eugenia έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 12, 2016 4:18 pm
Γεια σας !!!θελω να μοιραστω το προβλημα μου μαζι σας και να ακουσω τη γνωμη σας...πριν ενα χρονο ξεκινησε μια ενοχλητικη φαγουρα στα ποδια χωρις εξανθηματα...παρ ολα αυτα μετσ το ξυσιμο δημιουργουνταν φουσκωματα σαν νυγμοι...πηγα σε δερματολογο στον ανδρεα συγγρο και μου πε οτι ειναι ψυχοσωματικο...μου εδωσε αντισταμινικα και κορτιζονουχα αλοιφη που δεν τα πηρα γιατι την ελεγχα σχετικα μονη μου...αρχισα να διαβαζω συμπτωματα στο ιντερνετ και εγινα νοσοφοβικια...νομιζα μονιμα οτι πασχω απο διαφορες ασθενειες!!!τωρα βλεπω σκιες σε φωτεινα σημεια και ειμαι σιγουρη οτι πασχω απο σκπ...εκανα μαγνητικη εγκεφαλου στην οποια ειχα πολυ μικρες ατυπες εστιες και με διαβεβαιωσαν 2 νευρολογοι οτι αποκλειουν σκπ καθως εχω αριστη κλινικη εικονα και φυσιολογικο οπτικο νευρο...τελος πηγα σε εναν πολυ φημισμενο νευρολογο ψυχιατρο και μου ειπε να κανω και μια μαγνητικη θωρακος και αυχενα αν και πιστευει οτι θα βγουν καθαρες...ειμαι 22 και δεν εχω ορεξη να παω ουτε για δουλεια ουτε σχολη το μονο που κανω ειναι να πινω για να ξεχασω!!!παρακαλω τις γνωμες σας ...ευχαριστω εκ τω προτερων
Δεν ξέρω απο τι ηταν οι μικρες ατυπες εστιες αλλα εγω σου προτείνω να πας και αλλου σε ιατρο να του δείξεις την μαγνητικη σου για να σου πει τι εχει να σου πει. Φυσικα δεν λεω πως ντεκε καλα εχεις σκπ . αλλα να ξερεις οτι μθα μερα ειδα στο νοσοκομειο ενα κοριτσακι οχι πολυ μικρο γυρω στα 12 που ειχε κανει μαγνητικη .εγω ημουν ηδη διαγνωσμενη ..και πιασαμε δηλ η μαμα μου ρωτησε τι ειχε το κορίτσι και εκανε την εξεταση
Ημουν και εγω μπροστα και ειπε πως η μικρη της ειχε διαγνωσθει με σκπ αλλα τωρα συνηλθε ..της κρατησε μια βδομάδα μονο ετσι μας ειπε και τωρα που εκανε μαγνητικη εφυγαν οι εστιες. Και φυσικα απιρησαμε και οι δυο πως γινεται αυτο ..κι ομως γινεται.
Μπορει να μην εχεις τιποτα και περισσοτερο τα συμπτωματα να ηταν απο ανχος
Παντως σου προτεινω να κανεις οπως σου αρέσει και να προσπαθησεις να το ξεπεράσεις να ζησεις την ζωη σου γιατι η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ανχονομαστε .τωρα που μπορεις καντο γιατι μετα θα το μετανιωσεις