costa δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα και στον ρηχό τροπο σκέψης..
όλοι τρομάζουμε για το αύριο... αλλά ξέρεις, όσο το σκεφτόμαστε .. χάνουμε και το σήμερα...
Μην νομίζεις δεν τα εχω λύσει όλα ή δεν ειναι όλα τελεια σε μένα
αλλά οκ τι να κάνουμε , το πολεμάμε..
γιατί να μην πας ταξίδια??
παρε μαζί και τις ενεσούλες ... και εγώ μαζί τις παίρνω και μια χαρά...
Τον πρωτο χρονο δεν τολμούσα να κουνηθώ... αλλά μετά, το αντιμετωπίζω λιγο καλύτερα... λεω εγώ τώρα
οπως ειπε κάποιος - σορυ δεν θυμαμαι ποιος - έχουμε μαραθώνιο όχι 100στάρι..
οπότε?? απλά συνεχίζουμε..
αν ειναι η μέρα της ένεσης ..ας ποιουμε λιγότερο...
ας κάνουμε τον προγραμματισμό μας ...όπως οι ..Αγγλοι
προγραμματιζουν απο προπερσι τις διακοπες τους και τα εξοδα τους...
όσο για τα ταξίδια?? να συνεχίσω ότι ειναι το όνειρο μου να ταξιδεψω όσο πιο πολύ μπορώ... και οπου μπορώ...
και να πω και ενα ''μυστικό'' ?
θυμάμαι πριν χρόνια, που εβλεπα ανθρώπους να υποφέρουν και φοβόμουν ή αισθανόμουν περιεργα γιατί ειχαν ενα ποδι ή ενα χερι ή δεν μπορούσαν να προχωρήσουν .... και δεν τους λυπόμουν ακριβώς .... νομίζω ήμουν αμήχανη και λόγω της αγνοιας
και νομίζω ότι μετά σκπ, ηταν ενας λόγος που ενιωθα για τον εαυτό μου ότι με λυπούνται .....
γνώρισα ανθρώπους περήφανους που δεν επέτρεπαν να τους λυπούνται και ανθρώπους μίζερους που εφευγα μακριά!!!
τώρα παρακάτω δεν ξερω ... θα δειξει η ιστορία ...

για το αθλητής? εδω μεγάλοι αθληταράδες και δεν εχουν τιποτα και εχουν γινοι τετράπαχοι ...
σορυ
αλλα περνάν τα χρόνια.... - εχουμε και τις δικαιολογιούλες μας!!!!!!χαχαχαχα
όλοι τρομάζουμε για το αύριο... αλλά ξέρεις, όσο το σκεφτόμαστε .. χάνουμε και το σήμερα...
Μην νομίζεις δεν τα εχω λύσει όλα ή δεν ειναι όλα τελεια σε μένα
αλλά οκ τι να κάνουμε , το πολεμάμε..
γιατί να μην πας ταξίδια??
παρε μαζί και τις ενεσούλες ... και εγώ μαζί τις παίρνω και μια χαρά...
Τον πρωτο χρονο δεν τολμούσα να κουνηθώ... αλλά μετά, το αντιμετωπίζω λιγο καλύτερα... λεω εγώ τώρα
οπως ειπε κάποιος - σορυ δεν θυμαμαι ποιος - έχουμε μαραθώνιο όχι 100στάρι..
οπότε?? απλά συνεχίζουμε..
αν ειναι η μέρα της ένεσης ..ας ποιουμε λιγότερο...
ας κάνουμε τον προγραμματισμό μας ...όπως οι ..Αγγλοι

όσο για τα ταξίδια?? να συνεχίσω ότι ειναι το όνειρο μου να ταξιδεψω όσο πιο πολύ μπορώ... και οπου μπορώ...
και να πω και ενα ''μυστικό'' ?
θυμάμαι πριν χρόνια, που εβλεπα ανθρώπους να υποφέρουν και φοβόμουν ή αισθανόμουν περιεργα γιατί ειχαν ενα ποδι ή ενα χερι ή δεν μπορούσαν να προχωρήσουν .... και δεν τους λυπόμουν ακριβώς .... νομίζω ήμουν αμήχανη και λόγω της αγνοιας
και νομίζω ότι μετά σκπ, ηταν ενας λόγος που ενιωθα για τον εαυτό μου ότι με λυπούνται .....
γνώρισα ανθρώπους περήφανους που δεν επέτρεπαν να τους λυπούνται και ανθρώπους μίζερους που εφευγα μακριά!!!
τώρα παρακάτω δεν ξερω ... θα δειξει η ιστορία ...

για το αθλητής? εδω μεγάλοι αθληταράδες και δεν εχουν τιποτα και εχουν γινοι τετράπαχοι ...
σορυ

«Θεέ μου δώσε μου τη γαλήνη να δέχομαι τα πράγματα που δεν μπορώ ν’ αλλάξω˙
το κουράγιο ν’ αλλάζω τα πράγματα που μπορώ˙
και τη σοφία να γνωρίζω τη διαφορά»
το κουράγιο ν’ αλλάζω τα πράγματα που μπορώ˙
και τη σοφία να γνωρίζω τη διαφορά»