Αγαπημένοι συνάδελφοι καλησπέρα,
δεν είχα διάθεση να αντιπαρατεθώ με κανέναν

.Απλά τακτοποιώ κάποια που μου φαίνονται σημαντικά, για να καταλαβαινόμαστε περισσότερο μεταξύ μας

.
titi μου γλυκειά από τη στιγμή που σε άγγιξε το συγκεκριμένο, καλά έκανες και το πόσταρες.Το ίδιο κάνω κι εγώ όταν βρω κάτι που μου "λέει" κάτι.Δεν έχει να κάνει με σένα η δική μου άποψη.Άλλωστε δεν την ασπάστηκαν τα μέλη
Η παρέμβασή μου έγινε για το υποθετικό ερώτημα, που εξακολουθώ να το θεωρώ π@παριά μεγάλη

.Όπως εξάλλου βρίσκω τα υποθετικά ερωτήματα στο σύνολό τους.Θα εξηγήσω τα επιχειρήματά μου παρακάτω.
Αυτό το κείμενο έχει σπουδαίο νόημα γι αυτή την κοπέλα που το έγραψε και για όσους θέλουν να μπουν στα παπούτσια της(κυρίως υγιείς, ή "ωσάν" υγιείς....)
Αν το ίδιο ποστ το διάβαζα πριν 6 χρόνια, όταν δηλαδή βρισκόμουν ("ωσάν" υγιής) ανάμεσα σε δύο βάρκες, τη μία της φυσιολογικότητας και την άλλη της ανημπόριας, θα απαντούσα με λόγια του τύπου, -όλα τα μπορείς αρκεί να το θες

.Θα μιλούσα όμως από τη βάρκα της φυσιολογικότητας.Ας μην το ξεχνάμε

( τότε εγώ δυσκολευόμουν να βρω τί είμαι τελικά, γι αυτό το έλεγα

).
Σήμερα που η βάρκα της αναπηρίας είναι το σπίτι μου, σήμερα που προσπαθώ να αποδομήσω την τότε φυσιολογικότητα(μακάρι να τα καταφέρω

) επειδή δεν με αφορά πια, σήμερα που φυσιολογικό για μένα είναι να περπατώ με τέσσερα πόδια αργά, πολύ αργά κάποιες φορές και να κατουριέμαι πάνω μου αν δεν προλάβω να είμαι εγκαίρως στο πίπι room, αυτές οι "συμβουλές" που είναι από καρδιάς και καλοπροαίρετες, μου μοιάζουν περιττές, ή να έχουμε να λέμε για να μας ακούμε(το έκανα πολύ)

.
Αυτές είναι οι απόψεις μου σήμερα και με βοηθούν πολύ