• ΕΛΠΙΔΑ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #96763  από Νίκος_76
 Δευ Νοέμ 18, 2013 12:43 am
Δέσποινα και fofo όλα θα πάνε καλά. Βλέπω ότι μαζευόμαστε νέα μέλη, λοιπον τέρμα τα παιχνίδια.
Οι παλαιοι να κοιτάξουν σύντομα να γίνουν καλά. Για να μη πω αύριο, μέχρι τα χριστούγεννα να κοιταχτε να ξεφορτωθείτε τη παλιο μπλιαχ χχχχφτου φτου """φιλη""" μας να παρουμε σειρά εμείς.
Εγώ έτσι για να θυμηθώ τα παλιά, πηγα πορεια περπάτησα 3 ωρες πηγα να καταρρευσω αρχισαν να μουδιαζουν όλα χερι ποδι πλευρα, τα γόνατα λύγιζαν.... νευρίασα τόσο πολύ που έβλεπα ότι run out of time και ξαφνικα μου πέρασαν όλα. Δεν έχουμε πρόβλημα εμεις η μπλιαχ χχχφτου φτου ""φίλη"" μας έχει πρόβλημα με μας και μάλιστα μεγάλο. Θα της αλλαξουμε τα φώτα.
Αφου σας λέω αν ήμουν γιατρος θα επικέντρωνα την έρευνα μου ώστε να κατασκευάσω
το σουπερ ντουπερ ουαου αυτοαυτοάνοσο νόσημα που θα κατάστρεφε το αυτοάνοσο νοσημα μεχρι να έρθει Χ. Μετά θα έτρωγα δυο πιτογυρα(ασχετο αυτο).
φιλάκιααααααααα

ΥΓ προχθές χτυπησα 2 xanax, ανοιγω το laptop και ήθελα να σας πω καληνυχτα, αλλα κοιμήθηκα αγκαλιά με το πληκτρολογιο. Κανουν δουλειά αυτα.

:smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
 #96764  από Νίκος_76
 Δευ Νοέμ 18, 2013 12:50 am
Τελευταία ενημέρωση. Φρέσκια φρέσικα.

Αν ξαναβάλει η γυναικα τα yasmin δίπλα στα xanax θα έχουμε κακα ξεμπερδέματα. :smile-headbang: :smile-headbang:
Στο τσακ το γλιτωσα. Πλάκα πλάκα αν νοιώσω καλύτερα να το ποσταρω στις νεες θεραπειες? :smile-bigsmile: :smile-bigsmile:
 #96767  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Νοέμ 18, 2013 9:48 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
nina1972 έγραψε:Καλώς ορίσατε κορίτσια!!! Δέσποινα είχες γενέθλια βλέπω!!! Χρόνια πολλά και καλά!!! Καλή δύναμη στην πορεία σου!
:smile-hi: Nina , τα κοριτσια δεν ηρθαν τωρα ! Εχουν ...ορισει εδω και αρκετα χρονια ...Πολλοι απο μας , τις εχουμε γνωρισει προσωπικα και τις λατρευουμε ! Απλως, εγω σκεφτηκα να τους ευχηθω για τα γενεθλια τους , κανοντας αναφορα στην πρωτη ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ δημοσιευση της Δεσποινας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smile-hi:
Νικο !!!!!!! ΕΙΠΑΜΕ !!!!!!!! Η Δεσποινα ΔΕΝ ηρθε τωρα !!!!!!!!!! Ηρθε πριν απο ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!!!!! Απλως , της ευχηθηκα για τα γενεθλια της , κανοντας αναφορα στην πρωτη δημοσιευση της ....ΤΟΥ 2011 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #96770  από nina1972
 Δευ Νοέμ 18, 2013 11:28 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
nina1972 έγραψε:Καλώς ορίσατε κορίτσια!!! Δέσποινα είχες γενέθλια βλέπω!!! Χρόνια πολλά και καλά!!! Καλή δύναμη στην πορεία σου!
:smile-hi: Nina , τα κοριτσια δεν ηρθαν τωρα ! Εχουν ...ορισει εδω και αρκετα χρονια ...Πολλοι απο μας , τις εχουμε γνωρισει προσωπικα και τις λατρευουμε ! Απλως, εγω σκεφτηκα να τους ευχηθω για τα γενεθλια τους , κανοντας αναφορα στην πρωτη ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ δημοσιευση της Δεσποινας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smile-hi:
Νικο !!!!!!! ΕΙΠΑΜΕ !!!!!!!! Η Δεσποινα ΔΕΝ ηρθε τωρα !!!!!!!!!! Ηρθε πριν απο ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!!!!! Απλως , της ευχηθηκα για τα γενεθλια της , κανοντας αναφορα στην πρωτη δημοσιευση της ....ΤΟΥ 2011 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΛΕΟΣ ΑΝΝΑ ΜΗ ΒΑΡΑΣ! ΛΑΘΕΨΑΜΕ!!!!! ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :smile-bigsmile: :smile-bigsmile: :smile-bigsmile: :smile-bigsmile:
 #96779  από Νίκος_76
 Δευ Νοέμ 18, 2013 6:52 pm
Την έκανα δυο χρόνια μικροτερη γι αυτο μπερδευτηκα. Πως περναει ο καιρος...χιχι

Απολογουμαι Αννα μου. Ηταν αργά και δεν διάβασα προσεκτικα.
 #96780  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Νοέμ 18, 2013 7:24 pm
:smile-giggle: Δεν βαραω !!!!! Ουτε μαλωνω !!!!!! Σας ......ΑΓΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΩ........ :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss:
 #96784  από litsa
 Δευ Νοέμ 18, 2013 10:28 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε::smile-giggle: Δεν βαραω !!!!! Ουτε μαλωνω !!!!!! Σας ......ΑΓΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΩ........ :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss:
και εμείς!!! :smile-heart:
 #96792  από nina1972
 Τρί Νοέμ 19, 2013 9:02 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε::smile-giggle: Δεν βαραω !!!!! Ουτε μαλωνω !!!!!! Σας ......ΑΓΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΩ........ :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss:

Και μεις εσένα!!!!!!!!!!!!!!! :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-bigsmile: :smile-bigsmile: :smile-bigsmile:
 #96802  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Νοέμ 19, 2013 4:46 pm
nina1972 έγραψε:

Και μεις εσένα!!!!!!!!!!!!!!! :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-bigsmile: :smile-bigsmile: :smile-bigsmile:
:smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: