οκτ 19, 2011 11:33 pm
+1!!
πολλα συγχαρητηρια κ απο μενα.
Να συμπληρωσω οτι ολων οι συμβουλες ειναι πολυτιμες κ μακαρι να μην εφευγε κανενας απο το forum
 #69100  από Ευτυχία
 Τετ Μαρ 21, 2012 2:08 pm
πήρα σήμερα τις εξετάσεις μου (βιοχημικές κ γενικές καθως κ MRI AMΣΣ.. στη μαγνητική αυχένα -την οποία μετα απο 2 χρόνια διάγνωσης έκανα για 1η φορά -μη με ρωτάτε γιατί.. την ιδια απορία εχει κ καινούριος γιατρός που με παρακολουθεί) παρατηρείται "εστια παθολογικά αυξημένης έντασης σήματος στο πρόσθιο τμήμα του προμήκη μυελού στο οριο του προς τη μετάβαση στο νωτιαίο μυελό|" κ μπλα μπλα μπλα "συνιστάται έλεγχος των Τ2 ακολουθιών" δεν εχω ιδέα τι σημαίνει αυτό..θελω να πιστεύω οτι τουλάχιστον αυτος ο γιατρός θα μου εξηγήσει
ο λογος που γράφω σε αυτό το θέμα ειναι γιατι οι βιοχημικές κ γενικές είναι ..κάπως .. κ φαντάζομαι οτι φταίει η avonex.. μέσος ογκος ερυθρών κ μεση περιεκτικότητα τους κάτω των ορίων.. ηωσινόφιλα κ βασεόφιλα στο οριο του γκρεμού να μη πω για τα υπόλοιπα κ σας κουράζω..
κ αναρωτιέμαι.. θα σταθούν αρκετές αυτές οι εξετάσεις για να μου τη κόψει την ένεση ο καινούριος γιατρός ..αφου εγω μονο μπάχαλο βλέπω .. ξερω "είναι πολλά τα λεφτά" κ δυστυχώς είναι κ αυτός οπως κ ο προηγούμενος "σπόνσορας" της άβονεξ.. το μόνο επιχείρημα που εχω για να αντικρούσω κ αυτόν ειναι οτι νιώθω να χειροτερεύω με την ένεση ..κ οχι να καλυτερεύω.. το οτι παλευω τωρα πια τις παρενέργειες δε μου λεει τίποτα
manoula που είσαι? πόσο ηταν τα ηωσινόφιλα σου οταν σου ειπε ο doc να τη κόψεις? βοηθεια παιδιά δε ξέρω πώς κ τι να κάνω ..αυριο θα τον δω
εχω χάσει τη πίστη κ την εμπιστοσύνη μου γμτ