• ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΩΣΗ?

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #94957  από mlkos
 Πέμ Σεπ 26, 2013 8:32 pm
Μετα το περας του 5πλου σχηματος κορτιζονης?
Περασαν 5 βδομαδες, υπαρχουν λιγες βελτιωσεις αλλα οι ζαλαδα οταν σηκωθω παραμενει, ο πονος στα ποδια κατα το περπατημα, λιγο l hermite, μουδιασμενα χερια (τα δαχτυλα λειτουργουν).
 #94963  από fillcinefil
 Παρ Σεπ 27, 2013 1:23 am
Χαιρετώ τον (νέο) φίλο(η;). Δεν μας λές πολλά, αλλά:
Κατ'αρχήν βλέπω πάς καλά. Περαστικ(ι)ά να'ναι.
Θα σου πώ (ζητήσω) το ακατόρθωτο. (Κατα την γνώμη μου) χαλάρωσε (όσο μπορείς), και δώσε χρόνο στον οργανισμό σου να αναταχθεί. Αυτά που έπρεπε να γίνουν, (η κορτιζόνη) έγιναν. Τώρα πρέπει να το δουλέψεις εσύ. Και πολλά δεν μπορούμε να κάνουμε. Ελάτωσε (εξαφάνισε) από πάνω σου το στρές, θετική σκέψη, (καλή ποιότητα ύπνου, σωστή διατροφή κλπ ενοείται), και τόνους αισιοδοξία. Ελπίζω να μην μένεις στο κρεβάτι, ξεκίνα να επανέρχεσε στους ρυθμούς σου (δες το σαν συσικοθεραπεία). Κάνε αυτά που έκανες (ελπίζω να μήν είσουν χειριστής κομπρεσέρ, ακροβάτης ή μουσικός :lol:). Πίστεψέ το πρώτα-πρώτα εσύ, και κάποια μέρα, θα ανακαλύψεις ότι κάτι σου λείπει (τι;... τα συμπτώματα).

Χρόνο δεν θα μπορούσα να προσδιορίσω. Δεν ξέρω, συνάδερφοι αν θα μπορούσαν. Αν παρ'όλα αυτά δεν βλέπεις βελτίωση, καλό θα ήταν να ενοχλήσεις και τους θεράποντες.
 #94994  από billios
 Παρ Σεπ 27, 2013 8:18 pm
mlkos έγραψε:Μετα το περας του 5πλου σχηματος κορτιζονης?
Περασαν 5 βδομαδες, υπαρχουν λιγες βελτιωσεις αλλα οι ζαλαδα οταν σηκωθω παραμενει, ο πονος στα ποδια κατα το περπατημα, λιγο l hermite, μουδιασμενα χερια (τα δαχτυλα λειτουργουν).

Κανε υπομονη λιγο ακομα,δεν εχω να σου παραθεσω μελετη αλλα βαση σκορπιων πληροφοριων και συζητηση με αλλους ασθενεις, αν δεν περασει τριμηνο μην βγαζεις αρνητικα συμπερασματα
 #95398  από desie manous
 Πέμ Οκτ 10, 2013 9:49 am
μονο απο τη δικη μου εμπειρια μπορω να σου πωοτι μου πηρε κατι παραπανω απο 3 μηνες να επανελθω μετα απο εντονο μουδιασμα στα ποδια.μετα την κορτιζονη εννοειται.δωσε χρονο στον εαυτο σου,εχε πιστη οτι θα σου συμβει το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα.εμενα με βοηθαει να απαριθμω οσα μπορω να κανω καθως καλυτερευω.καλη δυναμη :-D
 #96939  από Νίκος_76
 Κυρ Νοέμ 24, 2013 2:36 am
Ο χρόνος δράσης της κορτιζόνης πόσος είναι?Γνωρίζει κάποιος πόσο καιρό κάνει να πέσει στα φυσιολογικά επιπεδα μετά τη θεραπεία?