Καλησπερα σε ολουσ! Καινουρια κ εγω εδω αλλα χωρισ κατι σιγουρο για την παθ ηση μου! Πριν 15 χρονια ξεκινησε η δικη μου ιστορια με φλεγμονωδη ψευδοογκο πισω απο το δεξιο ματι στην αρχη. Αφου με ειχαν δει ρευματολογοι κ ελεγαν οτι δεν ανηκω σε αυτουσ, οινευρολογοι μου εδωσαν κορτιζονη. Την πηρα 1.5 χρονο. Ηρεμησα μεχρι το 2005. Ξανα στο πανεπιστιμιακο με πονο στο αριστερο ματι. Παλι φλεγμονωδησ ψευδοογκοσ. Παλι 1 χρονο κορτιζονη. Κουραστικα κ βαρεθηκα να κανω τοσα χιλιομετρα μεχρι το πανεπιστιμιακο κ βρηκα ιδιωτη γιατρο. Απο το 09 παρουσιαζω απομυελινωση αλλα η γιατροσ που με παρακολουθει δεν το ονομαζει σκπ. Μαλλον ρευματοειδησ αρθριτιδα που δεν εχει ξεσπασει υποστηριζει. Τησ ελεγα μετα τισ γιορτεσ οτι νιωθω πιεση στα αγγεια του κεφαλιου κ αντι μαγνητικη μου εγραψε ηρεμιστικα. Πηγα παλι στο πανεπιστιμιακο στο διευθυντη τησ νευ/κησ. Με εξετασε,ειδε τισ μαγνητικεσ κ ειπε να μπ για εξετασεισ κ παρακεντηση. Εχω ασταθεια αλλα μουδιασματα νομιζω οχι. Σε καποιεσ ελαχιστεσ φασεισ μια μικρη ακρατεια. Ειμαι μαμα εδω κ 2 χρονια κ οτι εχει σχεση με την υγεια επαψε να ειναι παιχνιδι! Εχω παρει αρκεταφαρμακα. Θελω ενα ονομα για αυτο που εχ κ ασ ειναι κ σκπ- ελεοσ-!!ευχαριστω!
 Καλησπερα σε ολουσ! Καινουρια κ εγω εδω αλλα χωρισ κατι σιγουρο για την παθ ηση μου! Πριν 15 χρονια ξεκινησε η δικη μου ιστορια με φλεγμονωδη ψευδοογκο πισω απο το δεξιο ματι στην αρχη. Αφου με ειχαν δει ρευματολογοι κ ελεγαν οτι δεν ανηκω σε αυτουσ, οινευρολογοι μου εδωσαν κορτιζονη. Την πηρα 1.5 χρονο. Ηρεμησα μεχρι το 2005. Ξανα στο πανεπιστιμιακο με πονο στο αριστερο ματι. Παλι φλεγμονωδησ ψευδοογκοσ. Παλι 1 χρονο κορτιζονη. Κουραστικα κ βαρεθηκα να κανω τοσα χιλιομετρα μεχρι το πανεπιστιμιακο κ βρηκα ιδιωτη γιατρο. Απο το 09 παρουσιαζω απομυελινωση αλλα η γιατροσ που με παρακολουθει δεν το ονομαζει σκπ. Μαλλον ρευματοειδησ αρθριτιδα που δεν εχει ξεσπασει υποστηριζει. Τησ ελεγα μετα τισ γιορτεσ οτι νιωθω πιεση στα αγγεια του κεφαλιου κ αντι μαγνητικη μου εγραψε ηρεμιστικα. Πηγα παλι στο πανεπιστιμιακο στο διευθυντη τησ νευ/κησ. Με εξετασε,ειδε τισ μαγνητικεσ κ ειπε να μπ για εξετασεισ κ παρακεντηση. Εχω ασταθεια αλλα μουδιασματα νομιζω οχι. Σε καποιεσ ελαχιστεσ φασεισ μια μικρη ακρατεια. Ειμαι μαμα εδω κ 2 χρονια κ οτι εχει σχεση με την υγεια επαψε να ειναι παιχνιδι! Εχω παρει αρκεταφαρμακα. Θελω ενα ονομα για αυτο που εχ κ ασ ειναι κ σκπ- ελεοσ-!!