καλησπερα και απο εμενα,σας παρακολουθω αρκετο καιρο και εχω βρει αρκετες πληροφοριες εδω. Για μενα ολα αρχισαν πριν δυο χρονια οταν ξαφνικα αρωστησα με γριπη εποχης αλλα με πολυ εντονα συμπτωματα κρυολογηματος, ολα εγιναν ξαφνικα κοιμηθηκα ψιλοκρυωμενος και ξυπνησα να μην μπορω να σταθω ενιωθα οτι καιγομουν και πονος που δεν περναγε με τα παυσιπονα τα οποια επινα συνεχεια μαζι με αντιβιωσης.Η μερες περνουσαν και δεν γινομουν καλα και ξαφνικα αρχισα να βλεπω θολα απο το δεξι ματι ο γιατρος (παθολογος) ελεγε θα σου περασει παρε και αλλη αντιβιωση ωσπου κατεληξα στο νοσοκομειο (ειμαι απο νησι και ειναι ενα θεμα η μεταβαση στο επομενο νησι που εχει νοσοκομειο),εκει μετα απο μαγνητικη μου χορηγησαν πενθημερη κορτιζονη αρχισα να γινομαι καλυτερα αλλα και να ξεκινα η ιστορια για το τη εχω στην αρχη λενε ΣΚΠ( που δεν ηξερα καν τη ητανε και ειχα στο μυαλο τα χειροτερα και εκει λεω αποκλειεται καποιο λαθος κανουν) , αφοτου ειδαν καλυτερα τις μαγνητικες μου και αλλοι γιατροι του νοσοκομειου λενε κατι αλλο ειναι και βγηκα απο το νοσοκομειο και ξεκινησαν να με στελνουν για διαφορες εξετασεις αυτοανοσων ,πηγα και για δευτερη γνωμη σε διαφορετικο νευρολογο ,καπου εκει εκανα και παρακεντηση οπου εδειξε θετικες ολιγοκλωνικες ζωνες ,και ξανα μαγνητικη που ηταν καλυτερη και αρκετες εστιες ειχαν εξαφανιστη και μετα απο δυο μηνες παλι μαγνητικη ωσπου μετα απο 8 μηνες παθαινω υποτροπη οπου ειχα παλι εντονους πονους και καποιες κραμπες στην αρχη η γιατρος (νευρολογος αυτη την φορα) μου ελεγε οτι κατι αλλο ειναι και εμεινα και χειροτερευα ωσπου πηγα παλι για μαγνητικη και ειχα ενεργες εστιες οπου μου ειπαν πλεον οτι ειναι σκπ.Εκει χωρις να το καταλαβω και εγω και επειδη φοβηθηκα μου εδωσε το tecfidera , ταυτοχρονα ειχα ξεκινησει να αλλαζω διατροφη ,ξεκινησα καποιες βιταμινες ,κομενα ξενυχτια τσιγαρα και ποτα αυτη ηταν η ζωη μου μεχρι τοτε!!!
και την σημερο ημερα ειμαι αρκετα καλα δεν ειμαι οπως πρωτα αλλα και οσο περναει ο καιρος βλεπω οτι γινομαι καλυτερα αλλα με πολυ προσεγμενη διατροφη χωρις ζαχαρη ,γλουτενη,γαλακτοκομικα περιπου οπως ειναι της terry wahls.
Ευτυχως που τοτε που τα ειχα δει ολα μαυρα και οτι ειχε καταστραφη η ζωη μου ειχα καποιους φιλους που μου σταθηκαν και βρηκα και αυτο εδω το φορουμ οπου αντλησα παρα πολλες πληροφοριες τις οποιες μεταδιδω και σε αλλα ατομα που τυγχανει να μιλαω, αν και απο οτι βλεπω οι περισσοτεροι θελουν να περνουν φαρμακα αντι για εναν εναλλακτικο τροπο ζωης!!!!!!
Αυτη ειναι η ιστορια μου! Μαλλον εγραψα πολλα!!!
και την σημερο ημερα ειμαι αρκετα καλα δεν ειμαι οπως πρωτα αλλα και οσο περναει ο καιρος βλεπω οτι γινομαι καλυτερα αλλα με πολυ προσεγμενη διατροφη χωρις ζαχαρη ,γλουτενη,γαλακτοκομικα περιπου οπως ειναι της terry wahls.
Ευτυχως που τοτε που τα ειχα δει ολα μαυρα και οτι ειχε καταστραφη η ζωη μου ειχα καποιους φιλους που μου σταθηκαν και βρηκα και αυτο εδω το φορουμ οπου αντλησα παρα πολλες πληροφοριες τις οποιες μεταδιδω και σε αλλα ατομα που τυγχανει να μιλαω, αν και απο οτι βλεπω οι περισσοτεροι θελουν να περνουν φαρμακα αντι για εναν εναλλακτικο τροπο ζωης!!!!!!
Αυτη ειναι η ιστορια μου! Μαλλον εγραψα πολλα!!!
τα πάντα είναι ενέργεια