Στάθης έγραψε:Ήρθε η ώρα για την επόμενη μας συνάντηση;;;
Ήρθε ήρθε !!!
Προτείνω να βρεθούμε την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 11:00π.μ. στην καφετέρια Flocafé του Mall στον 3ο όροφο να μπει γλυκά ο φθινοπωρινοχειμώνας !

Ας δηλώσουμε ποιοί μπορούμε να κάνουμε τις απαραίτητες χωροταξικές ρυθμίσεις.
Αν και ο Ηλεκτρικός αφήνει ακριβώς απ'έξω, αν κάποιος έχει πρόβλημα μετακίνησης, να αλληλο-εξυπηρετηθούμε με τα δικά μας μέσα! Κυριακές το parking είναι 3 ευρώ για όλη τη μέρα.
ΥΓ. Σημείωση για καινούργια, παλιά μέλη: Η συνάντηση είναι ανοιχτή, καλοδεχούμενοι οι πάντες για γνωριμία καφέ συζήτηση !

Στάθη μου η πρόθεσή σου ήταν η καλυτερότερη και σ' ευχαριστούμε

.
Χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω, έχω κάποιες μικρές αλλά σημαντικές παρατηρήσεις να κάνω, που για την επόμενη φορά καλό είναι να ειπωθούν-γραφούν.
Μη λάβεις υπ' όψην αυτά που θα πω, αν έκανες ενημέρωση στα μέλη μέσω πμ.
Στο mall πρωτοπήγα τη φορά που πρωτοσυναντηθήκαμε.Η δεύτερη ήταν χτες.
Αν κάποιος πηγαίνει για πρώτη φορά και με δεδομένη την όποια δυσκολία μας την κινητική(υπάρχουμε και τέτοιοι στην ομάδα), καλό είναι να γνωρίζει ο επισκέπτης του mall τη δυσκολία που θα αντιμετωπίσει στο πάρκιν-χάος.
Για να μιλήσω για μένα, αν δεν ήταν ο panos59 και ο Γιάννης στην προηγούμενη συνάντησή μας, δεν ξέρω τί θα έκανα.Μας είπαν με την παραμικρή λεπτομέρεια τι να προσέξουμε, τι να μην ξεχάσουμε να σημειώσουμε, με ποιο ασανσέρ να ανέβουμε, με το ίδιο να κατέβουμε, ποιο βρίσκεται κοντά στην συγκεκριμένη, για τις τουαλέτες ΑΜΕΑ δίπλα από την καφετέρια, με γνώμονα την αποφυγή κόπωσης και ταλαιπωρίας αφού συναισθάνονται την ανάγκη.
Θέλω να πω ότι επειδή το κάλεσμα αφορά μια ειδική παρέα, υπάρχει η ανάγκη μέριμνας επίλυσης των προβλημάτων που ίσως εκτεθεί ο φορουμίτης με δυσκολία στην κίνηση.
Εγώ μην γνωρίζοντας σε ποιο σημείο από το ασανσέρ βρίσκεται το flocafe, υπάρχει τουαλέτα ΑΜΕΑ δίπλα, ή θα χρειαστεί να διανύσω απόσταση και για τα δύο, διάλεξα το γνωστό δρόμο

από τον άγνωστο

.
Δεν σε αδικώ, απλά βγαίνει στην επιφάνεια ένα θέμα υπαρκτό.Είναι δύσκολο να καταννοηθούμε ακόμα και μεταξύ μας.Και το βρίσκω λογικό
Δηλαδή στο κάλεσμά σου μιλάς μόνο για όσους έχουν πρόβλημα μετακίνησης αλλά τίποτα ................για όσους έχουν πρόβλημα κίνησης

.
Φιλικά πάντα