• καλησπερα και απο εμενα!!!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #123286  από ΝΤΙΑΝΑ
 Κυρ Δεκ 11, 2016 2:58 pm
Βρε Ελιζα, συγνωμη κοριτσακι μου, αλλα τι ακριβως λες και τι υποστηριζεις;;; Προσπαθω να σε παρακολουθησω και αδυνατω!!! :emojis-35:

Νικο, καλως ηρθες στην παρεα μας και ευχαριστη διαμονη σου ευχομαι! :emojis-8:
 #123287  από Nikoskk
 Κυρ Δεκ 11, 2016 3:10 pm
Ελιζα έγραψε:Ειμαστε ερμαια στα χερια τους....εμενα για την ωμοφαγια α καλα...ξερεις ποσο και αν ακουσα.....
Τωρα με τρεχουν για γαστροσκοπιση για να δουν το στομαχι,γτ κατι ερχεται απο το στομαχι...και εκει βασιζεται η αυτονοσια.ειτε ειναι σκπ ειτε ειναι απλα ενα μικροβιο που κανει την δουλεια ολη...αλλα η θεραπεια,θεραπεια!

και εμενα σε ερωτηση που ειχα κανει στην αρχη μου λενε να τρως τα παντα οπως πριν και μου τη ελεγε κιολας ο ενας γιατι περιοριζα καποιες τροφες ,απο τοτε δεν ξανακανα κουβεντα με γιατρους για την διατροφη γιατι καταλαβα το σκεπτικο τους,αφου και οταν επερνα κορτιζονη δεν μου ειπαν τιποτα για να περιορισο αλατι και ζαχαρη (τοτε δεν γνωριζα), μονος μου εψαξα εμαθα και διαμορφωσα την διατροφη μου (οπως ειναι σχεδον και η δικη σου) και απεριψα ολα τα επεξεργασμενα τροφιμα και απο την στιγμη που εχεις αυτη την διατροφη δεν νομιζω να εχεις καποιο θεμα με στομαχι ,αρκετος κοσμος κανει την paleo die και δεν διαβασα να λενε κατι αρνητικο, και εμενα στις αρχες με ειχανε απο εξετασεις σε εξετασεις μολις εκανα καποια και ηταν αρνητικη με εβαζαν να κανω αλλη!
και εχασα και τα παραπανισια κιλα που ειχα παρει απο τις μπυρες!αν και ειμαι αδυνατος και εκει διατηρουμε.
 #123288  από Nikoskk
 Κυρ Δεκ 11, 2016 3:15 pm
ΝΤΙΑΝΑ έγραψε:Βρε Ελιζα, συγνωμη κοριτσακι μου, αλλα τι ακριβως λες και τι υποστηριζεις;;; Προσπαθω να σε παρακολουθησω και αδυνατω!!! :emojis-35:

καλως σας βρηκα!!
αν και σας παρακολουθω καιρο _ευτυχως_ γιατι οι πληροφοριες εδω ειναι σχολειο κανονικο!
 #123289  από Ελιζα
 Κυρ Δεκ 11, 2016 3:18 pm
Γερος κ δυνατος να εισαι ευχομαι.
Το συσχετιζουν με την ωμοφαγια...καλε εδω εχω αιματοκριτη 47 με πριν μια βδομαδα 45 και με θεωρουν αναιμικια τι μου λες τωρα.
Κορτιζονες εεφαγα κ εγω,επειτα απο τον χωρισμο μου.ξερεις λιγο κλαμα λιγο στεναχωρια εεε ηρθε κ η αδυναμια ηρθε και το μουδιασμα ηρθε και η κορτιζονη.απο τοτε....κενο απλα ενα κενο.για να ειμαι καλα!
 #123290  από Ελιζα
 Κυρ Δεκ 11, 2016 3:25 pm
ΝΤΙΑΝΑ έγραψε:Βρε Ελιζα, συγνωμη κοριτσακι μου, αλλα τι ακριβως λες και τι υποστηριζεις;;; Προσπαθω να σε παρακολουθησω και αδυνατω!!! :emojis-35:

