Ελιζα έγραψε:Ειμαστε ερμαια στα χερια τους....εμενα για την ωμοφαγια α καλα...ξερεις ποσο και αν ακουσα.....
Τωρα με τρεχουν για γαστροσκοπιση για να δουν το στομαχι,γτ κατι ερχεται απο το στομαχι...και εκει βασιζεται η αυτονοσια.ειτε ειναι σκπ ειτε ειναι απλα ενα μικροβιο που κανει την δουλεια ολη...αλλα η θεραπεια,θεραπεια!
και εμενα σε ερωτηση που ειχα κανει στην αρχη μου λενε να τρως τα παντα οπως πριν και μου τη ελεγε κιολας ο ενας γιατι περιοριζα καποιες τροφες ,απο τοτε δεν ξανακανα κουβεντα με γιατρους για την διατροφη γιατι καταλαβα το σκεπτικο τους,αφου και οταν επερνα κορτιζονη δεν μου ειπαν τιποτα για να περιορισο αλατι και ζαχαρη (τοτε δεν γνωριζα), μονος μου εψαξα εμαθα και διαμορφωσα την διατροφη μου (οπως ειναι σχεδον και η δικη σου) και απεριψα ολα τα επεξεργασμενα τροφιμα και απο την στιγμη που εχεις αυτη την διατροφη δεν νομιζω να εχεις καποιο θεμα με στομαχι ,αρκετος κοσμος κανει την paleo die και δεν διαβασα να λενε κατι αρνητικο, και εμενα στις αρχες με ειχανε απο εξετασεις σε εξετασεις μολις εκανα καποια και ηταν αρνητικη με εβαζαν να κανω αλλη!
και εχασα και τα παραπανισια κιλα που ειχα παρει απο τις μπυρες!αν και ειμαι αδυνατος και εκει διατηρουμε.