• Παραπληγικο επιδομα

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #9085  από Konstantina
 Πέμ Σεπ 24, 2009 6:35 pm
Γεια σου Μαριάννα.
Εγώ που πέρασα εχτες επιτροπή μου είπαν σε 20 μέρες να πάω να πάρω τα χαρτιά με το αποτέλεσμα.
 #9375  από LL--MM
 Τετ Σεπ 30, 2009 2:29 pm
Καλημέρα σε όλους!

Μαριάννα, νομίζω ότι αυτό εξαρτάται και από το άν είστε στην Αθήνα ή ακρίτες, σαν εσάς...

Για την ορολογία, παντως, Κωνσταντίνα, είχα γράψει κάτι στο Βασίλη στη αρχή :arrow: :arrow: στο σχετικό φάκελο, νομίζω ότι ισχύει ακόμα, δείτε το :shock: αλλά μετά τις εκλογές τα πράγματα σκουραίνουν, άκουσα...
 #9392  από Μαριάννα
 Τετ Σεπ 30, 2009 4:58 pm
LL-MM
Δεν καταλαβα τι εννοεις εξαρταται Για το αποτελεσμα ή για το πότε θα παρουμε τα χαρτιά?
 #9399  από costas
 Τετ Σεπ 30, 2009 7:17 pm
8-)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος costas την Σάβ Νοέμ 07, 2009 8:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #9400  από dina
 Τετ Σεπ 30, 2009 7:42 pm
Αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι 630 περιπου ευρω
Πρεπει να το δικαιουντε οσοι εχουν ΣΚΠ
Ας μας διευκρινησει καποιος που ξερει καλυτερα.
 #9414  από Ντινα
 Πέμ Οκτ 01, 2009 8:56 am
ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗ Β/ΘΜΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΣΤΑΣΗ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΙΠΟΤΑ.
 #9425  από Konstantina
 Πέμ Οκτ 01, 2009 1:11 pm
Το επίδομα είναι 680 ευρώ και κανονικά θα έπρεπε να το παίρνουν όλα τα άτομα με ΣΚΠ αλλα.... Εγώ πάντως ελπίζω επειδή πέρασα από την επιτροπή προεκλογικά.
 #9427  από LL--MM
 Πέμ Οκτ 01, 2009 1:38 pm
Μα, νομίζω, και τα δύο, δυστυχώς... Και το χρονικό διάστημα μέχρι την κοινοποίηση από το ΙΚΑ στο εκάστοτε ταμείο (ασφαλώς), Το πόσον καιρό θα βάλει το ταμείο του καθενός να τα καταβάλλει ...χμ* και για την αυστηρότητα... διότι σε μικρότερες κοινωνίες, δίνουν περισσότερη σημασία στον "ανθρώπινο παράγοντα", αυτή, τουλάχιστον, είναι η εντύπωση που έχουν οι Αθηναίοι, δεν ξέρω κατα πόσο είναι λανθασμένη ή όχι... :roll:

Το ποσό που δίνει το κάθε ταμείο εξαρτάται, και αυτό, από το ίδιο, δυστυχώς... Γύρω στα 600 είναι, αλλά πόσα ακριβώς διαφέρει στο καθένα... :evil:

* Δίνονται αναδρομικά, παντως, από το μήνα της κατάθεσης των χαρτιών και πέρα...

Καλό κουράγιο σε όλους!!!
 #9522  από aoratos
 Παρ Οκτ 02, 2009 10:41 pm
dina έγραψε:Αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι 630 περιπου ευρω
Πρεπει να το δικαιουντε οσοι εχουν ΣΚΠ
Ας μας διευκρινησει καποιος που ξερει καλυτερα.
Δεν ξέρω τι ισχύει στα άλλα ταμεία αλλά ειδικά για το ΙΚΑ έχουμε τα εξής:

http://www.ika.gr/gr/infopages/asf/pensions/ept.cfm
 #9549  από LL--MM
 Σάβ Οκτ 03, 2009 8:31 pm
Δυστυχώς ΟΧΙ, αγαπητοί, αυτό δε συμβαίνει... Στο παλιό θέμα "Δωρογραφή και νόμοι διάφοροι" είχα γράψει τα δέοντα, όποιος έχει άλλες ερωτήσεις, ευχαρίστως ν' απαντήσω...

Να είστε καλά...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10