ευχαριστω! Καλησπερα σε ολουσ! Καινουρια κ εγω εδω αλλα χωρισ κατι σιγουρο για την παθ ηση μου! Πριν 15 χρονια ξεκινησε η δικη μου ιστορια με φλεγμονωδη ψευδοογκο πισω απο το δεξιο ματι στην αρχη. Αφου με ειχαν δει ρευματολογοι κ ελεγαν οτι δεν ανηκω σε αυτουσ, οινευρολογοι μου εδωσαν κορτιζονη. Την πηρα 1.5 χρονο. Ηρεμησα μεχρι το 2005. Ξανα στο πανεπιστιμιακο με πονο στο αριστερο ματι. Παλι φλεγμονωδησ ψευδοογκοσ. Παλι 1 χρονο κορτιζονη. Κουραστικα κ βαρεθηκα να κανω τοσα χιλιομετρα μεχρι το πανεπιστιμιακο κ βρηκα ιδιωτη γιατρο. Απο το 09 παρουσιαζω απομυελινωση αλλα η γιατροσ που με παρακολουθει δεν το ονομαζει σκπ. Μαλλον ρευματοειδησ αρθριτιδα που δεν εχει ξεσπασει υποστηριζει. Τησ ελεγα μετα τισ γιορτεσ οτι νιωθω πιεση στα αγγεια του κεφαλιου κ αντι μαγνητικη μου εγραψε ηρεμιστικα. Πηγα παλι στο πανεπιστιμιακο στο διευθυντη τησ νευ/κησ. Με εξετασε,ειδε τισ μαγνητικεσ κ ειπε να μπ για εξετασεισ κ παρακεντηση. Εχω ασταθεια αλλα μουδιασματα νομιζω οχι. Σε καποιεσ ελαχιστεσ φασεισ μια μικρη ακρατεια. Ειμαι μαμα εδω κ 2 χρονια κ οτι εχει σχεση με την υγεια επαψε να ειναι παιχνιδι! Εχω παρει αρκεταφαρμακα. Θελω ενα ονομα για αυτο που εχ κ ασ ειναι κ σκπ- ελεοσ-!!ευχαριστω!
 Καλησπερα σε ολουσ! Καινουρια κ εγω εδω αλλα χωρισ κατι σιγουρο για την παθ ηση μου! Πριν 15 χρονια ξεκινησε η δικη μου ιστορια με φλεγμονωδη ψευδοογκο πισω απο το δεξιο ματι στην αρχη. Αφου με ειχαν δει ρευματολογοι κ ελεγαν οτι δεν ανηκω σε αυτουσ, οινευρολογοι μου εδωσαν κορτιζονη. Την πηρα 1.5 χρονο. Ηρεμησα μεχρι το 2005. Ξανα στο πανεπιστιμιακο με πονο στο αριστερο ματι. Παλι φλεγμονωδησ ψευδοογκοσ. Παλι 1 χρονο κορτιζονη. Κουραστικα κ βαρεθηκα να κανω τοσα χιλιομετρα μεχρι το πανεπιστιμιακο κ βρηκα ιδιωτη γιατρο. Απο το 09 παρουσιαζω απομυελινωση αλλα η γιατροσ που με παρακολουθει δεν το ονομαζει σκπ. Μαλλον ρευματοειδησ αρθριτιδα που δεν εχει ξεσπασει υποστηριζει. Τησ ελεγα μετα τισ γιορτεσ οτι νιωθω πιεση στα αγγεια του κεφαλιου κ αντι μαγνητικη μου εγραψε ηρεμιστικα. Πηγα παλι στο πανεπιστιμιακο στο διευθυντη τησ νευ/κησ. Με εξετασε,ειδε τισ μαγνητικεσ κ ειπε να μπ για εξετασεισ κ παρακεντηση. Εχω ασταθεια αλλα μουδιασματα νομιζω οχι. Σε καποιεσ ελαχιστεσ φασεισ μια μικρη ακρατεια. Ειμαι μαμα εδω κ 2 χρονια κ οτι εχει σχεση με την υγεια επαψε να ειναι παιχνιδι! Εχω παρει αρκεταφαρμακα. Θελω ενα ονομα για αυτο που εχ κ ασ ειναι κ σκπ- ελεοσ-!!ευχαριστω!

Εννοείται ότι για τα παιδιά ήταν η μαμά μου κοντά μου. Ότι θες ρώτα και θα σου πούμε.
 Εννοείται ότι για τα παιδιά ήταν η μαμά μου κοντά μου. Ότι θες ρώτα και θα σου πούμε.