Ντιανα μου τι δεν καταλαβες? να σε κατατοπισω.....
 #123291  από ΝΤΙΑΝΑ
 Κυρ Δεκ 11, 2016 3:32 pm
Ελιζα έγραψε:Ειμαστε ερμαια στα χερια τους....εμενα για την ωμοφαγια α καλα...ξερεις ποσο και αν ακουσα.....
Τωρα με τρεχουν για γαστροσκοπιση για να δουν το στομαχι,γτ κατι ερχεται απο το στομαχι...και εκει βασιζεται η αυτονοσια.ειτε ειναι σκπ ειτε ειναι απλα ενα μικροβιο που κανει την δουλεια ολη...αλλα η θεραπεια,θεραπεια!
Δεν καταλαβαινω τα περι ωμοφαγιας που υποστηριζεις (τα μικροβια, βακτηρια, τα αγνοεις;) οταν λες αυτονοσια τι εννοεις; γενικως, τι λες στο παραπανω, εξηγησε το!!!
 #123293  από Ελιζα
 Κυρ Δεκ 11, 2016 3:42 pm
ΝΤΙΑΝΑ έγραψε:
Δεν καταλαβαινω τα περι ωμοφαγιας που υποστηριζεις (τα μικροβια, βακτηρια, τα αγνοεις;) οταν λες αυτονοσια τι εννοεις; γενικως, τι λες στο παραπανω, εξηγησε το!!!
Δεν τα αγνοω αλλα ειναι αγνο....να τρως ωμο.το ψαρι κατευθειαν καταναλωση οπως κ το κρεας...και μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο μικροβιο απο την ωμοφαγια μου. Οπως ειπα ειναι θεμα ιδεοντολογιας.για εμενα ειναι τροπος ζωης για εσενα ειναι χαζομαρα π.χ!
Μου ειπαν οτι πρεπει να δω το στομαχι μου γτ ισως υπαρχει εκει αυτοανοσια που κανει την ολη δουλεια.και εμπλεκει την σκπ.δεν ξερω,οτι μου ειπαν λεω! Δεν ξερω τι να εμπιστευω για αυτο περιμενω να φυγω να παω αθηνα να ψαχτω εκει. Πως γινεται λεω να εχω μια εστια στον εγκεφαλο και μια στον αυχενα χωρις να λαμβανει σκιαγραφικο και να ευθυνεται απο το στομαχι;;; ολα πιθανα μου λεει!
 #123295  από Nikoskk
 Κυρ Δεκ 11, 2016 3:45 pm
Ελιζα έγραψε:Γερος κ δυνατος να εισαι ευχομαι.
Το συσχετιζουν με την ωμοφαγια...καλε εδω εχω αιματοκριτη 47 με πριν μια βδομαδα 45 και με θεωρουν αναιμικια τι μου λες τωρα.
Κορτιζονες εεφαγα κ εγω,επειτα απο τον χωρισμο μου.ξερεις λιγο κλαμα λιγο στεναχωρια εεε ηρθε κ η αδυναμια ηρθε και το μουδιασμα ηρθε και η κορτιζονη.απο τοτε....κενο απλα ενα κενο.για να ειμαι καλα!
ευχαριστω και ανταποδιδω!
αυτα τα θεματα χωρισμου παντα το ιδιο, απλως εγω μολις ειδα αδυναμια και οποτε βλεπω προσπαθω να αλλαζω τις σκεψεις μου παντα θετικες ,υπαρχουν βιβλια που μπορεις να διαβασεις βοηθανε το βλεπω απο μενα ,καθως και ο διαλογισμος
 #123296  από Ελιζα
 Κυρ Δεκ 11, 2016 3:49 pm
Nikoskk έγραψε:
Ελιζα έγραψε:Γερος κ δυνατος να εισαι ευχομαι.
ευχαριστω και ανταποδιδω!
αυτα τα θεματα χωρισμου παντα το ιδιο, απλως εγω μολις ειδα αδυναμια και οποτε βλεπω προσπαθω να αλλαζω τις σκεψεις μου παντα θετικες ,υπαρχουν βιβλια που μπορεις να διαβασεις βοηθανε το βλεπω απο μενα ,καθως και ο διαλογισμος

Πλεον στις συγχησεις κατευθειαν γιογκα!
Και ας ειμαι κ σε δημοσιο χωρο....
Βλεπεις 20χρονων...δεν με νοιαζει και πολυ το ξευτιλικι!!!!
 #123297  από Nikoskk
 Κυρ Δεκ 11, 2016 3:50 pm
Ελιζα ισως θελουν να δουν την διαπερατοτητα του εντερου, ζημια στο εντερο ομως κανουν οι επεξεργασμενες τροφες