• Ψάχνω να βρω κοινές παραμέτρους...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #5023  από Γιούλη Κ.
 Τρί Ιουν 02, 2009 10:01 am
Καλημέρα πέρα για πέρα και όπου θα φτάσει αυτή η εγγραφή :roll: Η ενασχόλησή μου με τον υπολογιστή και το ίντερνετ ξεκίνησε τα τελευταία δύο περίπου χρόνια, όταν συνειδητοποίησα πως το να ασχολούμαι με τις οικιακές δουλειές, άρχισε να γίνεται απαγορευτικό :evil: Κάπως έπρεπε να γεμίσω το χρόνο μου, για να μην τρελλαθώ τελείως... Ξεκίνησα κατευθείαν με τον υπολογιστή κι έμαθα πολύ γρήγορα να χρησιμοποιώ το αριστερό :roll: ψάχνοντας λοιπόν και με αφορμή το μπλογκ της Αμαλίας Καλυβίνου... έψαξα... έψαξα και τελικά έφτασα να έχω δικό μου μπλογκ :P Στην πορεία βρήκα κι άλλες διεξόδους και τώρα πρόσφατα βρήκα κι εσάς :P και περιδιαβαίνω πότε από δω και πότε από κει :roll: Είμαι μια γραφική φιγούρα αγκαλιά με το laptop :oops: Αν με δείτε δε θα καταλάβετε εκ πρώτης πως έχω κάποιο πρόβλημα... ΣΚΠ ας πούμε ;) Το μεγαλείο ξεδιπλώνετε με την πάροδο μικρού χρονικού διαστήματος :evil: Κόπωση... μουδιάσματα... χάνω επαφή με τη δεξιά μεριά... μέχρι που τρώω και "σούπες"... αλλά κατά τα άλλα :oops: ντούρα... ο αράπης λείπει για να μου κάνει αέρα :!: Τέλος πάντων για να μην πολυλογώ, που το έχω κάνει ήδη δηλαδή :oops: άνοιξα ένα θέμα για ν' ανοίξουμε κουβεντούλα... θέλετε; Έτσι... χωρίς θέμα... ή και με θέμα "τα κοινά προβλήματα και τις ανησυχίες μας" Λοιπόν; Α! και μια λεπτομέρεια :roll: το ότι είμαι πολυλογού το καταλάβαμε όλοι :?: :roll: ;) :P
 #5028  από LL--MM
 Τρί Ιουν 02, 2009 11:18 am
Καλώστην! Κι εγώ έχω βάλει μια-δυό φορές το link της Αμαλίας εδώ: Όπως είδες αυτές τις μέρες, οι νοοτροπίες κάποιων καλά κρατούν, και όχι μόνο για άμεσα, αλλά και έμμεσα οικονομικούς λόγους, και λόγους "κύρους"... Μάλον μόνο ισχύ θέλουν να βαράνε... Καλή σου μέρα!
 #5032  από Lena
 Τρί Ιουν 02, 2009 11:38 am
ΛΛ ΜΜ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ! ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΤΣΙ? ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ? ΜΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ? ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ - ΜΟΝΟ ΓΙΑΓΙΑ ΜΑΣ ΣΥΣΤΥΝΕΣΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ -ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΑΦΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 2.(((
 #5034  από LL--MM
 Τρί Ιουν 02, 2009 11:56 am
Κι εγώ έχασα τη δική μου τέλη Μαρτίου, οπότε αποδέχομαι το ...διορισμό, μετα τιμής! :D Βασικά δουλευω με τα mail, αλλά αυτές τις μέρες δεν έχω ακόμα στείλει αυτά που έπρεπε, ακόμα και αυτά που ήθελα, και έχω λίγο αγχωθεί...
 #5035  από Γιούλη Κ.
 Τρί Ιουν 02, 2009 12:02 pm
Γεια σας :P Χάρηκα που βρεθήκαμε :P Όχι πως σας είχα χάσει :roll: σας παρακολουθούσα :roll: χιχιχιχι :!: Λοιπόν πέρα από την πλάκα είμαι.. θα γίνω 43 μετά από λίγες μέρες :roll: Η δουλειά μου είχε να κάνει με γραμματειακή υποστήριξη. Το... ατυχές περιστατικό :evil: μου συνέβη ενόσω ήμουν άνεργη :oops: κι έχοντας ένα μωρούλι 14 περίπου μηνών :P Μετά το πρώτο σοκ της διάγνωσης, συνέχισα να δουλεύω σα να μην έτρεχε τίποτα. Ήξερα πως κάτι έτρεχε, αλλά δεν το κουβέντιαζα :oops: Κάνω και το δεύτερο παιδί και μετά το '99 με πήρε η κάτω βόλτα :evil: Σειρά σας :lol:
 #5037  από litsa
 Τρί Ιουν 02, 2009 12:04 pm
δεν είσαι η μόνη λλ--μμ μου, και εγώ γυρνώντας έχω ένα κάρο υποχρεώσεις!!
ας είμαστε ήρεμες και θα γίνουν... και εγώ έχω αγχωθεί, αλλά τι να κάνουμε - θα γίνουν!!! :geek: :mrgreen: :mrgreen: :x :x :x
 #5038  από Γιούλη Κ.
 Τρί Ιουν 02, 2009 12:25 pm
Χαλαρώστε... χαλαρώστε... Η ζωή θέλει αισιοδοξία και ηρεμία :roll: Τα λέω για να τ΄ακούσω και να τα πιστέψω κι εγώ ;)
 #5043  από elena
 Τρί Ιουν 02, 2009 2:36 pm
Δηλαδή εδώ είναι του .....μπλα-μπλα?

Ωραία να σας πω λοιπόν για σήμερα!!!
Σήκωνομαι πρωί-πρωί να πάω να πάρω τις ενεσούλες μου,καθότι σήμερα είναι η πρώτη μέρα που δίνει το νοσοκομείο που πηγαίνω,φάρμακα σε εξωτερικούς ασθενείς!!!πρωί -πρώι γιατί μετά πρέπει να πάω και στην δουλειά ,μην ξεχνιόμαστε!!!
Φτάνω λοιπόν στο νοσοκομείο ,με δυσκολία βρίσκω και να παρκάρω,και πηγαίνω στο φαρμακείο!!!
κάνω να ανοίξω την πόρτα...τίποτα!!!βρε λέω ,τι έγινε?το κλείσανε το μαγαζί?
εκεί πρόσεξα την ταμπέλα,ένα χαρτί Α4 γραμμένο με μαρκαδόρο στο χέρι:<από 2/6 έως 5/6
δεν θα εξυπηρετούνται εξωτερικοί ασθενείς λογω αλλαγής του μηχανογραφικού συστήματος των υπολογιστών(οι εξωτερικοί ασθενείς κόψτε το λαιμό σας ,θα συπλήρωνα εγώ)

Αυτοί όλο δουλειές έχουν και τις κάνουν πάντα τις ημέρες που πρέπει να εξυπηρετήσουν τους εξωτερικούς ασθενείς(Ασκληπιείο Βούλας)την έχω ξαναπατήσει!!!

Τι να κάνω, πάω στο γραφείο και αρχίζω να παίρνω τηλέφωνα στα νοσοκομεία...το τι άκουσα πάλι δεν λέγεται!!!τελικά με <δέχτηκαν >στο Σωτηρία!!

Αλλη ταλαιπωρία ,να βρω αντικαταστάτη για το γραφείο,να΄φύγω μες τη κίνηση<μποτιλιάρισμα>
να τακτοποιήσω τα διαδικαστικά στο ΣΩΤΗΡΙΑ,να πάρω τις ενεσούλες,και ξανά τρέχοντας πίσω!!

Αλλά ...έμαθα σήμερα γιατί δεν με εξυπηρετούν στα άλλα νοσοκομεία...μου το είπε η κοπελίτσα από το Σωτηρία,δίνουν λέει μόνο στους ασθενείς των γιατρών τους...καταλάβατε?
και εγώ που νόμιζα ότι μπορώ να πάω σε όποιο νοσοκομείο ...ήθελα!!!

τι να κάνω ,δεν βάζω μυαλό!!!
αν δεν τελειώσουν οι ενεσούλες δεν παίρνω καινούριες!!!
θέλω ,βρε αδερφέ ,να ανοίγω το ψυγείο και να σκέφτομαι τι θα φάω,και όχι την ένεση που έχω να κάνω!!!

Φιλιά σε όλους :D :D :D :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elena την Τρί Ιουν 02, 2009 3:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #5044  από elena
 Τρί Ιουν 02, 2009 2:41 pm
ΓιούληΚ ,δίδυμοι είσαι στο ζώδιο?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 24