• ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ την Κυριακή 10/11 στο MALL

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #96020  από Στάθης
 Δευ Οκτ 28, 2013 8:08 pm
Ήρθε η ώρα για την επόμενη μας συνάντηση;;; :smile-happy: Ήρθε ήρθε !!! :smile-nod:
Προτείνω να βρεθούμε την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 11:00π.μ. στην καφετέρια Flocafé του Mall στον 3ο όροφο να μπει γλυκά ο φθινοπωρινοχειμώνας !

Εικόνα

Ας δηλώσουμε ποιοί μπορούμε να κάνουμε τις απαραίτητες χωροταξικές ρυθμίσεις.

:happy-wavemulticolor:

Αν και ο Ηλεκτρικός αφήνει ακριβώς απ'έξω, αν κάποιος έχει πρόβλημα μετακίνησης, να αλληλο-εξυπηρετηθούμε με τα δικά μας μέσα! Κυριακές το parking είναι 3 ευρώ για όλη τη μέρα.

ΥΓ. Σημείωση για καινούργια, παλιά μέλη: Η συνάντηση είναι ανοιχτή, καλοδεχούμενοι οι πάντες για γνωριμία καφέ συζήτηση ! :smile-talking: :smile-coffee:
 #96025  από Ιωάννα
 Δευ Οκτ 28, 2013 9:26 pm
Bρε...τι βλέπουν τα ματάκια μου; :o
Το σκέφτηκες καλά Στάθη αυτό που πας να κάνεις;;
Ακούς εκεί να μαζέψεις τον κόσμο μες στο καταχείμωνο για ....καφέ :sad-roulette:
Ξέρεις ότι βάσει μελετών.....πολλών χρόνων....ο καφές απαγορεύεται δια ροπάλου σε άτομα με προβλήματα νευρικού συστήματος!
Να κάτσετε στ αυγά σας...ντάξει :angry-tappingfoot: :angry-tappingfoot: :angry-tappingfoot: :angry-tappingfoot:
Ακούς εκεί συνάντηση......... :smile-envy: :smile-envy: :smile-envy: :smile-envy: :smile-envy:
ΑΑΑ....μπήκα κ στο δελτίο καιρού, και λέει ότι όοοοολο το χειμώνα άνθρωπος δεν πρέπει να ξεμυτίσει απ το σπίτι του κ δει να πάει στο maii για καφέ!!!!!!!! :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Μη γελάτε....άμα πάτε....χάλια θα περάσετε!
Εγώ χάλια πέρασα την προηγούμενη φοράαααααα :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying:
Αντεεεεεε :smile-worried: :smile-worried: :smile-worried: :smile-worried: :smile-worried: :smile-worried: :smile-worried: :smile-worried: :smile-worried: :smile-worried: :smile-worried:
 #96055  από effie_m
 Τρί Οκτ 29, 2013 6:39 pm
Σαν καινούργιο μέλος και γω, έλεγα να περάσω να τα πούμε και απο κοντά :smile-clapping:
 #96092  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Οκτ 30, 2013 12:12 pm
Ιωάννα έγραψε:Bρε...τι βλέπουν τα ματάκια μου; :o
Το σκέφτηκες καλά Στάθη αυτό που πας να κάνεις;;
Ακούς εκεί να μαζέψεις τον κόσμο μες στο καταχείμωνο για ....καφέ :sad-roulette:
Ξέρεις ότι βάσει μελετών.....πολλών χρόνων....ο καφές απαγορεύεται δια ροπάλου σε άτομα με προβλήματα νευρικού συστήματος!
Να κάτσετε στ αυγά σας...ντάξει :angry-tappingfoot: :angry-tappingfoot: :angry-tappingfoot: :angry-tappingfoot:
Ακούς εκεί συνάντηση......... :smile-envy: :smile-envy: :smile-envy: :smile-envy: :smile-envy:
ΑΑΑ....μπήκα κ στο δελτίο καιρού, και λέει ότι όοοοολο το χειμώνα άνθρωπος δεν πρέπει να ξεμυτίσει απ το σπίτι του κ δει να πάει στο maii για καφέ!!!!!!!! :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Μη γελάτε....άμα πάτε....χάλια θα περάσετε!
Εγώ χάλια πέρασα την προηγούμενη φοράαααααα :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying:
Αντεεεεεε :smile-worried: :smile-worried: :smile-worried: :smile-worried: :smile-worried: :smile-worried: :smile-worried: :smile-worried: :smile-worried: :smile-worried: :smile-worried:
Ζηλιαρα !!!!!!!! Ε !!!!!!! Ζηλιαρα .....!!!!!!!!!!!! :smile-devil: Ξερω γιατι τα λες αυτα ....Επειδη δεν μπορεις να ερθεις και θελεις να μας σαμποτααααααρεις .......Αντε ....μη μπουμε σε ενα καραβι και καταφτασουμε.....στο ...νησι σου....Αντε..... :smile-hi: :smile-hi: :smile-hi: :smile-hi: :smile-hi: :smile-hi: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart:Εγω...παντως...λεω να....τιμησω τη συναντηση με την παρουσια μου......Θα ηθελα , ομως, να δω και μια άλλη ψυχη....
 #96096  από Νίκος_76
 Τετ Οκτ 30, 2013 1:32 pm
θα προσπαθησω να ερθω και γω. Την επομενη θα ειναι και η πρωτη μου μερα στη δουλεια. Πως θα σας γνωρισω? Να υποθεσω οτι θα ειμαστε η πιο χαμογελαστη παρεα? :smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl:
 #96102  από Κωνσταντίνα
 Τετ Οκτ 30, 2013 5:13 pm
Επειδή ότι νιώθω θέλω να το εκφράζω, πιστεύω ότι στο μυαλό όλων υπάρχει μια αμηχανία που έχει να κάνει με το Γιάννη.
Αυτός να είναι άραγε και ο λόγος που δε σπεύσαμε άμεσα να δηλώσουμε παρόντες, ενώ τόσο πολύ επιθυμούμε αυτή τη συνάντηση;;;Πέφτω έξω;;;Ίσως.
Στάθη μου εσύ είμαι βέβαιη ότι κάνεις ότι καλύτερο μπορείς και σ' ευχαριστώ.

Ο Γιάννης ήταν ο διοργανωτής των συναντήσεων της forumoπαρέας και θα ήθελα να βρίσκεται ανάμεσά μας.Αν αυτό είναι πλέον αδύνατο, λυπάμαι και θέλω να το εκφράσω :smile-doh: .
Βρέθηκα μια φορά σε συνάντηση, ικανή να με δέσει με την παρέα και τη σύνθεσή της :romance-grouphug: .

Είμαι κι εγώ παρούσα στη συνάντηση της Κυριακής :smile-makeup: :text-+1:
 #96107  από Στάθης
 Τετ Οκτ 30, 2013 7:27 pm
Κάθε χρόνο μια με δυο φορές κλείνουμε συνάντηση στο MALL για να δίνεται η ευκαιρία σε καινούργια μέλη να γνωρίσουν, να ρωτήσουν και να συζητήσουν, και σε παλιά μέλη να ανταμώσουμε να γελάσουμε και να περάσουμε όπως πάντα μια υπέροχη χαλαρή χαρούμενη Κυριακή. :smile-party:

Όλοι είναι καλοδεχούμενοι. Το πως θα μας γνωρίσετε; Όπου λαμπερά πρόσωπα και δυνατά γέλια συνήθως μας χαρακτηρίζουν :smile-rofl: . Μια ερώτηση στα γκαρσόνια περί μιας συνάντησης ενός φόρουμ λύνει κάθε απορία :smile-yes:
Κωνσταντίνα έγραψε:Στάθη μου εσύ είμαι βέβαιη ότι κάνεις ότι καλύτερο μπορείς και σ' ευχαριστώ.

Ο Γιάννης ήταν ο διοργανωτής των συναντήσεων της forumoπαρέας και θα ήθελα να βρίσκεται ανάμεσά μας.
Και εγώ σε ευχαριστώ Κωνσταντίνα για την κατανόηση της δύσκολης προσπάθειάς μας.

Απλά να ξεκαθαρίσω.

Ουδέν πρόβλημα με Γιάννη. Ποτέ μα ποτέ. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με Γιάννη. Ποτέ. Δεν έχω γράψει ποτέ τίποτα εναντίον του. Τον θεωρώ καλό φίλο.
Και μένα μου την έδωσε που έγραψε ότι φεύγει. Αυτό το έκαναν κάποιοι που πραγματικά έβλαψαν, εκβίαζαν και τρομοκρατούσαν το φόρουμ. Αλλά και ο Γιάννης; Για μια χαζοφωτό; Και στο καφενείο;

Κατά την προϊστορία, έχω αναγκαστεί να συμμορφώσω μερικές πιπεράτες δημοσιεύσεις του Γιάννη, είτε μέσο τηλεφώνου, είτε διαγράφοντάς τα εγώ ο ίδιος π.χ. λόγο καλοκαιρινών διακοπών όπως φέτος με το πιπεράτο τατουάζ... Αλλά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το Γιάννη. Με την φωτό είχα και ας με πείτε κομπλεξικό.