Παιδια ή πάνω από 67% ή τιποτα !! Τα ποσοστά κάτω από 67% δεν εξυπηρετούν σε τίποτα!
Κάνω λάθος;;;;
Κάνω λάθος;;;;
Σκλήρυνση κατά πλάκας
giannis έγραψε:Από 50% παίρνεις μειωμένη σύνταξη... Αλλά χωρίς κάποιο άλλο από τα ευεργετήματα. Το θέμα είναι ότι από μόνη της η διάγνωση της ΣκΠ είναι 67% (κατά τη δική μου άποψη, όχι του νομοθέτη) λόγω των αφανών συμπτωμάτων.
costas έγραψε:Σίγουρα υπάρχουν και μαιμουδιάριδες αλλά εμεις δυστυχως δεν ειμαστε !! Κάντε κατι σαν σύλλογος ΤΩΡΑ όχι later!!!!!!Αυτα ΔΕΝ τα λεω εγω ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επισης ......εγω .....ΔΕΝ ειμαι........Συλλογος.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειπα , οτι ειχαμε συναντηση με το ΔΣ του Συλλογου σαν ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΣΚΠ ...
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Ε εσεις όλοι βοηθείστε μας , κάντε κάτι !!!!!!!!!!!!costas έγραψε:Σίγουρα υπάρχουν και μαιμουδιάριδες αλλά εμεις δυστυχως δεν ειμαστε !! Κάντε κατι σαν σύλλογος ΤΩΡΑ όχι later!!!!!!Αυτα ΔΕΝ τα λεω εγω ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επισης ......εγω .....ΔΕΝ ειμαι........Συλλογος.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειπα , οτι ειχαμε συναντηση με το ΔΣ του Συλλογου σαν ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΣΚΠ ...