• ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ..

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #94703  από fillcinefil
 Σάβ Σεπ 21, 2013 12:50 am
Κώστα θα σου δώσω την συμβουλή που δίνω για όλες τις εξαρτήσεις (για την στρατιωτική δεν μετράει :laughing-rolling: ).
Πέτα το πακέτο τώρα. Μην τα ξανασκευτείς, και θα δείς με τις φυσικοθεραπείες θα αισθανθείς άλλος άνθρωπος. Το βράδι να δένεσαι απ'το ποδι με κανα σπάγκο γιατί θα πετάς. :greetings-waveyellow:
Το καλύτερο φάρμακο η σουπερμαντολίνη. Αισιοδοξία και θετική αντιμετώπιση. :happy-bouncymulticolor:
Μην βιαστείς... αλλά θα περιμένουμε νέα.
 #94820  από costas1968
 Δευ Σεπ 23, 2013 10:07 am
[quote="fillcinefil"]Κώστα θα σου δώσω την συμβουλή που δίνω για όλες τις εξαρτήσεις (για την στρατιωτική δεν μετράει :laughing-rolling: ).
Πέτα το πακέτο τώρα. Μην τα ξανασκευτείς, και θα δείς με τις φυσικοθεραπείες θα αισθανθείς άλλος άνθρωπος. Το βράδι να δένεσαι απ'το ποδι με κανα σπάγκο γιατί θα πετάς. :greetings-waveyellow:
Το καλύτερο φάρμακο η σουπερμαντολίνη. Αισιοδοξία και θετική αντιμετώπιση. :happy-bouncymulticolor:
Μην βιαστείς... αλλά θα περιμένουμε νέα.[/quote

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ.
ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΗ (ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΚΤΗ...) ΔΙΑΦΟΡΑ.
Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:
ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 5ΜΕΡΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ...ΡΟΣΠΙΦ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟ Ή ΕΣΤΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ?
:violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
 #94849  από fillcinefil
 Τρί Σεπ 24, 2013 1:01 am
Έλα βρε... μην την παρεξηγείς. Θα της διέφυγε. :violence-hammer:
Κώστα είμαστε εμείς, ο εαυτός μας και η Πουσού (ΠΣ). Ας αυτοπροστατευόμαστε (όσο μπορούμε). Τον καλύτερο τον προθέσεων να βρείς, είσαι ένας από τους εκατοντάδες ασθενείς του.
 #94908  από costas1968
 Τετ Σεπ 25, 2013 4:49 pm
fillcinefil έγραψε:Έλα βρε... μην την παρεξηγείς. Θα της διέφυγε. :violence-hammer:
Κώστα είμαστε εμείς, ο εαυτός μας και η Πουσού (ΠΣ). Ας αυτοπροστατευόμαστε (όσο μπορούμε). Τον καλύτερο τον προθέσεων να βρείς, είσαι ένας από τους εκατοντάδες ασθενείς του.
ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΑΣ!!
ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΥ.
ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΛΑΙΚΗ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΑΝΣΕΡ.
ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ...
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...
:violence-hammer:
 #94930  από costas1968
 Πέμ Σεπ 26, 2013 10:07 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ.
ΕΧΘΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΑΣΜΕΝΟΣ.
:happy-smileyinthebox:
 #94965  από fillcinefil
 Παρ Σεπ 27, 2013 1:55 am
Καταλαβαίνω την πίεση που αισθάνεσαι. Αλλά... :snooty:.
Ανέβασες δυό φορές τις σκάλες με ψώνια. Μια συνέντευξη δεν θα καταφέρεις; Αλλωστε στη συνέντευξη που θα περάσεις, δεν θα πρέπει να δείχνεις και για δεκαθλητής, (προφανώς) θα τους αναφέρεις το πρόβλημά σου. Μια ειλικρινής στάση, (πιστεύω) είναι καλύτερα. Πρέπει να ξαναπάς;
Good luck.
 #94988  από costas1968
 Παρ Σεπ 27, 2013 2:21 pm
fillcinefil έγραψε:Καταλαβαίνω την πίεση που αισθάνεσαι. Αλλά... :snooty:.
Ανέβασες δυό φορές τις σκάλες με ψώνια. Μια συνέντευξη δεν θα καταφέρεις; Αλλωστε στη συνέντευξη που θα περάσεις, δεν θα πρέπει να δείχνεις και για δεκαθλητής, (προφανώς) θα τους αναφέρεις το πρόβλημά σου. Μια ειλικρινής στάση, (πιστεύω) είναι καλύτερα. Πρέπει να ξαναπάς;
Good luck.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ?
ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΩ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΜΕ ΣΘΜΠΟΝΟΙΑ-ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΩ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΠ.ΟΣΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ (ΦΟΒΑΜΑΙ ΔΗΛΑΔΗ...)ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΡΩΩ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΤΗ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ....ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΝΑ ΜΠΒ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΑΝ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ 45 ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩ!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ!!
:violence-pistoldouble: :greetings-waveyellow:
 #95003  από fillcinefil
 Σάβ Σεπ 28, 2013 2:15 am
Κώστα δούλευα σε μεγάλη πολυεθνική. Στην αρχή και εγώ, που ήταν στην φάση, που ήταν ανενεργή (είχα μια ώση πριν δυό χρόνια αλλά δεν μου είχε αφήσει τίποτα, έτρεχα, έπαιζα μπάσκετ κλπ) αν και ασθενής πάνω από δέκα χρόνα, είχα μάθει πως λέγετε αυτό που έχω, από εκπομπή στην τηλεόραση, (υπολείματα απομυελινοτικής νόσου γνώριζα μέχρι τότε), δεν το είχα αρχικά πεί. Στις ιατρικές εξετάσεις που πέρασα, ο γιατρός της εταιρίας, που με εξέτασε (μιας και δεν ήταν νευρολόγος, και ούτε έκανε κάποια ειδικευμένη εξέταση δεν κατάλαβε τίποτα). Αφού έφυγα από το ιατρείο, σκευτόμενος βέβαια ότι έχω κάνει στρατιωτικό με Ι4(γιώτα τέσσερα) και κάποια στιγμή μπορεί να γίνει γνωστό (και δεν άργησε η ώση, μετά από δυό χρόνια χτύπισε) γύρισα πίσω στο ιατρείο σε πέντε λεπτά (σκευτόμενος πιθανές συνέπειες) και εξέθεσα την κατάστασή μου στον γιατρό. Ο γιατρός τα ξαναζύγισε όλα και θυμάμαι μου είπε: - Κοίτα επειδή σε συμπάθησα, και δεν υπάρχει κάτι που να φαίνετε επάνω σου, θα το αφήσω έτσι οτι "δεν την είδα".
Τελικά είμουν τυχερός και όταν "εκδηλώθηκε" η εταιρία με είδε με κατανόηση και εγώ εξακολουθούσα να δουλεύω σαν το σκυλί, οπότε δεν χάλασε τίποτα.
Δεν ξέρω πως ακριβώς "περπατάς", και αν μπορεί απλά να "κρυφτεί". Τότε είσαι καλά και πράγματι κρύψτο. Γιατί διαφορετικά δεν νομίζω έστω και ενισχυμένος με κορτιζόνη να αλλάζει κάτι.
ΟΚ κρύφτηκες και πήρες την δουλειά. Το σίγουρο είναι ότι και αν κρυφτεί κάποια στιγμή θα γίνει φανερό. Το δίλημμα είναι:
α)κρύβεσαι και όταν κάποια στιγμή γίνει φανερό, σε κατηγορούν ότι τους "εξαπάτησες" κλπ κλπ... ή
β)τους λές για την κατάστασή σου (εντάξη λεπτομέρειες και ονοματολογίες δεν χρειάζονται[*]) και έχεις εξ αρχής μιά ειλικρινή σχέση μαζί τους.
Θα συμφωνήσω ότι και τα δυό, έχουν το ρίσκο τους. Η επιλογή δική σου. Απλά δές το το θέμα από όλες τις πλευρές του και μη σκεύτεσε εξ αρχής μόνο την μία επιλογή. Άλλωστε στην δουλειά θα σε πάρουν για τις ικανότητές, τις γνώσεις σου και την όρεξη για δουλειά.
Ελπίζω να μήν σε μπέρδεψα περισσότερο. Πάνε με αυτοπεποίθιση και σιγουριά ότι κάνεις για την δουλειά τους. Έτσι θα περάσεις καλύτερα το μύνημα.

