χαχαχαχα...ρωτα δεν εχω προβλημα. λοιπον οχι παρακεντηση δεν προτεινε ο γιατρος. τωρα αρχιζουν τα ΔΥΣΚΟΛΑ για μενα. εμενα η γυναικα μου εχει ενα θεμα με τις μαγνητικες. ειναι κλειστοφοβικη δεν φοβαται καθολου τα αποτελεσματα αλλα μην της πεις ξαπλωσε στο τουνελ. πριν λιγο καιρο λοιπον επειδη θα γυρνουσε στην δουλεια της και θα αφηνε την κορη της ηταν στρεσαρισμενη πολυ. ηξερε και στο μυαλο της οτι πλησιαζει η μαγνητικη και αρχισε να ψιλοφρικαρει. θεωρησα λοιπον για να την χαλαρωσω και μην φαει καμια καινουρια ωση μονο και μονο απο την στεναχωρια της (παιζει ρολο) να της "επιτρεψω" να καθηστερησει την μαγνητικη για το νεο ετος και χαρηκε το σκασμενο..χαχαχαχα...αν δεν ημουν εγω δεν θα εκανε καμια ρε σου λεω στην κοσμαρα της. εντωμεταξυ δεν ειναι και πολυ της συμβατικης ιατρικης και πιστευει στην ομοιοπαθητικη και αφου δεν κανει αλλη θεραπεια κανει ομοιπαθητικη. δεν την αδικω βασικα γιατι εχω δει αποτελεσματα σε πολλες περιεργες παθησεις αλλα ειπαμε. ποτε δεν ξερεις 100% ποιο ειναι το σωστο. σωματικα ειναι μια χαρα και ψυχολογικα επισης ειδικα οταν ειναι με την κορη μας. δουλευει και μεγαλωνει το παιδι μας υποδειγματικα. η λαλακια (καταλαβες...χιχιχι) ξερεις πια ειναι? οταν νοιωθει κουραση ας πουμε δεν ξερεις απο που προερχεται. εμενα το μυαλο μου παει κατευθειαν στο κακο ενω δεν κοιταω που δουλευει φουλ ρυθμο και μεγαλωνει ενα παιδι και ξυπναει 3-4 φορες την νυχτα να θυλασει. αντε ψαξε τωρα. αν περασει κανεναν πονο οπως ολοι οι ανθρωποι του πλανητη...παρε τον πετρο στο ιντερνετ να ψαχνει...
δεν ξερω τι πρεπει και δεν πρεπει να κανω απλως προσπαθω να βλεπω τα θετικα αν και δεν σου κρυβω οτι δν τα καταφερνω και παντα. ειναι το σκουλικι της λεξης παιδι μου . αν στο βαλουν στο μυαλο ολο εκει παει το ρημαδι. εγω ας πουμε μπορει να μουδιασω λεμε ολοκληρος για τον χ λογο και να μην δωσω βαση αλλα να πονεσει το νυχακι της και να παθω ηλεκτροσοκ..χαχαχα.
αυτα...νομιζω απαντησα και με το παραπανω...χαχαχα
δεν ξερω τι πρεπει και δεν πρεπει να κανω απλως προσπαθω να βλεπω τα θετικα αν και δεν σου κρυβω οτι δν τα καταφερνω και παντα. ειναι το σκουλικι της λεξης παιδι μου . αν στο βαλουν στο μυαλο ολο εκει παει το ρημαδι. εγω ας πουμε μπορει να μουδιασω λεμε ολοκληρος για τον χ λογο και να μην δωσω βαση αλλα να πονεσει το νυχακι της και να παθω ηλεκτροσοκ..χαχαχα.
αυτα...νομιζω απαντησα και με το παραπανω...χαχαχα
Αν θες να διορθώσεις τελίτσες στην μαγνητική... υπάρχει και το photoshop.