• Ψάχνω να βρω κοινές παραμέτρους...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #5098  από Μιχαελα
 Τετ Ιουν 03, 2009 2:13 pm
elena έγραψε:πότε έχεις γενέθλια?
εγώ ,η LL-MM,η πηνελόπη,ο Αλέξανδρος και εσύ που μου λες τώρα,δίδυμοι!!!ΟΥΑΟΥ....
Το πιο καλό και ωραίο ζώδιο,ανεξάρτητο,ετοιμόλογο,ειλικρινές,δηλαδή SUPER!!!!
θα τους φάμε λάχανο όλους τους υπόλοιπους :D :D :D :D
πολλοι δυδυμοι πεσανε εδω μεσα,15 ιουνιου ειμαι εγω ;)
 #5101  από Γιούλη Κ.
 Τετ Ιουν 03, 2009 2:38 pm
Μιχαέλα welcome to the club των διδύμων :lol: Θα σβήσουμε όλοι μαζί κεράκια; :lol: ουαου :lol:
 #5103  από mary_d_ath
 Τετ Ιουν 03, 2009 3:03 pm
elena έγραψε:Mary_d_ath θα ήθελες πολύ να είναι ο Κριός το καλύτερο ζώδιο,αμ δε?και τι σύμπτωση είσαι και κριός?
και επειδή οι δίδυμοι υπερτερούμε ,είμαστε the best!!!
Επειδή υπερτερείτε σε πλήθος εδώ μέσα, αυτό δε σημαίνει ωστόσο ότι είστε και οι καλύτεροι! :P
:lol: :lol: :lol:
Αν δεν υπήρχε ένας έξυπνος Κριός (περιττός επιθετικός προσδιορισμός το "έξυπνος", αφού όλα τα κριαράκια είναι πανέξυπνα και πολυτάλαντα :lol:) να ανακαλύψει τη φωτιά, τη γλώσσα, τον τροχό, τη λάμπα και πολλά άλλα, τότε το είδος μας θα χρησιμοποιούσε ακόμα ρόπαλα και θα έβγαζε άναρθρες κραυγές! :lol: :lol: :lol:
Να μη μακρηγορήσω άλλο, βαριέμαι...
Όσον αφορά το ζώδιο των διδύμων, δεν έχω να πω τίποτα, γιατί έχω πολύ κακές εμπειρίες με το ζώδιό σας!! :lol: :lol:
Χρόνια πολλά παρεμπιπτόντως για αύριο, να τα εκατοστήσεις, να τα χιλιάσεις και πάντα με υγεία και χαρά να πορεύεσαι στο μονοπάτι της ζωής σου!!
 #5104  από LL--MM
 Τετ Ιουν 03, 2009 3:06 pm
Να είσαι καλά, Ελενάκι, να πάει η καρδιά στ θέση της, ιδίως που' χουμε και "μουσαφιρέους" αυτές τις μέρες :evil: :P
Γιατί όχι, όλοι κάπου συναντιόμαστε, είτε με τα ζώδια καθ' αυτά, είτε με τους οροσκόπους... Θα ομολογήσω βέβαια, ότι στα αστρολογικά είμαι δεόντως κουμπούρα, οπότε συμφωνώ για ότι πείτε :D
 #5120  από elena
 Τετ Ιουν 03, 2009 7:00 pm
Mary_d_ath ,ξέρω γιατί τα λες αυτά....γιατί ζηλεύεις :lol: που δεν είσαι και συ δίδυμος :roll:
κάτσε να δεις πόσοι ακόμα θα μαζευτούμε!!!

LL-MM τι μουσαφιρέους περιμένεις?πήγε η καρδούλα στη θέση της?κάτσε να σκεφτώ τι άλλο να γράψω να σε ταρακουνήσω.... :D :D

Μιχαέλα και ΓιούληΚ και LL-MM και Πηνελόπη :D να κάνουμε birthday party να ζηλέψει πιο πολύ
η Mary_d_ath :D :D :D
 #5123  από LL--MM
 Τετ Ιουν 03, 2009 7:47 pm
Βεβαιότατα :D ! Κι εμείς θα ζηλεψουμε όταν κάνουν το δικό τους (του χρόνου :!: )
 #5126  από Γιούλη Κ.
 Τετ Ιουν 03, 2009 8:30 pm
Λοιπόν... μια ερώτησή μου έχει μείνει αναπάντητη :roll: Μας "κατασκοπεύει" κάποιος; και γιατί; :roll: Και συνεχίζω (αν σας ενδιαφέρει :?: )... δρόσισε και παράλληλα συνήλθα :lol: Μίλησα και με τη γιατρό και μου είπε να ελαττώσω λίγο τη δόση κι αν μέσα στην επόμενη εβδομάδα συνεχιστούν τα συμπτώματα, μάλλον θα τις κόψω τις ενεσούλες :lol: Βέβαια υπάρχει ένα ρίσκο :evil: ίσως χρειαστεί να πάρω κορτιζόνη για να... έχω εφόδια για το καλοκαίρι :evil: Πάντως ενθουσιάστηκα όταν μου είπε πως τον επόμενο Απρίλιο ξεκινάει η κυκλοφορία των χαπιών :lol: :lol: :lol: Αυτό από μόνο του μου έφτιαξε τη διάθεση :lol: Δεν ξέρω αν θα πετύχει το χάπι σε μένα... αλλά γιατί όχι; Dum spiro spero :lol: Καλό βράδυ διδυμάκια και κριούλι ;)
 #5127  από elena
 Τετ Ιουν 03, 2009 9:34 pm
Ησύχασε ΓιούληΚ ,είναι οι ανησυχίες της LL-MM,δικαιολογημένες βέβαια,λόγω της δουλειάς της είναι καχύποπτη,έχει δει πάρα πολλά να γίνονται και φυσικά λόγω του περίγυρου,κρατάει πάντα επιφυλάξεις..και λόγω του ότι είμαστε στο ίντερνετ,κατά τα άλλα ,εκτός των περίεργων,δεν νομίζω να μας παρακολουθή κανένας...LL-MM όπου έχω λάθος διόρθωσέ με και ότι θέλεις να σβήσω πες το μου,ναι?
αααα...τώρα τελευταία έμαθα ότι μπαίνουν και γιατροί και μας διαβάζουν(η Ρίτσα είναι δικιά μας δεν πιάνεται)
είναι καλά που δρόσισε ,αλλά πόσο θα κρατήση?
τελικά ο δικός μου γιατρός μου φαίνεται είναι ο πιο αυστηρός!!που να του πω να μην κάνω ένεση!!

να σας πω και κάτι να γελάσετε,με τις παρακολουθήσεις :D :D :D
όταν λοιπόν ξεκίνησα να μπαίνω στο ίντερνετ,δεν θυμάμαι τι ακριβώς έψαχνα,αλλά ψάξε ,ψάξε,
χωρίς να το καταλάβω,βρέθηκα να είμαι στο site της CIA ,και συνέχιζα να ψάχνω...όταν το κατάλαβα για πότε έκλεισα τον υπολογιστή...δεν φαντάζεσται :!: και πόσες μέρες είχα να τον ανοίξω ...αφήστε... :D :D

και κάτι άλλο που ξέχασα να σας πω χτες(επειδή εδώ είναι του μπλα-μπλα)
εκεί λοιπόν που πήγαινα στο νοσοκομείο για τις ενέσεις,συγκεκριμένα στην Κατεχάκη,κοιτάω δίπλα μου και βλέπω έναν τύπο είχε βγάλει την ξυριστική μηχανή και ξυριζόταν μέσα στο αμάξι,εν κινήση το αυτοκίνητο...έλα παναγιά μου λέω!!!
και μία κοπέλα μπροστά μου οδήγαγε και έβαζε μάσκαρα...και ύστερα λένε πως γίνονται τα δυστυχήματα...αυτά ...καληνύχτα ,τα λέμε αύριο :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elena την Τετ Ιουν 03, 2009 9:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #5130  από Maria77
 Τετ Ιουν 03, 2009 9:45 pm
Eλπίζω να μην μας παρακολουθούν :P γιατί εγώ με όλα αυτά που έχω γράψει για τις επιτροπές δεν θα με εγκρίνουν πάλι για το νέο φάρμακο... :lol: Αλλά άδικο είχα??
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 24