• ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ..

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #90387  από costas1968
 Τρί Μάιος 21, 2013 3:21 pm
Αντε παλι κορτιζονη....Παλι χωρις γλυκα,ουσιαστικα νηστικος...Δεν ειναι ζωη αυτη...Καλυτερα μπαμ και κατω παρα αυτο το δραμα...Πονανε οι γαμπες μου και τα μπουτια πισω αποτο γονατο ενω ψιλοσερνω το ποδι μετα απο 30 λεπτα περπατημα...
 #90389  από fillcinefil
 Τρί Μάιος 21, 2013 3:35 pm
Έλα ρε Κώστα; χρονιάρα μέρα έχεις όση;
Χρόνια πολλά :romance-caress: :occasion-cake: :occasion-partyblower: .
Μήπως να του έδινες λιγότερη σημασία, μήπως σε ξεχνούσε κι'αυτό. Βέβαια αν κρίνεις σοβαρά τα πάργματα. Σπεύσε.
Άααα για την ζάχαρη, μην ξεχνάς ότι είναι ένας από τους τρείς λευκούς δολοφόνους :obscene-smokingpimp: .
Όλα να σου πάν με το καλλύτερο.
 #90392  από costas1968
 Τρί Μάιος 21, 2013 3:49 pm
fillcinefil έγραψε:Έλα ρε Κώστα; χρονιάρα μέρα έχεις όση;
Χρόνια πολλά :romance-caress: :occasion-cake: :occasion-partyblower: .
Μήπως να του έδινες λιγότερη σημασία, μήπως σε ξεχνούσε κι'αυτό. Βέβαια αν κρίνεις σοβαρά τα πάργματα. Σπεύσε.
Άααα για την ζάχαρη, μην ξεχνάς ότι είναι ένας από τους τρείς λευκούς δολοφόνους :obscene-smokingpimp: .
Όλα να σου πάν με το καλλύτερο.
Σε ευχαριστω..Και τι εγινε δηλαδη για την ζαχαρη που ειναι δολοφονος?Ολα τα ωραια συνηθως κανουν κακο..Εχω βαρεθει να στερουμε και να μην μπορω να κανω πραματα λιγω της σκπ.Δεν εκανα οικογενεια λογω της σκπ,δεν μπορω να τρεξω,δεν..δεν..δεν..Βαρεθηκα...
:violence-pistoldouble:
 #90397  από fillcinefil
 Τρί Μάιος 21, 2013 4:18 pm
Φίλε μή χαλιέσε. Θα περάσει.

Υπάρχουν καλά να έρθουν. Και θα έρχονται. Μην το βάζεις κάτω.
Αllways look at the bright side of life,
allways look at the bright side of life
allways look at the bright side of life
allways look at the bright side of life la lal la la la.

Όλοι πεύτουμε, αλλά ξανασηκωνόμαστε.

Ψηλά το κεφάλι.
 #90398  από fillcinefil
 Τρί Μάιος 21, 2013 4:25 pm
Άαα αυτός δεν θα ξανασηκωθεί.
 #90411  από costas1968
 Τρί Μάιος 21, 2013 8:55 pm
τελικα αποψε εχει υγρασια.γ αυτο τα ποδοα μου ειναι σαν τησ γιαγιασ μου..
 #90415  από sofia13
 Τρί Μάιος 21, 2013 9:59 pm
Xρόνια Πολλά και κυρίως όμορφα ειδωμένα Costas 1968.
Εντάξει, πονάς και είσαι '' κάπως'', αλλά μη το βάζεις κάτω Κώστα.
Ρουθούνι δε θάχε μείνει ως τώρα αν δεν παλέυαμε μ΄''αυτήν'' συνέχεια...
Αλλά συνέχεια όμως !!!
Μία της και δύο μας.
Κάποτε , όταν κι΄εγώ ήμουν στο χάσιμο, ένα κορίτσι μου είπε : Μπόρα είναι , άντεξε , μπορείς...
Και θυμήθηκα την Αλκυόνη Παπαδάκη και το βιβλίο της'' Μπόρα είναι , θα περάσει ''...
Καί άντεξα. Και μετά πολλά παιδιά του φόρουμ , όταν έφευγα στό '' χάσιμο'', με στήριξαν , -σχήμα
οξύμωρο αλήθεια, αλλά ναί με στήριξαν πολύ- και μόνο γι΄αυτά τα παιδιά που με βοήθησαν με
λίγα λόγια ζεστά, είπα θα την παλέψω την '' παλιοκαταραμένη''.
Και την παλέυω με τα δικά μου όπλα και δεν την αφήνω να με πάρει απο κάτω , γιατί ΔΕΝ ΘΕΛΩ...

Χρόνια καλά και καλύτερα απο δώ και πέρα Costa, και μην εγκαταλείπεις ποτέ !
Ενα χαμόγελο είναι η ζωή στο κάτω-κάτω. Άλλοτε πικρό και άλλοτε γλυκό , αλλά πολύ γλυκό,
αρκεί να ΘΕΛΕΙΣ να το δείς και να το ΝΟΙΩΣΕΙΣ έτσι !

:greetings-waveyellow:
 #90416  από soulla
 Τρί Μάιος 21, 2013 10:56 pm
 #90418  από ozon
 Τετ Μάιος 22, 2013 12:15 am
Ακριβώς αυτό!! Πονουσαν τα μπούτια μου πίσω απ τα γόνατα και ψιλοέσερνα το δεξί μου πόδι μετά από 30΄ περπάτημα. Αυτό πρίν 12 μήνες.δέν το είπα όση δεν πήρα κορτιζόνη δεν τόδωσα σημασία σαν γεγονός, και την άλλη φορά περπάτησα 25΄. Αργά αργά τα συμπτώματα ελατώνονταν , ξεκουραζόμοουν πιο γήγορα.τώρα ξεπέρασα τα 30΄ είμαι στα 45΄ με λίγα συμπτώματα, και πιστεύω να τα διώξω τελείως.οπότε Α Ρ Α Ζ Ω! άρα ζώ και βαδίζω τόσο όσο και δεν το σκέφτομαι και δεν με ενοχλεί. Costas 1968 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ και πες μπόρα είναι και θα περάσει
 #90430  από eleni POL
 Τετ Μάιος 22, 2013 11:04 am
Δηλαδή ,έχετε κουράγιο και περπατάτε 30-45 λεπτά και παρατηρείτε πότε αρχίζει το πόδι να μην υπακούει.
Εμένα αν ειναι αρχίζει απο το πρωί σιγά σιγά και φτάνει στο ζενίθ του στις 4 το απόγευμα οπότε πρέπει να ξαπλώσω γιατι δε δουλεύει πιά ,αρχίζει απεργία.

Δεν εχω σκεφτεί ούτε να περπατήσω για να μετρήσω ούτε και να πάρω κορτιζόνη.
Προσοχή!
Δε λέω οτι δε πρέπει να το κοιτάμε αλλά τί νόημα έχει αφού η κάθε μέρα είναι διαφορετική?Μπορεί να κοιμηθείς μια χαρά και να σηκωθείς ράκος. Και το αντίθετο να πέσεις για ύπνος ξερός και να μη μπορείς να κοιμηθείς κιόλας απο τους πόνους και τις κράμπες ,σπαστικότητα κ.α. και να ξυπνήσεις σαν νορμάλ άνθρωπος.
Γενικά κάνω το προγραμμά μου και δε δίνω και πολύ σημασία στα ξαφνικά ,να τα θεωρήσω ώση.Βλέπω οτι και οι χωρίς σκπ εχουν τέτοια ξαφνικά και μερες καλές και κακές. :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: