• ms και εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #99206  από sofia
 Τετ Ιαν 29, 2014 10:58 am
Μαθήματα από το πρώτο πυχίο δεν αναγνωρίζονται όταν ο τομέας της σχολής είναι εντελώς διαφορετικός από το προηγούμενο πτυχίο. Αν, π.χ., από το Πολυτεχνείο πας στη Θεολογία, τι να σου αναγνωρίσουν, το μάθημα Ρυμοτομίας ή το μάθημα Στατικής;
Όταν όμως η φύση της σχολής είναι παρόμοια, σίγουρα θα αναγνωριστούν αντίστοιχα μαθήματα.
Απ΄όσο ξέρω, το μηχανογραφικό (για την κατηγορία του 5%) δε συμπληρώνεται πλέον στο Λύκειο, αλλά απευθείας (ηλεκτρονικά) στο Υπουργείο Παιδείας. Μ' αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται το απόρρητο του κάθε υποψηφίου. Γιατί θα πρέπει δηλ. ο κάθε καθηγητής ή Λυκειάρχης να γνωρίζει την πάθησή σου;
Επιτέλους και κάτι σωστό!!
 #99207  από adrCy
 Τετ Ιαν 29, 2014 11:15 am
sofia έγραψε:Μαθήματα από το πρώτο πυχίο δεν αναγνωρίζονται όταν ο τομέας της σχολής είναι εντελώς διαφορετικός από το προηγούμενο πτυχίο. Αν, π.χ., από το Πολυτεχνείο πας στη Θεολογία, τι να σου αναγνωρίσουν, το μάθημα Ρυμοτομίας ή το μάθημα Στατικής;
Όταν όμως η φύση της σχολής είναι παρόμοια, σίγουρα θα αναγνωριστούν αντίστοιχα μαθήματα.
αυτο ρωτούσα, ευχαριστώ!
καλημερα :)
 #99288  από nick1981
 Παρ Ιαν 31, 2014 12:31 am
σοφια,
μαλλον το υφος σου ηταν ειρωνικο κ αν κ δεν θα επρεπε σου απανταω....
1. λες να μιλαω για πτυχια τα οποια δεν σχετιζονται? μαλλον μ περνας για ηλιθιο!!!!α κ επειδη με περασες κ για αμορφωτο παραλληλα ειμαι κ υποψηφιος διδακτορας στο ΕΜΠ (ΣΧΟΛΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ). δεν ξερω αν στο ειπα..
αιντε!!

2. εχεις προσωπικη εμπειρια κ εισαι σιγουρη γι αυτο?!!ΣΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ή ετσι να γινεται κουβεντα!!

εγω εχω πρωτο πτυχιο γεωλογιας με μεταπτυχιακο σε υλικα κ μαλιστα ασχοληθηκα με τσιμεντο!!
κ στους πολιτικους μηχανικους...που ελπιζω να ξερεις τη σαναφεια μεταξυ των 2 σχολων αν εχεις παρει πτυχιο απο τριτοβαθμια
πως ο τομεας γεωτεχνικης διδασκεται απο γεωλογους κ εχουμε τα ιδια τα μαθηματα!!ΚΑΜΙΑ 15ΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ!!

ο τροπος εισαγωγης με το 5% ειναι με απολυτηριο λυκειου κ δεν σου αναγνωριζουν κανενα μαθημα!

πασο σου δινουν ενω αυτοι απο κατατακτηριες οχι.
ασφαλιση σιτιση, κανονικα
βιβλια κανονικα οχι αλλα ειπα οτι γινεται

ΤΕΛΟΣ

καλο βραδυ κ συγγνωμη για το υφος. απευθυνομαι στους 'παλιους' συμφορουμιτες ...ξερουν αυτοι!!
 #99299  από sofia
 Παρ Ιαν 31, 2014 11:39 am
Καλέ μου, nick1981,
στενοχωρήθηκα πολύ που διέκρινες ειρωνεία στα γραφόμενά μου. Σε καμία περίπρωση δεν ειρωνεύομαι, πόσω μάλλον εδώ μέσα που είμαστε μια οικογένεια προσπαθώντας να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον, με ό,τι γνώσεις διαθέτει ο καθένας.
Εγώ απευθυνόμουν σε συνασθενείς μας, που με προσωπικά μηνύματα μού θέτουν ερωτήσεις πάνω σ΄αυτό το θέμα και εξακολουθώ να απορώ πού είδες την ειρωνεία. :smile-shake:
Παρ΄όλα αυτά, ζητώ συγγνώμη!
 #99800  από mitsos
 Παρ Φεβ 14, 2014 1:21 pm
δεν υπάρχει όριο ηληκίας...ο μόνος περιορισμός είναι ο αυθαίρετος τρόπος που τα πανεπιστήμια ορίζουν ποιες ασθένειες δεν δέχονται...όπως είπε και η σοφία,το βιολογικό αθήνας δέχεται την σκπ και το πάτρας δεν το δέχεται...ααα επίσης μ κανε εντύπωση πως η ιερατική σχολή απορίπτει της περισσότερς παθήσεις...θέλουν γερά παιδια ίσως :smile-wink: :smile-angel: