Εμείς κι εμείς Έλενα... αλλά θα μαζευτούμε, πού θα πάει;
Εδώ που ήρθα... δεν ήρθα για καλό

οπότε πάρτε τα παιδιά μακριά

και μείνετε όσοι αντέχετε
Σήμερα, ημέρα γενεθλίων θα έπρεπε να έχω κάνει ετοιμασίες

αυτό όμως το έκανα κάποτε

Τώρα το μόνο που έκανα ήταν να πάω στο φυσικοθεραπευτή... αλλά πως έφτασα μέχρι εκεί

και τι έκανα εκεί που πήγα

τίποτα... η δεξιά μεριά σε ακινησία... έφαγα τα ρεύματα της αρκούδας σήμερα

μπας και ξεκουνηθεί το πόδι

Άδικος κόπος

ήρθαν και με μάζεψαν
Να σας εκμυστηρευτώ κάτι; Μην το πείτε όμως πουθενά
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ
Ξέρω πως δεν είναι σωστό αυτό που λέω, αλλά δεν μπορώ πάντα να κάνω τα σωστά πράγματα

Ο καύσωνας υπάρχει μέσα μου

Καίγομαι

έχω και τα κωλοδέκατα

(η μέρα της ένεσης σήμερα

)
Γύρισα σπίτι... κλείστηκα στην κρεββατοκάμαρα αγκαλιά με το air condition και τι κάνω; Κλαψουρίζω για κάτι που έχω και θα το έχω μια ζωή
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ, ΟΜΩΣ, ΑΛΛΟ

Πειράζει; κι αν πειράζει δε με νοιάζει

Θα μιλήσω με τη γιατρό σήμερα ή αύριο και θα της εξηγήσω πώς νιώθω

Πειράζει όμως, που ότι και να μου πει, έχω πάρει μια τεράστια απόφαση (έτσι αισθάνομαι τουλάχιστον)
Τέρμα, για το καλοκαίρι τουλάχιστον, η betaferon

Κουράστηκα... σιχάθηκα...μπούχτησα... Πώς ζεις μια ζωή έτσι; Ξέρω πως δεν είμαι η μόνη, ξέρω επίσης πως υπάρχουν και χειρότερα

Αλλά αυτή τη στιγμή κοιτάζω μόνο τον εαυτό μου

εγωιστικό; μάλλον
Έχει αδειάσει το μυαλό μου... έχει μουδιάσει το σώμα μου... έχω καταθέσει τα όπλα; Ναι

Σήμερα το μυαλό έχει σταματήσει στη χρυσή δεκαετία των '20, στη δική μου χρυσή δεκαετία και πονάω... πονάω γι αυτά που είχα και τα έχασα... σαν να ήταν όλα μια στιγμή. Έχασα την υγεία μου, τους γονείς μου, μ' έναν απίστευτα φρικιαστικό τρόπο

έχασα την ψυχική μου υγεία και για να τα αντιμετωπήσω όλα αυτά... πάλεψα και παλεύω ακόμη, αλλά για πόσο; για πόσο ακόμα; Νιώθω πως λυγίζω, χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου
Αυτό που με κρατάει όρθια είναι η οικογένειά μου

Η οικογένειά μου και οι φίλες μου
Μόνο που σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα... πολύ δύσκολη

Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι θέλω να πω

Ίσως ναι... ίσως όχι...
Σας τρέλλανα; σας μαύρισα; μου ευχηθήκατε χρόνια πολλά κι εγώ τι
Σας ευχαριστώ όλους θερμά κι ελπίζω να μην εξάντλησα την υπομονή σας με τις μαύρες σκέψεις, που ξεκίνησαν κάποιες μέρες τώρα και σήμερα φούντωσαν
Να ευχηθώ καλό μεσημέρι, να σας ευχαριστήσω άλλη μια φορά για τις ευχές και για το ότι με ανεχτήκατε

κι ελπίζω κι εύχομαι αυτή η μαυρίλα να είναι παροδική και να μη με χαλάσει...