• Προς τα παλαιά μέλη αυτής της κοινότητας

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #77024  από Κώστας
 Τρί Σεπ 04, 2012 4:14 pm
Προτείνω, να μην καλωσορίζουμε πλέον τα νέα μέλη που προστίθενται στο forum.
Χωρίς αυτό να κρύβει ίχνος αγένειας, θεωρώ, πως άθελά μας, είναι τουλάχιστον ειρωνικό να καλωσορίζουμε έναν άνθρωπο στην είσοδό του σε μία κοινωνία, που η ζωή επεφύλαξε και επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις για τώρα και για το μέλλον. Θα πρότεινα το καλωσόρισμα ν΄ αντικατασταθεί με την ευχή
«Σε χαιρετούμε και σε προτρέπουμε να συνεχίσεις να παλεύεις και να στέκεσαι με πείσμα όσο πιο γερά μπορείς «στα πόδια σου» Νάσαι σίγουρος –η, πως όλοι μας και ο καθένας μας ξεχωριστά, θα σε συντρέξει και θα σου συμπαρασταθεί με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί».
 #77026  από κατερινα 55
 Τρί Σεπ 04, 2012 4:44 pm
Εγώ συμφωνώ.Πολύ σωστή και προσγειωμένη άποψη!!!!

:text-+1:
 #77027  από litsa
 Τρί Σεπ 04, 2012 4:47 pm
κατερινα 55 έγραψε:Εγώ συμφωνώ.Πολύ σωστή και προσγειωμένη άποψη!!!!

:text-+1:
 #77037  από maria E
 Τρί Σεπ 04, 2012 9:32 pm
Eγω παλι.....δεν καταλαβαινω που ειναι το κακο στο να καλωσοριζονται τα νεα μελη....
Κωστα πολυ ωραια η ευχη σου,αλλα ειναι προφανεστατο οτι οταν λεμε "καλως ηρθες",εννοουμε στην παρεα,στο φορουμ,οχι στην σκληρυνση....μην τρελαθουμε....
Και ειναι επισης προφανες οτι δεν κρυβεται καμια ειρωνια στα λογια μας και ευχομαστε ο,τι καλυτερο για καθε καινουργιο μελος και για καθε παλιο και για τους εαυτους μας επισης.Ας μην κολλαμε στις λεξεις....(ειπε η παραξενη...) :greetings-waveyellow:
 #77040  από billios
 Τρί Σεπ 04, 2012 10:53 pm
maria E έγραψε:Eγω παλι.....δεν καταλαβαινω που ειναι το κακο στο να καλωσοριζονται τα νεα μελη....
Κωστα πολυ ωραια η ευχη σου,αλλα ειναι προφανεστατο οτι οταν λεμε "καλως ηρθες",εννοουμε στην παρεα,στο φορουμ,οχι στην σκληρυνση....μην τρελαθουμε....
Και ειναι επισης προφανες οτι δεν κρυβεται καμια ειρωνια στα λογια μας και ευχομαστε ο,τι καλυτερο για καθε καινουργιο μελος και για καθε παλιο και για τους εαυτους μας επισης.Ας μην κολλαμε στις λεξεις....(ειπε η παραξενη...) :greetings-waveyellow:

Με το μπαρδον αλλα θα συμφωνησω με την.....παραξενη!! :)
Οταν ηρθα σε σας και με καλωσορισατε με απλα και λυτα λογια ενιωσα ενα χερι στον ομο,ενιωσα σχεδον αμεσως μια οικιοτητα,πηρα θαρρος και ρωτησα αμεσως τις αποριες μου και ηξερα οτι καποιος θα απαντηση,το ηξερα γιατι ενιωσα την θερμη του καλωσορισματος απο ολους.
Αλιμονο,ολοι ξερουμε πως και τι γινεται με την ιστορια ms και ολων η ευχη ειναι -να συνεχίσεις να παλεύεις και να στέκεσαι με πείσμα όσο πιο γερά μπορείς -
θα προτημουσα να μην μπει πλαφον καλωσορισματος.
Μας ενωσε κατι ασχημο και σκληρο και αυτο μου δινει μια ανεση να πω σε σας πραγματα που δεν λεγονται αλλου.

-Νάσαι σίγουρος –η, πως όλοι μας και ο καθένας μας ξεχωριστά, θα σε συντρέξει και θα σου συμπαρασταθεί με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί».
Αυτο βγαινει απο μονο του πιστευω χωρις να ειπωθει και να γραφτει,τουλαχιστον εγω το εισεπραξα απο την πλειονοτητα.Καταλαβενω κωστα τον αγνο τροπο που το προτεινης και νιωθω την αναγκη σου για να ερθουμε πιο κοντα αλλα μια προσεγγιση βαση προτωκολλου μου κανει καπως.
Με αγαπη προς εσενα και χωρις να με παρεξηγησεις :greetings-waveyellow:
 #77044  από litsa
 Τρί Σεπ 04, 2012 11:26 pm
συμφωνώ και με τον billio και με την παράξενη.... :teasing-neener:
α! μας έλειψαν τα γραφόμενα σου....

τελικά... εμείς καλοσωρίζουμε ... πόσοι μένουνε??
αλλά και πάλι ... είναι ένας τρόπος στους νέους να σπάσει ο πάγος... παιδιά από την ψυχή μας να βγαίνει και όλα καλά είναι...

φιλιά πολλά! :happy-cheerleadersmileygirl:
 #77045  από Κώστας
 Τρί Σεπ 04, 2012 11:45 pm
Ας μην κολλαμε στις λεξεις....(ειπε η παραξενη...)
θα προτημουσα να μην μπει πλαφον καλωσορισματος. (billios)

Τι να πω!
Έτσι όπως το παρουσιάζετε έχετε και οι δύο δίκιο!
Απλά αυτό το «καλώς όρισες» μου ηχεί λίγο περίεργα αν και είναι προφανέστατο ότι πρόκειται για καλωσόρισμα στη παρέα του forum που δυστυχώς όμως είμαστε όλοι σκληρυντικοί!
Σίγουρα το κάθε νέο μέλος με το καιρό θα εισπράξει και θα καταλάβει τη συμπαράσταση και την υποστήριξη όλων μας, αλλά επίσης σίγουρα θα αισθανθεί ασφάλεια και ζεστασιά αν του πούμε από την αρχή, ότι εδώ που ήρθε «όλοι μας και ο καθένας μας ξεχωριστά, θα σε συντρέξει και θα σου συμπαρασταθεί με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί»
Ας μην το αναλύσουμε παραπάνω γιατί δεν έχει νόημα να προσπαθεί να πείσει ο ένας τον άλλον. Ας συνεχίσουμε να πράττουμε ο καθένας μας όπως αισθάνεται καλύτερα.

Υσ1. Μαρία δεν είσαι καθόλου παράξενη. Έχω πλέον την ωριμότητα (πιστεύω) να μη θεωρώ παραξενιά την άποψη του άλλου, έστω κι αν αυτή είναι διαφορετική από τη δική μου.
Υσ2. Billio, σιγά μη σε παρεξηγήσω επειδή εξέφρασες τη γνώμη σου. Τι δηλαδή, πρέπει σώνει και καλά να ταυτίζεται με τη δική μου κι αν όχι δεν θα σ΄ έχω πια φίλο. Φίλος πραγματικός είναι αυτός που ακούει με προσοχή την άποψή σου και καταφέρνοντας να νικήσει τον όποιο εγωισμό του, αναγνωρίσει ότι μπορεί και να έχεις δίκιο!