Ησύχασε ΓιούληΚ ,είναι οι ανησυχίες της LL-MM,δικαιολογημένες βέβαια,λόγω της δουλειάς της είναι καχύποπτη,έχει δει πάρα πολλά να γίνονται και φυσικά λόγω του περίγυρου,κρατάει πάντα επιφυλάξεις..και λόγω του ότι είμαστε στο ίντερνετ,κατά τα άλλα ,εκτός των περίεργων,δεν νομίζω να μας παρακολουθή κανένας...LL-MM όπου έχω λάθος διόρθωσέ με και ότι θέλεις να σβήσω πες το μου,ναι?
αααα...τώρα τελευταία έμαθα ότι μπαίνουν και γιατροί και μας διαβάζουν(η Ρίτσα είναι δικιά μας δεν πιάνεται)
είναι καλά που δρόσισε ,αλλά πόσο θα κρατήση?
τελικά ο δικός μου γιατρός μου φαίνεται είναι ο πιο αυστηρός!!που να του πω να μην κάνω ένεση!!
να σας πω και κάτι να γελάσετε,με τις παρακολουθήσεις
όταν λοιπόν ξεκίνησα να μπαίνω στο ίντερνετ,δεν θυμάμαι τι ακριβώς έψαχνα,αλλά ψάξε ,ψάξε,
χωρίς να το καταλάβω,βρέθηκα να είμαι στο site της CIA ,και συνέχιζα να ψάχνω...όταν το κατάλαβα για πότε έκλεισα τον υπολογιστή...δεν φαντάζεσται

και πόσες μέρες είχα να τον ανοίξω ...αφήστε...
και κάτι άλλο που ξέχασα να σας πω χτες(επειδή εδώ είναι του μπλα-μπλα)
εκεί λοιπόν που πήγαινα στο νοσοκομείο για τις ενέσεις,συγκεκριμένα στην Κατεχάκη,κοιτάω δίπλα μου και βλέπω έναν τύπο είχε βγάλει την ξυριστική μηχανή και ξυριζόταν μέσα στο αμάξι,εν κινήση το αυτοκίνητο...έλα παναγιά μου λέω!!!
και μία κοπέλα μπροστά μου οδήγαγε και έβαζε μάσκαρα...και ύστερα λένε πως γίνονται τα δυστυχήματα...αυτά ...καληνύχτα ,τα λέμε αύριο