• ΕΛΠΙΔΑ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #54337  από Despina
 Σάβ Ιουν 11, 2011 4:41 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΕΙΜΑΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ 39 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΣΚΠ ΑΠΟ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ ΄98. ΤΟΤΕ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΑΡΧΙΚΑ ΜΙΑ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ. ΜΕΣΑ ΑΠ' ΑΥΤΗΝ ΕΓΙΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑ. ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΑΥΤΟΛΥΠΗΣΗΣ, ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ.ΜΕ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ. ΜΕ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΑΝΑ ΜΙΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ, ΠΕΙΣΜΩΝΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΝΑ. ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΥΧΩ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΥΠΟΤΡΟΠΕΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΕΣΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΑΠ΄ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ.

Αν δεν ελπίζεις το ανέλπιστο, δεν θα το βρεις.
~Ηράκλειτος~
 #54338  από Μιμικαμ
 Σάβ Ιουν 11, 2011 4:58 am
Γειά σου Despina, καλώς ηρθες στην παρέα μας, αν και λίγο ακατάλληλη η ώρα
υποδοχής που σου κάνω, αλλά καταλαβαίνεις πιστεύω, είμαι με φλασάκι κορτιζόνης
απο εχθές και βρίσκομαι στην τσίτα.....

Μ'αρέσει ο τρόπος που αντιμετωπίζεις την ολη κατάσταση, εύχομαι να σου πανε ολα
καλά και φυσικά θα τα λέμε..... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #54340  από pelopidas
 Σάβ Ιουν 11, 2011 6:17 am
γεια σου Δεσποινα
η υπογραφη σου τα λεει ολα
ελπιζω να ελπιζεις το ανελπιστο
 #54341  από elenipir
 Σάβ Ιουν 11, 2011 8:03 am
Γεια σου Δεσποινα καλως ηρθες στην παρεα μας !!!
 #54343  από soulla
 Σάβ Ιουν 11, 2011 8:51 am
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ :greetings-waveyellow:
ελπίζω η πώς την λένε :think: ΕΛΠΙΔΑ.να είναι κολλητική :bow-yellow:
 #54344  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Ιουν 11, 2011 9:58 am
:text-welcomeconfetti: ΔΕΣΠΟΙΝΑ !!! ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ !!! :romance-grouphug: ΚΑΙ...ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ :greetings-waveyellow:
 #54346  από kate2002
 Σάβ Ιουν 11, 2011 10:03 am
Γεια σου δέσποινα! :greetings-waveyellow:
 #54351  από fofo
 Σάβ Ιουν 11, 2011 10:30 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ :greetings-waveyellow: ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ :text-thankyouyellow: ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ :happy-smileyinthebox: ΕΧΩ ΣΚΠ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2010 ΚΑΝΩ ΒΕTAFERON :violence-pistoldouble: KOYRASTHKA :scared-eek:
 #54357  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Ιουν 11, 2011 10:55 am
:text-welcomeconfetti: ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ FOFO !!! ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ! ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ :romance-grouphug: ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ !!! :greetings-waveyellow:
 #54359  από billios
 Σάβ Ιουν 11, 2011 11:07 am
Δεσποινα,fofo, ακομα 2 γυναικες !! δυστηχως καλωσηρθατε κυριες μου, ευχαριστως θα μοιραστω πραγματα μαζι σας οπως ολοι εδω στη παρεα