ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ .ΠΗΓΕ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΠΑ (ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ 90% ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ Από ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΜΕ ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΤΕΤΡΑΠΛΗΓΙΑ ΟΚΔ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ )ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΠΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΠΑ ΟΤΙ Ο ΑΙΤΩΝ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 16 ΠΑΡ 1 ΤΟΥ 1798/88.ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΠΑ( ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ) Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ .ΤΟΥΣ ΕΚΤΥΠΩΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
ΙΡΜΑ έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ .ΠΗΓΕ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΠΑ (ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ 90% ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ Από ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΜΕ ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΤΕΤΡΑΠΛΗΓΙΑ ΟΚΔ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ )ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΠΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΠΑ ΟΤΙ Ο ΑΙΤΩΝ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 16 ΠΑΡ 1 ΤΟΥ 1798/88.ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΠΑ( ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ) Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ .ΤΟΥΣ ΕΚΤΥΠΩΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩΜια απο τα ίδια με ποσοστό 80% πήγα μου είπαν τα ίδια.... Και επιπλέον,επειδή ήθελα απαλλαγή για 2000 κυβικά,ανατρεξανε στην παλια εγκύκλιο,ότι πρέπει να έχεις κομμένο πόδι η χέρι,η να έχεις 100% .....αναπηρία....
Εγώ που έχω 80% με παραπαρεση δεξιά,με παραπληγικο και είμαι σε καρότσι δεν ισχυει.....
**** τους πολιτικούς και το ******** το κεφάλι μας που κάθε 4 χρονιά ψηφίζουμε με το κάτω κεφάλι,μήπως και μας βολέψει κάποιος.....
Δεν πειράζει θα έχουμε, πλεόνασμα,WiFi,και θα έχουμε σε όσους μπορούν να δουλέψουν εργασία.....
Για την ιστορία....είχα περάσει επιτροπή τον Σεπτέμβρη,πήρα ξανά το παραπληγικο αλλά δεν έχω πληρωθει,Ούτε αναδρομικα,ούτε κανονικά στην σύνταξη μου.....Μου είχαν πει σε 6 μήνες,τόσο πάει διότι από Σεπτέμβρη,θα πληρωθώ,κατα Φεβρουάριο- Μάρτιο,λόγο ότι θα περάσει επιτροπή το χαρτί,μέχρι να πληρωθώ......