• Ψάχνω να βρω κοινές παραμέτρους...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #5410  από Maria77
 Τετ Ιουν 10, 2009 9:17 am
Καλή σας μέρα και απο μένα :D
Έλενα μου έχεις δίκιο, λίγα ποτήρια ''της πλάκας'' θα πάω να πάρω θα μου κοστίζουν πιο φτηνά απο το να εκτονώνομαι κάθε φορά στο shopping :!: :lol: Απλά μετά θα πρέπει να τα μαζεύω κιόλας και πάλι θα νευριάζω... :roll: :lol:
 #5413  από elena
 Τετ Ιουν 10, 2009 9:48 am
Καλημέρα σας!!!

Maria77 ,την θεραπεία θα την κάνεις δεν το συζητώ!!!αλλά το σπάσιμο των ποτηριών είναι εκτόνωση ....καθαρά εκτόνωση !!!μπορείς να τα βάζεις μέσα σε μία λεκάνη ,και να τα σπας με σφυράκι...πως σου φαίνεται ?για να μην μαζεύεις μετά!!!
την τελευταία φορά που είχα νευριάσει,το πρώτο πρόχειρο πράγμα που έπιασα ,ήταν ένα γλαστράκι...το εκτόξευσα(στον άντρα μου) αλλά ήταν ανοιχτό το παράθυρο....και πήγε στην διπλανή πολυκατοικία...άκουσα ένα αχ,αχ,οπότε έκοψα τις κακές συνήθειες :D :D :D
καλοφόρετο το φόρεμα!!!το κοραλί χρώμα μου αρέσει και εμένα...μου έδωσες ιδέα!!!

LL-MM δεν το λέω για τον ...γνωστό του γνωστού...το λέω ,για ειδικευόμενο ,που ήταν στην ομάδα ...του γνωστού ,του γνωστού... :D :D κατάλαβες?
όχι δεν είναι όλοι οι γιατροί ίδιοι...υπάρχουν εξαιρετικοί άνθρωποι...έχω και φίλη γιατρό...
και οικογενειακούς φίλους...

Γιούλη ...Γιούλη θα σε μαλώσω!!!το πρώτο και βασικό είναι το κομμωτήριο!!!τα άλλα τα κάνεις αν προλάβεις... ;) αν...
τι έχεις προγραμματίσει για σήμερα?

o Γιώργος που εξαφανίστηκε?μετράει ακόμα ψηφοδέλτια?
εμείς και εμείς μείναμε!!!

ο ένας από δω με κορτιζόνη ο άλλος από κει με κορτιζόνη...
έπρεπε ήδη να έχω πάει για μαγνητική ....αλλά δεν πάω...περιμένω να γυρίσετε όλοι στα πόστα σας ...γιατί ποιός θα μείνει πίσω?θα πάω τον Οκτώμβρη :idea: :idea:

την καλημέρα μου σε όλους!!!
 #5414  από mary_d_ath
 Τετ Ιουν 10, 2009 11:53 am
:lol: :lol: :lol:
Και εσείς εκτοξεύετε πράγματα όταν νευριάζετε;
Μωρέ αν με φέρει κανείς στα πολύ όριά μου μπορώ να τα σπάσω όλα, για να μη σπάσω το κεφάλι αυτού που με τσαντίζει!! :lol:
Ποτήρια, γλάστρες, καθρέφτες (2-3, έχω μαζέψει χρόνια γρουσουζιάς άπειρα! :lol: ), μία φορά είχα σπάσει και ολόκληρο τζάμι με το χέρι μου βέβαια!! (ο αδερφός μου έφταιγε, δεν κάθισε να τη φάει τη μπάτσα, τράβηξε τη συρόμενη γυάλινη πόρτα και βρήκα σε τζάμι! :lol: )
Το βλαμμένο!! Έχω κάνει 2 φορές ράμματα εξαιτίας του :evil:
 #5419  από Maria77
 Τετ Ιουν 10, 2009 1:31 pm
elena έγραψε: Maria77 ,την θεραπεία θα την κάνεις δεν το συζητώ!!!αλλά το σπάσιμο των ποτηριών είναι εκτόνωση ....καθαρά εκτόνωση !!!μπορείς να τα βάζεις μέσα σε μία λεκάνη ,και να τα σπας με σφυράκι...πως σου φαίνεται ?για να μην μαζεύεις μετά!!!
:lol: :lol: :lol:
Έλενα μου αρέσει πολύ που πάντα βρίσκεις λύσεις για όλα!!! :lol: Νάσαι πάντα καλά!!!
 #5420  από Γιούλη Κ.
 Τετ Ιουν 10, 2009 2:08 pm
Εμείς κι εμείς Έλενα... αλλά θα μαζευτούμε, πού θα πάει;
Εδώ που ήρθα... δεν ήρθα για καλό ;) οπότε πάρτε τα παιδιά μακριά ;) και μείνετε όσοι αντέχετε :oops:
Σήμερα, ημέρα γενεθλίων θα έπρεπε να έχω κάνει ετοιμασίες :oops: αυτό όμως το έκανα κάποτε :cry: Τώρα το μόνο που έκανα ήταν να πάω στο φυσικοθεραπευτή... αλλά πως έφτασα μέχρι εκεί :cry: και τι έκανα εκεί που πήγα :oops: τίποτα... η δεξιά μεριά σε ακινησία... έφαγα τα ρεύματα της αρκούδας σήμερα :oops: μπας και ξεκουνηθεί το πόδι :cry: Άδικος κόπος :cry: ήρθαν και με μάζεψαν :cry:
Να σας εκμυστηρευτώ κάτι; Μην το πείτε όμως πουθενά ;)
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ :!: :!: :!: :evil: :oops: :mrgreen:
Ξέρω πως δεν είναι σωστό αυτό που λέω, αλλά δεν μπορώ πάντα να κάνω τα σωστά πράγματα :oops: Ο καύσωνας υπάρχει μέσα μου :oops: Καίγομαι :oops: έχω και τα κωλοδέκατα :oops: (η μέρα της ένεσης σήμερα :evil: )
Γύρισα σπίτι... κλείστηκα στην κρεββατοκάμαρα αγκαλιά με το air condition και τι κάνω; Κλαψουρίζω για κάτι που έχω και θα το έχω μια ζωή :mrgreen: :evil:
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ, ΟΜΩΣ, ΑΛΛΟ :!: :!: :!: Πειράζει; κι αν πειράζει δε με νοιάζει :cry: Θα μιλήσω με τη γιατρό σήμερα ή αύριο και θα της εξηγήσω πώς νιώθω :oops: Πειράζει όμως, που ότι και να μου πει, έχω πάρει μια τεράστια απόφαση (έτσι αισθάνομαι τουλάχιστον) :cry:
Τέρμα, για το καλοκαίρι τουλάχιστον, η betaferon :oops: Κουράστηκα... σιχάθηκα...μπούχτησα... Πώς ζεις μια ζωή έτσι; Ξέρω πως δεν είμαι η μόνη, ξέρω επίσης πως υπάρχουν και χειρότερα :oops: Αλλά αυτή τη στιγμή κοιτάζω μόνο τον εαυτό μου :oops: εγωιστικό; μάλλον :oops:
Έχει αδειάσει το μυαλό μου... έχει μουδιάσει το σώμα μου... έχω καταθέσει τα όπλα; Ναι :oops: Σήμερα το μυαλό έχει σταματήσει στη χρυσή δεκαετία των '20, στη δική μου χρυσή δεκαετία και πονάω... πονάω γι αυτά που είχα και τα έχασα... σαν να ήταν όλα μια στιγμή. Έχασα την υγεία μου, τους γονείς μου, μ' έναν απίστευτα φρικιαστικό τρόπο :cry: έχασα την ψυχική μου υγεία και για να τα αντιμετωπήσω όλα αυτά... πάλεψα και παλεύω ακόμη, αλλά για πόσο; για πόσο ακόμα; Νιώθω πως λυγίζω, χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου :oops:
Αυτό που με κρατάει όρθια είναι η οικογένειά μου :!: Η οικογένειά μου και οι φίλες μου :!:
Μόνο που σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα... πολύ δύσκολη :cry: Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι θέλω να πω :!: Ίσως ναι... ίσως όχι...
Σας τρέλλανα; σας μαύρισα; μου ευχηθήκατε χρόνια πολλά κι εγώ τι :?:
Σας ευχαριστώ όλους θερμά κι ελπίζω να μην εξάντλησα την υπομονή σας με τις μαύρες σκέψεις, που ξεκίνησαν κάποιες μέρες τώρα και σήμερα φούντωσαν :cry:
Να ευχηθώ καλό μεσημέρι, να σας ευχαριστήσω άλλη μια φορά για τις ευχές και για το ότι με ανεχτήκατε :oops: κι ελπίζω κι εύχομαι αυτή η μαυρίλα να είναι παροδική και να μη με χαλάσει...
 #5426  από elena
 Τετ Ιουν 10, 2009 3:23 pm
ΗΡΕΜΗΣΕ...ΗΡΕΜΗΣΕ....και πάρε βαθιές ανάσες!!!!γιατί η ζωή είναι πολλές βαθιές ανάσες!!!
δεν είπε κανείς ότι τα πράγματα θα είναι εύκολα...!!!θα είναι δύσκολα ,θα είναι ίσως πολύ δύσκολα,θα είναι ίσως τόσο δύσκολα όπως είναι τώρα....σήμερα...μπορεί ακόμα και πιο δύσκολα...
δεν πρέπει όμως να παρατήσεις στην μέση τον αγώνα που ξεκίνησεις πριν κάποια χρόνια...

όλοι εμείς ,πίστεψέ το ,είμαστε στην πιο όμορφη δεκαετία της ζωής μας ...έχουμε την ωριμότητα,έχουμε αποκτήσει την γνώση,την σοφία της ζωής...και όσο μεγαλώνουμε τόσο πιο σοφοί θα γινόμαστε...
και θα μπορούμε να μεταδώσουμε και στα παιδιά μας,και στους νεότερους φίλους μας...τον Νικολάρα,την Mary_d_ath,τον Μάνο ,το Μαράκι...θυμήσου ότι όλοι οι νεώτεροι περιμένουν να δουν κάτι από εμάς...περιμένουν να δουν πως θα αντιμετωπίσουν και εκείνοι την ασθένεια μας...

ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ!!!ΟΧΙ !!!

και η ζωή σου μέχρι τώρα ,δεν ήταν μία στιγμή,ήταν πολλές υπέροχες στιγμές....στιγμές που τις έχεις τυπωμένες στο μυαλό σου,και θυμάσαι και τους γονείς σου και τα παιδικά χρόνια,και τα εφηβικά...όλες αυτές οι στιγμές όμως ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ...
μαζί με τις δυσάρεστες,δεν λέω ...όμως ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ...
και δεν είπε κανείς ότι η ζωή είναι δίκαιη...η δικαιοσύνη είναι μία πλασματική ένοια...

ξεκουράσου ,κοιμήσου,και το απόγευμα ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ τι θα κάνεις!!!

και η μέρα δεν τελείωσε ακόμη...μέχρι της 12 το βράδυ γιορτάζεις....έχεις ακόμα χρόνο ,να πας
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ,επιμένω,και μετά για ένα ποτάκι με το άντρα σου κάπου ήρεμα...
ή σε καμμιά παραλία πάρτε κρασί από το σπίτι...ή καθήστε σπίτι και στείλτε τα παιδιά έξω...

και όλοι εμείς για αυτό είμαστε εδώ ...για να κλαίμε ο ένας στον ώμο του άλλο,για να γελάμε ο ένας με τον άλλο,να δουλεύουμε ο ένας τον άλλο...
πως το έλεγαν στους τρείς σωματοφύλακες?ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ?(δεν το θυμάμαι)

θα φτιάξουν όλα ,μην ανησυχείς...όλα καλά θα πάνε κάνε μόνο λίγο υπομονή...να τόση δα υπομονή...

και εδώ είμαστε να μας λες ότι θέλεις...και εμείς αν μπορούμε ...που μπορούμε να σε βοηθήσουμε
:) :) :) :) :)
θέλω να σε ρωτήσω κάτι...
το μπιλφέιγ στους πόσους βαθμούς το ψήνεις και πόση ώρα?

Υ.Γ εντω μεταξύ κάρβουνο οι μπριζόλες :) :) :) :)
αλλά δεν πειράζει θα παραγγείλω delivery :) :) :)
 #5427  από Γιούλη Κ.
 Τετ Ιουν 10, 2009 3:37 pm
Έλενα το μιλφέιγ δεν το ψήνω :lol: είναι γλυκό του ψυγείου :lol: και είναι πανεύκολο :lol:
Και να ξέρεις κι εσύ κι εγώ και όλοι μας πως τέτοιες στιγμές αδυναμίες είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι :oops: Και για τους μικρούς... είπα πως το έργο είναι ακατάλληλο ;)
Άλλωστε οι στιγμές αδυναμίας είναι ανθρώπινες :roll: Και η σημερινή μέρα είναι μια από αυτές :roll:
Χμμμμμμμμμμ!!! φτάνει, γιατί θα με πιάσει πάλι το μπλα-μπλα :roll:
Φιλάκια κι όπως είπα ελπίζω να αναρρώσω γρήγορα ;) τουλάχιστον πριν έρθει ο άντρας μου ;)
 #5431  από LL--MM
 Τετ Ιουν 10, 2009 4:16 pm
Μα το δικό μας έργο σαφώς είναι αυστηρώς ακατάλληλο... :evil:

Καλό κουράγιο, Γιούλη, Κάνε όλα όσο μπορείς όταν μπορείς... Έτσι είναι ο δικός μας ο πόλεμος...(Ελπίζω την επόμενη φορά να βάλλεις και φράουλες φρέσκες στη Μιλφειγ, της δίνουν δροσιά και άρωμα... :oops: :twisted: )
 #5433  από Γιούλη Κ.
 Τετ Ιουν 10, 2009 4:26 pm
LL-MM δεν είχα σκεφτεί το μιλφέιγ με φράουλες :roll: :roll:
Όσα μπορώ και όταν μπορώ :evil: αυτό είναι που μου τη δίνει :evil:
Έχεις κι εσύ γενέθλια αύριο; ;)
 #5434  από litsa
 Τετ Ιουν 10, 2009 4:32 pm
θέλουμε τη συνταγή!!!!!

τι έγινε βρε παιδιά, δεν με χάσατε??? με μαζέψανε απο το νοσοκομειο για ενδοφλέβιΑ αντιβίωση!! απο προχθές τη δευτέρα...
ελενα μου δεν εχει σχεση με σκπ??? απο την ανοσοκαταστολή μάλλον το σπυράκι δεν καταπολεμήθηκε και μάζεψε πυον.. και ισα που προλαβα και ξεκίνησα αντι βιωση!!! είχα ήδη ανεβάσέι και δεκατα.. πρήστηκα μέχρι το μάτι κλπ.... 8-) 8-)
τώρα ειμαι σκαστή για να δω τι κάνεται... δεν ξέρω ποτε θα βγω.. ουτε να χαμογελάσω δεν μπορώ..

θεώνη μου πολλά συγχαρητήρια, μια χαρά θα τα πας !! οι σκέψεις όλων μας είναι μαζί σου!!! τέτοια να ακούμε να χαιρόμαστε! :D :D :D :D :D εχω διαβάσει τελευταια τα καλυτερα για τις μαμαδεσ σκπ!!!
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 24