• βασικα... καλησπερα σασ!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #99680  από ειρηνη31
 Δευ Φεβ 10, 2014 11:23 pm
:smile-hi: Καλησπερα σε ολουσ! Καινουρια κ εγω εδω αλλα χωρισ κατι σιγουρο για την παθ ηση μου! Πριν 15 χρονια ξεκινησε η δικη μου ιστορια με φλεγμονωδη ψευδοογκο πισω απο το δεξιο ματι στην αρχη. Αφου με ειχαν δει ρευματολογοι κ ελεγαν οτι δεν ανηκω σε αυτουσ, οινευρολογοι μου εδωσαν κορτιζονη. Την πηρα 1.5 χρονο. Ηρεμησα μεχρι το 2005. Ξανα στο πανεπιστιμιακο με πονο στο αριστερο ματι. Παλι φλεγμονωδησ ψευδοογκοσ. Παλι 1 χρονο κορτιζονη. Κουραστικα κ βαρεθηκα να κανω τοσα χιλιομετρα μεχρι το πανεπιστιμιακο κ βρηκα ιδιωτη γιατρο. Απο το 09 παρουσιαζω απομυελινωση αλλα η γιατροσ που με παρακολουθει δεν το ονομαζει σκπ. Μαλλον ρευματοειδησ αρθριτιδα που δεν εχει ξεσπασει υποστηριζει. Τησ ελεγα μετα τισ γιορτεσ οτι νιωθω πιεση στα αγγεια του κεφαλιου κ αντι μαγνητικη μου εγραψε ηρεμιστικα. Πηγα παλι στο πανεπιστιμιακο στο διευθυντη τησ νευ/κησ. Με εξετασε,ειδε τισ μαγνητικεσ κ ειπε να μπ για εξετασεισ κ παρακεντηση. Εχω ασταθεια αλλα μουδιασματα νομιζω οχι. Σε καποιεσ ελαχιστεσ φασεισ μια μικρη ακρατεια. Ειμαι μαμα εδω κ 2 χρονια κ οτι εχει σχεση με την υγεια επαψε να ειναι παιχνιδι! Εχω παρει αρκεταφαρμακα. Θελω ενα ονομα για αυτο που εχ κ ασ ειναι κ σκπ- ελεοσ-!!ευχαριστω!
 #99683  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Φεβ 11, 2014 8:36 am
:smile-hi: Καλημερα Ειρηνη !!!!!! Μεγαλη ταλαιπωρια περνας , βρε κοριτσι μου ! Μακαρι να μπορουσα να σου πω κατι που θα σε βοηθησει . Δεν μπορω , ομως . Δυστυχως . Παντως , τα συμπτωματα σου , σε μενα τουλαχιστον , δεν θυμιζουν σκπ .....Πρεπει να συνεχισεις να ψαχνεσαι ...Να βρεθει ποιο ειναι το προβλημα για να παρεις την ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ φαρμακευτικη αγωγη . Πιστευω οτι ΔΕΝ εχει σημασια το ονομα της παθησης .....Τι να το κανεις το ονομα ? Αυτο που εχει σημασια ειναι να ανακουφιστεις απο τα συμπτωματα ! Ετσι δεν ειναι ? Λες οτι εισαι μαμα ...Να σου ζησει το παιδακι σου .Να ειναι γερο και ευτυχισμενο , παντα !Καταλαβαινω οτι επειδη εχεις παιδι , ανησυχεις περισσοτερο για την υγεια σου !Ετσι ειμαστε εμεις οι μαμαδες.......Ομως....ενα παιδι ειναι πηγη δυναμης και αισιοδοξιας ! Δες το ετσι και ..ΠΑΛΕΨΕ ........Ευχομαι να πανε ολα καλα ! Ενημερωσε μας ! :smile-kiss:
 #99687  από ειρηνη31
 Τρί Φεβ 11, 2014 10:03 am
καλημέρα κ σε εσενα Αννα 59! Σιγουρα το ονομα δεν εχει σημασια οσο το να βρεθει τι ακριβως εχω!! Μακαρι αυτό που εχω να μην είναι σκπ απλως εχω μια φοβια ότι ισως είναι λογω της αστάθειας που εχω τα τελευταια χρονια κ ελαχιστα μουδιάσματα στη ραχοκοκαλιά, μικρης εντασης και όχι μονιμα,κ μια μικρη ακρατια στις περιοδους της εξαρσης . Δεν εχω τελειωσει ιατρικη αρα δεν ξερω! Εχω ταλαιπωρηθεί περισσοτερο από οσα εγραψα κ από φαρμακα κ δοκιμες........!!! Μακαρι να μην είναι αλλα κ αν είναι ευπροσδεκτη μετα από τοσα χρονια ταλαιπορια! Περαστικα σε ολο τον κοσμο κ οσο πιο ανωδυνα γινετε!!!
 #99689  από nina1972
 Τρί Φεβ 11, 2014 11:22 am
Καλωσόρισες Ειρήνη! είμαι και γω στην κατηγορία δεν ξέρω τι έχω......περιμένω ακόμα απαντήσεις και ποιος ξέρει για πόσο ακόμα, μιας και η γιατρός που με παρακολουθεί λέει πως στην περίπτωση που μια εξέταση που έκανα τελευταία βγει αρνητική, θα περιμένουμε και βλέπουμε....... Πόση υπομονή πια;;;;;; Καλό κουράγιο κορίτσι μου και καλή υπομονή! Σου εύχομαι να βρεις γρήγορα λύση!
 #99691  από ειρηνη31
 Τρί Φεβ 11, 2014 11:49 am
Ευχαριστω Νινα! Υπομονη θελει σιγουρα αλλα που την πουλανε κανεις δε ξερει! Εχω αγχωθεί λιγο γιατι μου ζητηθηκε παρακεντηση, κ φοβάμαι λογω του παιδιου, την εξεταση! Δεν ξερω τι θα κανω αλλα κατι πρεπει να κανω.... Βαρεθηκα να είμαι πειραμα για 15 χρονια! Νομιζω ότι δεν είμαι η μονη...! Ότι καλυτερο σου ευχομαι!
 #99697  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Φεβ 11, 2014 1:41 pm
ειρηνη31 έγραψε:Ευχαριστω Νινα! Υπομονη θελει σιγουρα αλλα που την πουλανε κανεις δε ξερει! Εχω αγχωθεί λιγο γιατι μου ζητηθηκε παρακεντηση, κ φοβάμαι λογω του παιδιου, την εξεταση! Δεν ξερω τι θα κανω αλλα κατι πρεπει να κανω.... Βαρεθηκα να είμαι πειραμα για 15 χρονια! Νομιζω ότι δεν είμαι η μονη...! Ότι καλυτερο σου ευχομαι!
:smile-hi: Ειρηνακι !!!!! Αν πρεπει να κανεις παρακεντηση , τοτε θα την κανεις .Αν ειναι να βοηθησει στη διαγνωση και στην αντιμετωπιση του προβληματος σου , τοτε θα την κανεις ! Δεν ειναι και τοσο φοβερη εμπειρια ......Απλως θα ακολουθησεις τις οδηγιες του γιατρου σου.
 #99707  από evaggelia012
 Τρί Φεβ 11, 2014 6:57 pm
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΡΗΝΗ!!Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.
ΕΡΩΤΗΣΗ - ΠΡΟΚΛΗΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ- ΟΠΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΘΩΡΑΚΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΧΕΝΑ?
 #99708  από ειρηνη31
 Τρί Φεβ 11, 2014 7:20 pm
Καλησπερα Ευαγγελια! Τα προκλητα δυναμικα κ την παρακεντηση μου την προτεινε ο διευθυντησ τησ νευρ/κησ που πηγα προ λιγων ημερων! Η απορια μου ειναι να κανω τον κοπο να παω μα λιγεσ μερεσ ειναι ή παλι απο την αρχη θα ειμαι χωρισ απαντησεισ? Εσυ τα εχεισ κανει? Οη, γιατροι σου προσ τα που πανε?
 #99713  από evaggelia012
 Τρί Φεβ 11, 2014 9:46 pm
Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΩΔΥΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ.ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΑΠΛΟΜΥΕΛΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΑΡΙΘΜΟ.ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ.ΕΜΕΝΑ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΡΠΗΤΟΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΘΑ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΜΕ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΣΧΗΜΑ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΟΤΙ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΧΑΠΑΚΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ?
 #99717  από nina1972
 Τρί Φεβ 11, 2014 11:43 pm
ειρηνη31 έγραψε:Ευχαριστω Νινα! Υπομονη θελει σιγουρα αλλα που την πουλανε κανεις δε ξερει! Εχω αγχωθεί λιγο γιατι μου ζητηθηκε παρακεντηση, κ φοβάμαι λογω του παιδιου, την εξεταση! Δεν ξερω τι θα κανω αλλα κατι πρεπει να κανω.... Βαρεθηκα να είμαι πειραμα για 15 χρονια! Νομιζω ότι δεν είμαι η μονη...! Ότι καλυτερο σου ευχομαι!

Την παρακέντηση μη τη φοβάσαι, αρκεί να μείνεις ξαπλωμένη για τρεις μέρες και να πίνεις πολλά νερά. Οπότε κανόνισε φύλαξη για το παιδί. Αν περάσουν αυτές οι μέρες τότε θα είσαι όπως πριν! Φοβόμουν και γω πολύ την παρακέντηση, αλλά τελικά είναι σαν .....αιμοληψία από τη σπονδυλική στήλη. :smile-rofl: Εννοείται ότι για τα παιδιά ήταν η μαμά μου κοντά μου. Ότι θες ρώτα και θα σου πούμε.