[*]Εγώ (ακόμη και σήμερα όταν δεν θέλω να "αραδιάσω" ολόκληρη την ιστορία) πάντα είχα την δικαιολογία "πρόβλημα στη μέση".
 #95019  από costas1968
 Σάβ Σεπ 28, 2013 3:38 pm
fillcinefil έγραψε:Κώστα δούλευα σε μεγάλη πολυεθνική. Στην αρχή και εγώ, που ήταν στην φάση, που ήταν ανενεργή (είχα μια ώση πριν δυό χρόνια αλλά δεν μου είχε αφήσει τίποτα, έτρεχα, έπαιζα μπάσκετ κλπ) αν και ασθενής πάνω από δέκα χρόνα, είχα μάθει πως λέγετε αυτό που έχω, από εκπομπή στην τηλεόραση, (υπολείματα απομυελινοτικής νόσου γνώριζα μέχρι τότε), δεν το είχα αρχικά πεί. Στις ιατρικές εξετάσεις που πέρασα, ο γιατρός της εταιρίας, που με εξέτασε (μιας και δεν ήταν νευρολόγος, και ούτε έκανε κάποια ειδικευμένη εξέταση δεν κατάλαβε τίποτα). Αφού έφυγα από το ιατρείο, σκευτόμενος βέβαια ότι έχω κάνει στρατιωτικό με Ι4(γιώτα τέσσερα) και κάποια στιγμή μπορεί να γίνει γνωστό (και δεν άργησε η ώση, μετά από δυό χρόνια χτύπισε) γύρισα πίσω στο ιατρείο σε πέντε λεπτά (σκευτόμενος πιθανές συνέπειες) και εξέθεσα την κατάστασή μου στον γιατρό. Ο γιατρός τα ξαναζύγισε όλα και θυμάμαι μου είπε: - Κοίτα επειδή σε συμπάθησα, και δεν υπάρχει κάτι που να φαίνετε επάνω σου, θα το αφήσω έτσι οτι "δεν την είδα".
Τελικά είμουν τυχερός και όταν "εκδηλώθηκε" η εταιρία με είδε με κατανόηση και εγώ εξακολουθούσα να δουλεύω σαν το σκυλί, οπότε δεν χάλασε τίποτα.
Δεν ξέρω πως ακριβώς "περπατάς", και αν μπορεί απλά να "κρυφτεί". Τότε είσαι καλά και πράγματι κρύψτο. Γιατί διαφορετικά δεν νομίζω έστω και ενισχυμένος με κορτιζόνη να αλλάζει κάτι.
ΟΚ κρύφτηκες και πήρες την δουλειά. Το σίγουρο είναι ότι και αν κρυφτεί κάποια στιγμή θα γίνει φανερό. Το δίλημμα είναι:
α)κρύβεσαι και όταν κάποια στιγμή γίνει φανερό, σε κατηγορούν ότι τους "εξαπάτησες" κλπ κλπ... ή
β)τους λές για την κατάστασή σου (εντάξη λεπτομέρειες και ονοματολογίες δεν χρειάζονται[*]) και έχεις εξ αρχής μιά ειλικρινή σχέση μαζί τους.
Θα συμφωνήσω ότι και τα δυό, έχουν το ρίσκο τους. Η επιλογή δική σου. Απλά δές το το θέμα από όλες τις πλευρές του και μη σκεύτεσε εξ αρχής μόνο την μία επιλογή. Άλλωστε στην δουλειά θα σε πάρουν για τις ικανότητές, τις γνώσεις σου και την όρεξη για δουλειά.
Ελπίζω να μήν σε μπέρδεψα περισσότερο. Πάνε με αυτοπεποίθιση και σιγουριά ότι κάνεις για την δουλειά τους. Έτσι θα περάσεις καλύτερα το μύνημα.

[*]Εγώ (ακόμη και σήμερα όταν δεν θέλω να "αραδιάσω" ολόκληρη την ιστορία) πάντα είχα την δικαιολογία "πρόβλημα στη μέση".

ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ.
ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΛΕΩ ΕΝΩ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΜΠΑΛΩΝΩ.ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑΚΙΑ.Ε ΑΝ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΟΚ ΕΧΑΣΑ.ΕΡΙΞΑ ΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ...
:violence-pistoldouble:
 #95072  από fillcinefil
 Κυρ Σεπ 29, 2013 10:52 pm
fillcinefil έγραψε:Πάνε με αυτοπεποίθιση και σιγουριά.
Εύχομαι το καλύτερο. :greetings-waveyellow: