• Προς τα παλαιά μέλη αυτής της κοινότητας

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #77132  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Σεπ 06, 2012 11:25 am
:o :o :o :o :o :o Αληθεια Κωστα ??????? Απο Τριτη για Παρασκευη ??????? Καλοοοοοοοοο..........!!!!!! Κι εμενα, μου ειχαν κλεισει ,συντομα, ραντεβου, αλλά νομιζα οτι....ετυχε !!!!!!!!!!!!!!! :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: Παραπεμπτικο εχεις , ετσι ???? Με το σκιαγραφικο, τι γινεται ???????? :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #77139  από Κώστας
 Πέμ Σεπ 06, 2012 3:20 pm
Σκιαγραφικό τους πήγα το δικό μου το οποίο μου είχε γράψει η νευρολόγος και το αγόρασα από το φαρμακείο πληρώνοντας συμμετοχή
 #77152  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Σεπ 06, 2012 7:24 pm
Κώστας έγραψε:Σκιαγραφικό τους πήγα το δικό μου το οποίο μου είχε γράψει η νευρολόγος και το αγόρασα από το φαρμακείο πληρώνοντας συμμετοχή
:violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: Ο Συλλογος, μου ειχε πει οτι ΔΕΝ πληρωνουμε !!! Το ιδιο ξερω κι απο αλλους συνασθενεις !!!!! Δεν ξερω , πια, τι ισχυει !!!!!! ....... :think: Θα ψαξω !!!!!!
 #77156  από billios
 Πέμ Σεπ 06, 2012 10:32 pm
Κωστα εγω το πασχα που εκανα δεν πληρωσα τιποτα για το σκιαγραφικο δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι απο τοτε
 #77159  από Π.Μ79
 Πέμ Σεπ 06, 2012 11:53 pm
Παρομοίως, έκανα διπλή μαγνητική στον Ερυθρό Σταυρό τον περασμένο Ιούλιο.

Μου έγραψε τη μαγνητική και το σκιαγραφικό και δεν χρειάστηκε καν να πάω να το πάρω από φαρμακείο.
Έδωσα τις 2 συνταγές στο ακτινολογικό και την έκανα κανονικά χωρίς να πληρώσω.
 #77160  από Κώστας
 Παρ Σεπ 07, 2012 12:01 am
Τι να σας πω βρε παιδιά! Μέχρι αυτή τη φορά δεν έχω πληρώσει ποτέ συμμετοχή για το σκιαγραφικό.Η συνταγή που μου έδωσε η νευρολόγος ήταν ηλεκτρονική και έγραφε επάνω προς πρόκειται για ΣΚΠ. Υποτίθεται λοιπόν ότι το ηλεκτρονικό σύστημα αναγνωρίζει από μόνο του αν υπάρχει συμμετοχή ή όχι. Το σύστημα λοιπόν αποφάσισε και εξέδωσε τη συνταγή κρίνοντας πως πρέπει να πληρώσω συμμετοχή!
 #77163  από Κώστας
 Παρ Σεπ 07, 2012 2:10 am
Την άλλη εβδομάδα έχω ραντεβού με την νευρολόγο που μου έγραψε τη συνταγή για μαγνητική και σκιαγραφικό. Θα τη ρωτήσω για τη συμμετοχή να δούμε τι θα μου πεί. Φυσικά θα της αναφέρω πως συνασθενείς που έχουν κάνει πρόσφατες μαγνητικές δεν έχουν πληρώσει τίποτα. Το πιθανότερο είναι πως θα μου πει ότι το ηλεκτρονικό σύστημα το βγάζει έτσι. Πρέπει λοιπόν να βρώ τον τελευταίο ισχύοντα νόμο (λέω τελευταίο γιατί όπως όλοι γνωρίζετε οι νόμοι που μας αφορούν αλλάζουν κάθε λίγο και λιγάκι) να της τον δείξω.
Τώρα βέβαια ότι ήταν να γίνει έγινε, δηλαδή πλήρωσα συμμετοχή, αλλά τουλάχιστον να ξέρω για την επόμενη φορά.

