• ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ την Κυριακή 10/11 στο MALL

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #96515  από litsa
 Σάβ Νοέμ 09, 2013 3:21 pm
καλά να περάσετε!!!
αν και θα ήθελα να ήμουν εκεί, αλλά ακόμα περισσότερο να ήταν όλοι εκεί, όσοι ήταν και σε προηγούμενες συναντήσεις...

:smile-hi: :smile-hi: :smile-hi: :smile-hi:
 #96518  από Μιμικαμ
 Σάβ Νοέμ 09, 2013 10:45 pm
Φιλαράκια καλά, δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω.....σοβαροί οικογενειακοί λόγοι, μ'εχουν στο τρέξιμο....

Καλά να περάσετε σας εύχομαι και στην επόμενη συνάντησή μας...please....θέλω να είμαστε ολοι εκεί.....περιμένουμε ανταπόκριση...φιλάκια πολλά.... :smile-inlove: :smile-inlove: :smile-inlove: :smile-inlove: :smile-brokenheart: :smile-brokenheart: :smile-brokenheart:
 #96532  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Νοέμ 10, 2013 8:22 am
Στάθης έγραψε:Θα μαζευτούμε κατά τις 11 Έφη :smile-time: , καλό είναι να μην μπλέξει κανένας μας με το κέντρο :smile-shake: λόγο του Μαραθωνίου. Από Αττική οδό και Ηλεκτρικό, πιστεύω δεν θα υπάρχει πρόβλημα. :smile-sun:

Συλλυπητήρια 'Αννα για την ιερή υποχρέωση. Μακάρι να μπορούσες να έρθεις. Δεν πειράζει την επομένη ! :smile-yes:
Καλημερα !!!! Ευχαριστω Σταθη μου.....Ευχομαι να περασετε καλα ....Θα σας σκεφτομαι !!!! Πολλα φιλακια σε ολες και ολους σας....παλιους και καινουργιους ....!!!!! Την επομενη φορα .....ΘΑ ΕΡΘΩ ...Θελω να σας δω και να γνωρισω τα νεα μελη.... :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart:
 #96533  από Μιμικαμ
 Κυρ Νοέμ 10, 2013 9:02 am
Αννα μου, τα θερμά μου συλλυπητήρια...δυστυχώς ολα μεσα στην ζωή είναι..το κακό πάντως είναι οτι τα δυσάρεστα υπερτερούν....ισως για να χαιρόμαστε κάποιες καλές στιγμές, οταν μας δίνονται και να τις εκτιμούμε περισσότερο.... :smile-brokenheart: :smile-brokenheart:

Καλά να περάσετε....που είναι πλέο δεδομένο...το λέμε ολοι εμείς οι παλιότεροι που έχουμε δοκιμάσει την συνταγή....περιμένουμε νέα σας...και σύντομα η επόμενη συνάντηση εύχομαι :smile-inlove: :smile-inlove: :smile-inlove: :smile-flower: :smile-flower:
 #96539  από sofia13
 Κυρ Νοέμ 10, 2013 12:31 pm
Αννούλα , συλληπητήρια ..............

Παιδιά όσοι βρεθείτε στο Mall για καφέ, υπέροχα να περάσετε.............
Και να μας στείλλετε ανταπόκριση των πεπραγμένων , γιατί είθιστε ............

Αντε και στην επόμενη συνάντηση , να ξαναβρεθούμε και να γελάσουμε όλοι μαζί !
 #96542  από Κωνσταντίνα
 Κυρ Νοέμ 10, 2013 2:30 pm
Καλησπέρα και συγνώμη αλλά η επιτακτικότητα κέρδισε και έχασα τη συνάντησή μας. Λυπάμαι :smile-sadsmile:

Έφτασα στο πάρκιν του mall, νιώθωντας την ανάγκη τουαλέτας :smile-rain: .
-Άντε λέω φτάνω. Βγάζω το απόκομμα στην είσοδο και ανακαλύπτω ότι το επίπεδο 3 είναι κλειστό :smile-sweating:

Τότε αρχίζει ο πανικός του χρόνου.Φτάνω στο επίπεδο -1 και πρέπει να βρώ θέση ΑΜΕΑ για να παρκάρω.Εντωμεταξύ είμαι χαμένη στο διάστημα, έτσι νιώθω, με την κύστη μου έτοιμη να εκραγεί.
Πουθενά ένας υπάλληλος security :smile-devil: .
-Τώρα βρήκαν να εξαφανιστούν όλοι γαμώ την επιτακτικότητά μου :smile-bigsmile:
Η κλειστοφοβία μου αρχίζει να μου κτυπά την πόρτα :smile-headbang:
-Κωνσταντινούλα μου, ξάξε για την έξοδο γρήγορα κοριτσάκι μου(ετών 49,5 παρακαλώ :happy-cheerleadersmileygirl: ), γιατί δε μας βλέπω καλά :mrgreen:

Βγαίνω έξω, ευτυχώς θυμήθηκα το χαρτάκι που πήρα με την είσοδό μου, το επέστρεψα στο μηχάνημα προκειμένου να ανοίξουν οι μπάρες :clap: .

Κρίμα για μένα που έχασα μια ωραία συνάντηση, sorry φίλοι μου :smile-inlove: , αλλά την επόμενη φορά δε θα πιω ΚΑΙ πορτοκαλάδα :smile-worried:

ΥΓ1Αννούλα να ζείτε με την ευχή της :pray:
ΥΓ2 Είχα εξουσιοδοτηθεί από τον Νίκο-76 να διαβιβάσω στην παρέα την αγάπη του και ότι την επόμενη φορά θα έρθει γεμάτος κέφι και .....πολυλογία :dance: Sorry κι από σένα Νίκο.
 #96546  από Στάθης
 Κυρ Νοέμ 10, 2013 8:05 pm
Καλησπέρα παιδιά :smile-hi: !!!

Η μίνι-συνάντηση έλαβε τέλος στο καθιερωμένο μας σημείο στο MALL. Ήταν πραγματικά μια πανέμορφη μέρα, :smile-sun: από τις σπάνιες του Νοεμβρίου. Απλά Π-Α-Ν-Ε-Μ-Ο-Ρ-Φ-Η ! :smile-sun:

Ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που παρευρέθηκαν. Ήταν ιδιαίτερα δύσκολο με τις σημερινές συγκυρίες, άλλα δεν πτοηθήκαμε ιδιαίτερα και δώσαμε το παρόν. :smile-cool:

Για αυτούς που δεν μπόρεσαν ελπίζω στην επομένη πιο οργανωμένη μας συνάντηση να μαζευτούμε όπως μας αρμόζει, με άφθονη παρέα, συζήτηση, γέλια και λιχουδιές :smile-wink:
Ελπίζω να είναι και σύντομα :smile-time:

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους !
 #96547  από billios
 Κυρ Νοέμ 10, 2013 8:59 pm
Λιγοι και καλοι.
Εγω χαρηκα που εστω για λιγο σας ειδα και ανταλαξα ΖΩΝΤΑΝΑ την καλημερα μου.
 #96557  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Νοέμ 11, 2013 11:43 am
:smile-envy: :smile-envy: :smile-envy: :smile-envy: :smile-envy: :smile-envy: Περασατε ωραια ....Ε ?????????? Το ηξερα και ,παρολο που ....ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ......,ζηλευωωωωωω....πολυ.... :smile-envy: Δεν πειραζει ......Την επομενη φορα , ελπιζω να ερθω..... :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart:
 #96558  από Κωνσταντίνα
 Δευ Νοέμ 11, 2013 4:50 pm
Στάθης έγραψε:Ήρθε η ώρα για την επόμενη μας συνάντηση;;; :smile-happy: Ήρθε ήρθε !!! :smile-nod:
Προτείνω να βρεθούμε την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 11:00π.μ. στην καφετέρια Flocafé του Mall στον 3ο όροφο να μπει γλυκά ο φθινοπωρινοχειμώνας !

Εικόνα

Ας δηλώσουμε ποιοί μπορούμε να κάνουμε τις απαραίτητες χωροταξικές ρυθμίσεις.

:happy-wavemulticolor:

Αν και ο Ηλεκτρικός αφήνει ακριβώς απ'έξω, αν κάποιος έχει πρόβλημα μετακίνησης, να αλληλο-εξυπηρετηθούμε με τα δικά μας μέσα! Κυριακές το parking είναι 3 ευρώ για όλη τη μέρα.

ΥΓ. Σημείωση για καινούργια, παλιά μέλη: Η συνάντηση είναι ανοιχτή, καλοδεχούμενοι οι πάντες για γνωριμία καφέ συζήτηση ! :smile-talking: :smile-coffee:
Στάθη μου η πρόθεσή σου ήταν η καλυτερότερη και σ' ευχαριστούμε :smile-happy: .
Χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω, έχω κάποιες μικρές αλλά σημαντικές παρατηρήσεις να κάνω, που για την επόμενη φορά καλό είναι να ειπωθούν-γραφούν.
Μη λάβεις υπ' όψην αυτά που θα πω, αν έκανες ενημέρωση στα μέλη μέσω πμ.

Στο mall πρωτοπήγα τη φορά που πρωτοσυναντηθήκαμε.Η δεύτερη ήταν χτες.
Αν κάποιος πηγαίνει για πρώτη φορά και με δεδομένη την όποια δυσκολία μας την κινητική(υπάρχουμε και τέτοιοι στην ομάδα), καλό είναι να γνωρίζει ο επισκέπτης του mall τη δυσκολία που θα αντιμετωπίσει στο πάρκιν-χάος.

Για να μιλήσω για μένα, αν δεν ήταν ο panos59 και ο Γιάννης στην προηγούμενη συνάντησή μας, δεν ξέρω τί θα έκανα.Μας είπαν με την παραμικρή λεπτομέρεια τι να προσέξουμε, τι να μην ξεχάσουμε να σημειώσουμε, με ποιο ασανσέρ να ανέβουμε, με το ίδιο να κατέβουμε, ποιο βρίσκεται κοντά στην συγκεκριμένη, για τις τουαλέτες ΑΜΕΑ δίπλα από την καφετέρια, με γνώμονα την αποφυγή κόπωσης και ταλαιπωρίας αφού συναισθάνονται την ανάγκη.

Θέλω να πω ότι επειδή το κάλεσμα αφορά μια ειδική παρέα, υπάρχει η ανάγκη μέριμνας επίλυσης των προβλημάτων που ίσως εκτεθεί ο φορουμίτης με δυσκολία στην κίνηση.

Εγώ μην γνωρίζοντας σε ποιο σημείο από το ασανσέρ βρίσκεται το flocafe, υπάρχει τουαλέτα ΑΜΕΑ δίπλα, ή θα χρειαστεί να διανύσω απόσταση και για τα δύο, διάλεξα το γνωστό δρόμο :animals-dogrun: από τον άγνωστο :? .

Δεν σε αδικώ, απλά βγαίνει στην επιφάνεια ένα θέμα υπαρκτό.Είναι δύσκολο να καταννοηθούμε ακόμα και μεταξύ μας.Και το βρίσκω λογικό :smile-nod:

Δηλαδή στο κάλεσμά σου μιλάς μόνο για όσους έχουν πρόβλημα μετακίνησης αλλά τίποτα ................για όσους έχουν πρόβλημα κίνησης :D .

Φιλικά πάντα :smile-kiss: