Kαλησπερα σε ολους!Ευχομαι να ειστε ολοι καλα!!Εγω μετΑ απο μια ηωσινοφιλια που εκανα στην Avonex πτωση λευκων,μητροραγια κι αλλα διαφορα μου συνεστησαν να ηρεμησω και τον αλλο μηνα να ξεκινησω copaxone μιας και ειμαι αλλεργικη στην ιντερφερονη....Και πηρα λοιπον την μεγαλη αποφαση....Φαρμακα Τ Ε Λ Ο Σ!!!!!Παιρνω βιταμινες,σιδηρο λογω αναιμιας και βασιλικο πολτο που βοηθα στην επαναμυελινωση οπωσ μου ειπαν και κοιταω μπροστα.....ναι θα παλεψω χωρις φαρμακα ΔΕΝ τα χρειαζομαι!!!Ευχομαι ο,τι καλυτερο σε ολες και ολους!!!!
Το παλεύω κι΄ εγώ, χωρίς κανένα φάρμακο εδώ και τρία χρόνια.
Έκοψα την ιντερφερόνη και μέχρι τώρα είμαι σχεδόν όπως ήμουνα έχοντας μια μόνιμη σταθερή αργή επιδείνωση (κυρίως κινητικά προβλήματα), που όμως την είχα και όταν έπερνα την ιντερφερόνη.
Τα μόνα που παίρνω είναι Ω3,6,9, Q10, βασιλικό πολτό και μουρουνόλαδο.
Δεν ξέρω αν θα βοηθήσουν (δεν τα παίρνω πολύ καιρό), αλλά αποκλείεται να μου κάνουν και κακό.
Σε ό,τι λέει το ποντίκι πιθανότατα έχει δίκιο. Προχθές όμως που ήμουνα στο "Γεννηματά" συζήτησα με την νευρολόγο το θέμα της ΧΕΝΦΑ και μου είπε πως αφ΄ ενός δεν είναι σίγουρο πως θα βοηθήσει, αν το κάνω είναι πολύ πιθανόν να μου παρουσιαστεί επαναστένωση των φλεβών και το κερασάκι, μου είπε πως ο ίδιος ο Ζαμπόνι ανακάλεσε την θεωρία του!!!!!!!!. Ξέρετε αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο. Εγώ, επειδή δεν ήξερα δεν είχα επιχειρήματα να την αντικρούσω.