Υσ. Μ΄ αρέσει που σε παλαιότερες δημοσιεύσεις μου έλεγα σε όσους πλήρωναν συμμετοχή για σκιαγραφικό πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Δεν ξέρω αν είμαι έξυπνο πουλί που πιάστηκε από τη μύτη, αλλά εκείνη την ώρα δεν ήξερα πως ν΄ αντιπαρατεθώ στην ηλεκτρονική συνταγογράφιση.
 #77168  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Σεπ 07, 2012 9:43 am
Κώστας έγραψε:Την άλλη εβδομάδα έχω ραντεβού με την νευρολόγο που μου έγραψε τη συνταγή για μαγνητική και σκιαγραφικό. Θα τη ρωτήσω για τη συμμετοχή να δούμε τι θα μου πεί. Φυσικά θα της αναφέρω πως συνασθενείς που έχουν κάνει πρόσφατες μαγνητικές δεν έχουν πληρώσει τίποτα. Το πιθανότερο είναι πως θα μου πει ότι το ηλεκτρονικό σύστημα το βγάζει έτσι. Πρέπει λοιπόν να βρώ τον τελευταίο ισχύοντα νόμο (λέω τελευταίο γιατί όπως όλοι γνωρίζετε οι νόμοι που μας αφορούν αλλάζουν κάθε λίγο και λιγάκι) να της τον δείξω.
Τώρα βέβαια ότι ήταν να γίνει έγινε, δηλαδή πλήρωσα συμμετοχή, αλλά τουλάχιστον να ξέρω για την επόμενη φορά.

Υσ. Μ΄ αρέσει που σε παλαιότερες δημοσιεύσεις μου έλεγα σε όσους πλήρωναν συμμετοχή για σκιαγραφικό πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Δεν ξέρω αν είμαι έξυπνο πουλί που πιάστηκε από τη μύτη, αλλά εκείνη την ώρα δεν ήξερα πως ν΄ αντιπαρατεθώ στην ηλεκτρονική συνταγογράφιση.
:think: :think: :think: :think: :think: Κι εγω, εχω μπερδευτει !!!! Ψαχνω...βρισκω εγκυκλιο του Μαη 2012 .....!!!!! Και εκει, γραφει για συμμετοχη 0% !!!!!! Για τα σκιαγραφικα, δεν μπορω να βρω τιποτα !!!!!! Ψαξε, κι εσυ ,Κώστα μου !!!! Ψαξτε ΟΛΟΙ !!!! Να ξερουμε, τι ισχυει , τελικα !!!!! Δεν εχω , καμια εμπιστοσυνη στους γιατρους !!!!! Ολοι ξερουμε οτι, ΔΕΝ θελουν να γραφουν φαρμακα με 0% !!!!! Αυτο γινοταν παντα !!!! Ακομα κι οταν, τους τριβαμε στη μουρη, τη γνωστη εγκυκλιο του 2010 ( η οποια, ισως δεν ισχυει, πια) , εκεινοι μας εκαναν ...κολπα !!!!!!!!Τωρα , που εχουν, εντελως, ξεπουλησει τη συνειδηση τους...ακομα χειροτερα !!!!!!!! Γι αυτο, πρεπει να ψαξουμε μονοι μας !!!!! Κι αν, οντως, εχει καταργηθει το 0%.......ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ !!!!!!!!!! Ξερω περιπτωση συνασθενους, που πληρωσε 25% ........!!!!!! Αυτο, σιγουρα, ειναι ΛΑΘΟΣ !!!!! Να μη μας εχουν, ουτε στο 10%........??????????? Ψαξτε , παιδια !!!!! Ειναι αδικο, να μας κοροϊδευουν !!!!!!! :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
 #77171  από Gorge
 Παρ Σεπ 07, 2012 10:11 am
καλημερα σε ολους εγω εκανα μαγνιτικη στις 18 ] 6 καιπλιροσα σιμετοχη το σκιαγραφικο ωμος μου το εγραψε δωρεαν γιατρος αγροτικος γιατι ειμαι ογα