• Μαγνητικές; Φυσικοθεραπείες;

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #86178  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Φεβ 22, 2013 1:28 pm
Κώστας έγραψε:Τώρα θα φταίω εγώ να μπω στα ΚΕΠΑΚΟ studios, άκου φυσιοθεραπεία μόνο στο ένα πόδι!!!
:happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: Θελω κι αλλο ποστερ .....να κυνηγαω το επιδομα ...με ενα ποδι....... :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: Τελικα, δεν ειμαστε ΜΟΝΟ για κλαμματα !!!!! Ειμαστε και για γελια !!!!! Ευτυχως......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΝΝΑ59 την Σάβ Φεβ 23, 2013 1:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #86183  από sofia13
 Παρ Φεβ 22, 2013 2:19 pm
Αυτή τη φορά , πέρα απ΄τη μάσκα, κάτι σε cat-woman να τρέχει για επίδομα , θα ήταν νομίζω
για όλες πιο Ο.κ. Κώστα περιμένουμε την καλλιτεχνική σου άποψη .
Γέλιο-κλάμμα, κλάμμα-γέλιο το πάμε εδώ μέσα έτσι που μας ήρθανε τα ωραία !
 #86202  από Hristos!
 Παρ Φεβ 22, 2013 5:21 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
Hristos! έγραψε:Ναι στα χαρτια οντως τοσο επαιρναν. Στην πραξη ωστοσο, πολλοι φυσικοθεραπευτες επαιρναν μηνιαια αποζημιωση απο τα ταμεια της ταξης των 4.000 με 5.000 €. Καποιοι μαλιστα προσπαθουν να διατηρησουν αυτες τις αποδοχες με νυχια και με δοντια ακομα και σημερα.

Προφανως και ορθα εγινε ο εξορθολογισμος της αποζημιωσης ανα συνεδρια. Αλλα επιπλεον πρεπει να ελεγχθουν ταυτοχρονα και πολλα αλλα πραγματα (οπως αριθμος πραγματοποιουμενων συνεδριων κτλ) ωστε να μην σπαταλονται δεκαδες χιλιαδες ευρω σε μερικους και καποιοι αλλοι της ειδικοτητας με το ζορι να τα βγαζουν περα.
Παντως, καποτε που πηγα σε εναν φυσικοθεραπευτη με παραπεμπτικο του ΙΚΑ , αυτος ηθελε να μου κανει τις ασκησεις , μονο στο ενα ποδι ......Λες και ημουν ...μονοποδαρη .......Δεν ξαναπηγα, βεβαια ..... :violence-hammer:
Ε μα και συ ρε Αννα, εισαι και συ πολυ παραλογη ρε παιδι μου. Μα να εχεις ΔΥΟ ποδια και να θες να κανεις φυσικοθεραπεια ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ? Που ξανακουστηκε αυτο? :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

Υ.Γ. Εχουμε ξεφυγει τελειως σε αυτη τη χωρα, προ πολλου μαλιστα. Οτι κουφο και να ακουσω πλεον, δεν μου κανει εντυπωση...
 #86203  από Κώστας
 Παρ Φεβ 22, 2013 5:26 pm
Στο καφενείο ήδη έχει χτυπήσει η ληστής με το ένα πόδι!
 #86221  από Hristos!
 Παρ Φεβ 22, 2013 10:14 pm
Παλι καλα που ενημερωσες ρε συ Κωστα, γιατι δεν τα παρακαλουθω τα αλλα subforum.
Ελπιζω να γελασω με τα χαλια μας και να ΜΗΝ ΝΕΥΡΙΑΣΩ με αυτα που θα διαβασω σχετικα με το τι τραβαμε :greetings-waveyellow:
 #94909  από igous86
 Τετ Σεπ 25, 2013 5:07 pm
Καλησπέρα σας! Είμαι φυσικοθεραπευτής και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας έναν προβληματισμό μου..
Ο ΕΟΠΥΥ αποζημιώνει την φυσικοθεραπεία κατ'οίκον με 12 Ευρώ ΜΙΚΤΑ. Καθαρά γύρω στα 8 Ευρώ όταν με το καλό πληρώσει ο ΕΟΠΥΥ. Για τις φυσικοθεραπείες στο φυσικοθεραπευτήριο η αμοιβή ανα συνεδρία είναι 15 ευρώ μικτά δηλαδή γύρω στα 10 Ευρώ καθαρά..
Ο ΕΟΠΥΥ για το 2013 έχει πληρώσει 3 μήνες και μέχρι το τέλος του χρόνου θα πληρώσει άλλον ένα...
Τα μηνιαία έξοδα ενός φυσικοθεραπευτηρίου είναι το ελάχιστο 1000 Ευρώ...

Με αυτά τα δεδομένα, ενας φυσικοθεραπευτής ο οποίος ζητάει συμμετοχή είναι απλά ενα λαμόγιο?
 #94926  από ΣΤΕΦΑΝΟΣ
 Πέμ Σεπ 26, 2013 3:19 am
Για τις φυσικοθεραπείες στο φυσικοθεραπευτήριο η αμοιβή ανα συνεδρία είναι 15 ευρώ ΓΙΑΤΊ σου στοιχίζει περισότερο να είσαι στο θεραπευτήριο και να με περιμένεις, να μην χαλάσεις βενζίνη για να έρθεις στο χώρο μου, να μην χάσεις το χρόνο σου μίση με μία ώρα να έρθεις και αλλη τόση για να γυρίσεις και αλλά πολλά μην τα γράφω τελειωμό δεν θα έχουν.
Ενώ κατ'οίκον αποζημιώνει 12 Ευρώ που τα γλυτώνεις όλα αυτα
ΕΛΛΆΣ στο μεγαλείο σου