ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!!!-Ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ , ΤΟΝ ΝΗΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ !!!
Σκλήρυνση κατά πλάκας
Κώστας έγραψε:Σκιαγραφικό τους πήγα το δικό μου το οποίο μου είχε γράψει η νευρολόγος και το αγόρασα από το φαρμακείο πληρώνοντας συμμετοχή
Κώστας έγραψε:Την άλλη εβδομάδα έχω ραντεβού με την νευρολόγο που μου έγραψε τη συνταγή για μαγνητική και σκιαγραφικό. Θα τη ρωτήσω για τη συμμετοχή να δούμε τι θα μου πεί. Φυσικά θα της αναφέρω πως συνασθενείς που έχουν κάνει πρόσφατες μαγνητικές δεν έχουν πληρώσει τίποτα. Το πιθανότερο είναι πως θα μου πει ότι το ηλεκτρονικό σύστημα το βγάζει έτσι. Πρέπει λοιπόν να βρώ τον τελευταίο ισχύοντα νόμο (λέω τελευταίο γιατί όπως όλοι γνωρίζετε οι νόμοι που μας αφορούν αλλάζουν κάθε λίγο και λιγάκι) να της τον δείξω.
Τώρα βέβαια ότι ήταν να γίνει έγινε, δηλαδή πλήρωσα συμμετοχή, αλλά τουλάχιστον να ξέρω για την επόμενη φορά.
Υσ. Μ΄ αρέσει που σε παλαιότερες δημοσιεύσεις μου έλεγα σε όσους πλήρωναν συμμετοχή για σκιαγραφικό πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Δεν ξέρω αν είμαι έξυπνο πουλί που πιάστηκε από τη μύτη, αλλά εκείνη την ώρα δεν ήξερα πως ν΄ αντιπαρατεθώ στην ηλεκτρονική συνταγογράφιση.