mariabel έγραψε:Γεια σου και από μένα barrett!
Το κακό με εμένα είναι οτι μάλλον "βιάστηκα" και δεν έχω κάνει ακόμη παρακέντηση, διότι άλλοι μου είπαν οτι δεν χρειάζεται άλλοι οτι χρειάζεται..Όποτε η διάγνωση έγινε μόνο από τις MRI, αλλά δεν την γλιτώνω θα πάω σε κανένα δυο μήνες να κάνω και την παρακέντηση να μου φύγει και αυτό από το μυαλό. Πονάει?
Όσον αφορά την AVONEX, όντως μια φορά την εβδομάδα (η μέρα μου είναι Κυριακή βράδυ) και ενδομυική..Ακόμα δεν την έχω πάρει ολόκληρη, με έχει η γιατρός στο λίγο λίγο...Δλδ 3 φορές 1/4, 3 φορές 1/2, 3 φορές 3/4 και μετά ολόκληρη..
Εγώ είμαι στο 1/2 ακόμα και παίρνω 2 depon μια ώρα πριν και ένα nurofen πριν κοιμηθώ και δεν έχω τίποτα..
Στην αρχή βέβαια δεν έπαιρνα το nurofen και η αλήθεια είναι οτι το βράδυ ήταν δύσκολο..με σύγκριες....και λίγους πόνους στα κόκκαλα!
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!
Η παρακέντηση δεν πονάει και αν μετά μείνεις ξαπλωμένη και πίνεις νερά σε λίγες μέρες δε θα τη θυμάσαι....εγώ μπήκα το πρωί στο νοσοκομείο την έκανα και το απόγευμα πήγα σπίτι μου. Έμεινα τρεις μέρες ξαπλωμένη και έπινα νερά και όλα πήγαν καλά! Είχα πολύ άγχος πριν την κάνω αλλά τελικά δεν ήταν τίποτα! Εύχομαι όλα να πάνε καλά και αφού οι ενέσεις δε σου κάναν άλλες παρενέργειες καλά είναι - από όσο ξέρω έχουν αρκετές παρενέργειες....