petroula έγραψε:Γιώργο νομίζω ότι η φίλη σου με τον τρόπο της φωνάζει... ΑΓΑΠΗΣΕ ΜΕ... σου βάζει δύσκολα, σε προκαλεί αλλά τελικά το μόνο που θέλει είναι να την αγαπήσεις.
Να της πεις πως αισθάνεσαι, σ'αυτή τη φάση αυτό εχει μεγαλύτερη σημασία νομίζω κι όχι η ασθένεια.
Κι αν το αποφασίσεις θα ήταν καλύτερα να αναφερθείς μόνο στα αισθηματά σου.
Εγώ ας πούμε δεν θα' θελα να ακούσω " Σ' αγαπώ και δε με νοιάζει που έχεις σκπ" γιατί αυτή η βλακεία η σκπ δεν θέλω να ανακατεύεται ΚΑΙ στα γκομενικά μου.
το πιστευω οτι με δοκιμαζει. το πιστευω οτι θελει να δει μεχρι που αντεχω. κ της το εχω πει. αν τα κανεις επιτηδες για να τσαντιστω κ να φυγω σε παρακαλω σταματα γιατι ειναι αδικος κοπος απο την πλευρα σου.
Μα την αγαπαω. κ το ξερει. της το εχω πει. κ οτι θα την παντρευτω της εχω πει κ νομιζε οτι κανω πλακα. κ καθε μερα οσο μ'αφηνει η θεση μου της δειχνω οτι δεν παιζω μαζι της. ειτε το θελω ειτε οχι η σκπ ειναι εδω κ θα ειναι για παντα. η ΣΚΠ ειναι που την κανει να φοβαται. εγω όμως δεν τη φοβαμαι. δε με νοιαζει. δεν ξερω, εχω μπερδευτει με το πως θα φερθω.
να φυγω , δε φευγω.
ειχα παρατησει τον εαυτο μου κ μολις ειδα ποσο με γεμιζει αυτη η κοπελα, εχω χασει 25 κιλα απο το Γεναρη μονο κ μονο γιατι ειμαι καλα μαζι της . ειμαι 1.85 κ απ'οτι λενε ωραιο παλικαρι κ απο 113 εχω παει 88.να ειμαι και στην εμφανιση ανταξιος της γιατι ειναι κ ο υ κ λ α. αυτη λεει ειναι θαλασσιος ελεφαντας απο το σχημα κορτιζονης του Απριλη κ ενω δεν εχει πανω απο 7-8 κιλα . εγω προχθες στην παραλια δεν εκανα τιποτα αλλο απο το να της χαιδευω τα χερια κ να φιλαω τα σημαδια απο τα τρυπηματα....
μακαρι να μπορουσα να ρωτησω καπου αλλου κ να μη σας ζαλιζω . αλλα νοιωθω οτι μονο καποιος που ξερει απο μεσα μπορει να μου ανοιξει τα ματια, αν κ καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος.