• Η΄ πάνω από 67% ή τίποτα !!!

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #96246  από costas
 Κυρ Νοέμ 03, 2013 10:08 pm
Παιδια ή πάνω από 67% ή τιποτα !! Τα ποσοστά κάτω από 67% δεν εξυπηρετούν σε τίποτα!
Κάνω λάθος;;;;
 #96247  από giannis
 Κυρ Νοέμ 03, 2013 10:15 pm
Από 50% παίρνεις μειωμένη σύνταξη... Αλλά χωρίς κάποιο άλλο από τα ευεργετήματα. Το θέμα είναι ότι από μόνη της η διάγνωση της ΣκΠ είναι 67% (κατά τη δική μου άποψη, όχι του νομοθέτη) λόγω των αφανών συμπτωμάτων.
 #96255  από costas
 Δευ Νοέμ 04, 2013 11:31 am
giannis έγραψε:Από 50% παίρνεις μειωμένη σύνταξη... Αλλά χωρίς κάποιο άλλο από τα ευεργετήματα. Το θέμα είναι ότι από μόνη της η διάγνωση της ΣκΠ είναι 67% (κατά τη δική μου άποψη, όχι του νομοθέτη) λόγω των αφανών συμπτωμάτων.

Μόνο αυτήν την μειωμένη (που και η ολοκληρη ειναι γ@@@@..........) τίποτε άλλο !!!!!
Απλά ναχαμε κανα μισό εισητήριο ...κανα διόδιο μειωμένο .... κατι τέτοιο πρέπει να κοιταξουν από τον σύλλογο , απλά να εχουμε κατι ρε παιδί μου !!!!!!!!!!!!!
 #96276  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Νοέμ 04, 2013 7:51 pm
:smile-hi: Προ...εποχης ΚΕΠΑ δηλαδη προ...εποχης ''νεου ΚΕΒΑ '' ετσι ηταν !!!!! Η σκπ , ξεκινουσε απο 67 % !!!!!! Τωρα ξεκινα απο .........35 % !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smile-headbang: Οσο για το Συλλογο .....Περυσι τον Ιουνιο , που ειχαμε συναντηση με το ΔΣ , σαν Ομαδα Αλληλεγγυης ....εθεσα το θεμα της επαναφορας του 67 % . Η απαντηση του προεδρου ξερετε ποια ηταν ????????????? ''ΟΧΙ τωρα !!!!!!!!!!!! Επειδη υπαρχουν μαϊμουδες ασθενεις με σκπ''!!!!!!!!!!!!!!!! Γι'αυτο κι εγω μιλαω για τα ''εξ ιδιων βελη '' .....τα φαρμακερα και θανατηφορα..........Η Ομαδα μας , φυσικα, επιμενει σ'αυτο το αιτημα και σε πολλα άλλα.....
 #96278  από costas
 Δευ Νοέμ 04, 2013 8:40 pm
Σίγουρα υπάρχουν και μαιμουδιάριδες αλλά εμεις δυστυχως δεν ειμαστε !! Κάντε κατι σαν σύλλογος ΤΩΡΑ όχι later!!!!!!
 #96294  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Νοέμ 05, 2013 1:51 pm
costas έγραψε:Σίγουρα υπάρχουν και μαιμουδιάριδες αλλά εμεις δυστυχως δεν ειμαστε !! Κάντε κατι σαν σύλλογος ΤΩΡΑ όχι later!!!!!!
Αυτα ΔΕΝ τα λεω εγω ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επισης ......εγω .....ΔΕΝ ειμαι........Συλλογος.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειπα , οτι ειχαμε συναντηση με το ΔΣ του Συλλογου σαν ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΣΚΠ ...
 #96295  από costas
 Τρί Νοέμ 05, 2013 2:51 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
costas έγραψε:Σίγουρα υπάρχουν και μαιμουδιάριδες αλλά εμεις δυστυχως δεν ειμαστε !! Κάντε κατι σαν σύλλογος ΤΩΡΑ όχι later!!!!!!
Αυτα ΔΕΝ τα λεω εγω ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επισης ......εγω .....ΔΕΝ ειμαι........Συλλογος.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειπα , οτι ειχαμε συναντηση με το ΔΣ του Συλλογου σαν ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΣΚΠ ...
Ε εσεις όλοι βοηθείστε μας , κάντε κάτι !!!!!!!!!!!!
Ευχαριστώ !!!!!!!!!!!!
 #96316  από billios
 Τρί Νοέμ 05, 2013 11:04 pm
Ρε φιλε costas κι εγω δεν ειμαι ενεργα τοποθετημενος σε κανεναν συλλογο και ομοσπονδια αλλα δεν εχω απαιτησεις,γιατι περιμενεις να βγαλει καποιος αλλο το φιδι απο τη τρυπα και οχι εσυ η' εγω!
Κι εγω δεν τη γουσταρω τη κατασταση και μου βρωμαει απο παντου,δυστηχως δεν ειμαι της προοπτικης οτι αν θα παλεψουμε θα κερδισουμε γιατι απλα πιστευω πως δεν θα κερδισουμε,ειναι τοσο απλο.
Ασε ενα σκυλο νυστικο για δυο μερες,την τριτη μερα πετα του ενα ξεροκοματο βουτηγμενο σε νερο,θα νομιζει οτι τρωει παντεσπανι,θα ειναι διπλα σου για παντα.
 #96318  από costas
 Τρί Νοέμ 05, 2013 11:20 pm
Φιλε καλώς ή κακώς δε περιμένω από κανέναν τιποτα , δεν πιστεύω σε συλλογους, σωματεία και συνδικαλιστες !!! ! Ημουν γραμμένος σε σωματειο στην δουλειά μου και εχω ξεγραφτεί χρόνια τώρα ! Ειμαι προοδευτικός αλλά και στρατιωτικός και ισως αυτός ο λόγος με κανει αρνητικό !!! Εχουν έρθει συνδικαλιστες στο γραφείο μου τους δδεχτηκα , μιλήσαμε , ήπιαμε και ούζα μαζί , αλλά έχουμε νομους και κανονισμούς που τηρούνται, τουλάχιστον στους ένστολους!!!! Ολοι οι συνδικαλιστές , και ο προεδρος στο σωματείο μας σειρούλα είναι , ολοι εχουν βολευτει και φτιαχτεί Υπηρεσιακά!!!
Αλλα ενα σωματείο της νόσου μας αν μη τι αλλο έπρεπε τουλαχιστον να ενημερωνει όλους τους συνασθενείς για τα δικαιωματα μας με καθε πρόσφορο τροπο!!! Δεν έχω όμως απαιτήσεις , ειπα κατι πιο πάνω μεταξυ σοβαρού και αστείου μπας και το ακουσει καποιος!!!
Προσωπικά δε με νοιάζει , είμαι καλά , και εχω συμπληρώσει τα προβλεπόμενα έτη για μια πληρη συνταξη , αν και μικρός εργάζομαι 25 χρόνια από τα οποια μερικά είναι μάχιμα διπλά και τριπλά οπότε ειμαι ΟΚ !!!! Το μόνο που δικαιούμαι λόγω της νόσου ειναι οτι δεν θα μου γίνεται η μειωση του 40% πάνω από τα 1000 ευρω που θα είμαι συνταξιούχος κάτω από τα 55 !!!!!
 #96323  από billios
 Τρί Νοέμ 05, 2013 11:37 pm
Το καταλαβα λαθος και σε εκραξα τσαμπα :roll: το ξανα τσιμπαω πισω.
Πιστευω κι εγω πως οι στρατιωτικοι εχουν τιμη,για τους αλλους εχω αμφιβολιες,δεν θα ακουσει κανεις λεμε.